Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja mam takie napady - robię, robię i robię - a potem przeeeeeerwa...

Ja tak mam z gotowaniem :rotfl:

a ja z prasowaniem. :bash:odkładam na kupkę a potem stoję z żelazkiem 5 h.

Moje drogie, ja tak mam i z decu, i z gotowaniem, i z prasowaniem :rotfl:

I co najgorsze, tak samo mam z pracą naukową :mad: A to już nie jest dobre, oj nie :no:

narendil jako, że i ja cierpliwością nie grzeszę to tym bardziej podziwiam to co zrobiłaś! Ogromny szacun, bo naprawdę jest za co :yes: Wszystko co pokazałaś jest ŚWIETNE i z mogłabym to mieć u siebie :) Twój pół-apartament będzie fantastyczny!!!

PS. A z prasowaniem to ja też tak mam, ale właśnie we wtorek udało mi się wyzbyć czekającej od kilku tygodni górki i obiecuję sobie już się tak nie zapuścić na przyszłość :D

Venus, korzystaj! Ja w sumie doceniłam, jak straciłam :rotfl:

Dagunia, dzięki! Nie mogę się doczekać, kiedy będę z Jakubem w scrabble tymi klockami grać (jest dokładnie taki sam rozkład liter :))

to tak jak ja ;) - i uwielbiam mojego męża za to że nienawidzi koszul i w nich nie chodzi ;)

A mój wręcz przeciwnie. Po pierwsze nosi w pracy, po drugie nosi prywatnie. Do tego spinki do mankietów, krawaty i inne bajery. No uwielbia i nic na to nie poradzę :rolleyes: Ale przynajmniej sam je sobie prasuje jak ja zgłoszę zdecydowane Veto. A zgłasam często :rotfl:

Dokładnie! Na szczęście nie wymagają tego w pracy.

Chociaż i tak by coś pewnie wymyślił :)

Mój wymyślił. Szef wszystkim kupił koszule firmowe. Mój powiedział, że jak ma założyć koszule, to on się zwalnia. I chodzi bez koszuli ;)

Nie ma kontaktu z klientami więc nie widział sensu w noszeniu koszul, których nie znosi. I ja Go popieram ;)

Mój też nie znosi :D na każdą okazję pyta czy musi :lol2: więc prasowanie koszul z głowy (to naprawdę udręka) ale pozostałe ubrania lubię prasować, jest czas do przemyśleń :lol2:.

Ale ja nawet sprzątać bardzo lubię więc się nie odzywam.

Wszystkie inne relaksatory też uznaję :lol2:.