Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A co jest na tym obrazku narysowane, że on może dowolnie wisieć??

Wersja w poziomie wydaje sie lepsiejsza,

a takie szkice to ja uwielbiam, czasem młodą dręczę by mi naszkicowała jakieś grafiki (gdy smęci ze sie nudzi), to nie chce, ciągle szkicuje smoki, a tego se przeca nie powieszę w ramce, jakieś takie mało klasyczne te smoki:p

Dobra jestem :lol2: Za szybko myślę ostatnio. Ale to z powodu natłoku rzeczy, które mam na głowie.

Jeśli ten obraz, to tylko w pionie. Tam jest uliczka, tramwaj i budynki. W poziomie mogłoby lekko dziwnie wyglądać :rotfl:

Poczytałam Wasze opinie, poprzykładałam ramę na żywo i jednak w tym miejscu zawiśnie coś w poziomie.

Teraz tylko muszę to coś namalować :rolleyes: Coś, co pasuje do nas.

A obraz mojej siostry znajdzie inne miejsce.

O ile dobrze pamietam, myslalas o pomalowamiu sciany w sypialni przy pomocy szablonu :???:

Dzis znalazlam takie cos :

http://www.whiletheysnooze.blogspot.gr/2012/07/diy-moroccan-style-wall-stencil.html

moze sie przyda ?

O, dzięki!

Ale mój wymarzony wzór raczej ciężko by było tak namalować.

Jejku jakie to czasochłonne.

To może prościej kupić tapetę do malowania?

Fakt, w jeden wieczór na pewno się nie da.

Ale nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna. Lubie takie robótki :yes:

Aniu, a co masz na myśli, pisząc tapeta do malowania?

Fakt, w jeden wieczór na pewno się nie da.

Ale nigdy nie twierdziłam, że jestem normalna. Lubie takie robótki :yes:

Aniu, a co masz na myśli, pisząc tapeta do malowania?

Ania,

To tak jak ja byłabym normalna... Nie wytrzymałabym ze sobą ....

Gdzieś widziałam, ale szukałam już wczoraj i nie odnalazłam, tapety z leciutko zaznaczonymi wzorami jak na kolorowance dla dzieci. Można było sobie te tapety malować jak freski. Coś pięknego.

A druga metoda to taka, którą trochę pochopnie podpowiedziałam koleżance, bo nie słyszałam, żeby ktoś tak robił, ale u niej się sprawdziła.

Moja koleżanka jak chciała mieć szablon ze swoim wzorkiem na ścianie, to jej podpowiedziałam, że łatwiej malować jak coś jest w poziomie. więc może by kupiła tapetę do malowania, pomalowała ją sobie i dopiero przykleiła do ściany. Tapetę kupiła rewelacyjną o fajnej strukturze - takie jakby płótno z supełkami - moim zdaniem ładnie jej wyszło.

Jeśli ten obraz, to tylko w pionie. Tam jest uliczka, tramwaj i budynki. W poziomie mogłoby lekko dziwnie wyglądać :rotfl:

He, he tak myślałam:lol2::lol2: No to myśl szybciutko, bo my się znowu niepotrzebnie naprodukujemy:rotfl:

Aniu, jak nie lubię dywanów, to te TURKUSOWE są obłędne http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif szczególnie 3 i 4 od góry:yes:

Szkoda, ze nie masz wolnej podłogi...:(

Ania,

To tak jak ja byłabym normalna... Nie wytrzymałabym ze sobą ....

:rotfl:

Moja koleżanka jak chciała mieć szablon ze swoim wzorkiem na ścianie, to jej podpowiedziałam, że łatwiej malować jak coś jest w poziomie. więc może by kupiła tapetę do malowania, pomalowała ją sobie i dopiero przykleiła do ściany. Tapetę kupiła rewelacyjną o fajnej strukturze - takie jakby płótno z supełkami - moim zdaniem ładnie jej wyszło.

Niezły patent.

Ale ja chyba jednak zostanę przy malowaniu po ścianie.

Tapety sama nie położę, a dla męża i tak zaplanowałam wiele drobiazgów ;)