Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendil:

1. Kiedy będziesz w stolicy? Się rozminiemy pewnie, co? Jeszcze wyjdzie tak, że Twoje zamówienie ze sklepu na I sama byś sobie szybciej kupiła, niż przeze mnie ;) Ja obiecuję, że za 2 tyg będą do odbioru :)

2. Spędziłam ostatnie pół zeszłego roku w stanach, jakby co to mogę trochę dopomóc. Koszt normalnej przesyłki, tzw cywilnej na pewno jest niższy :)

Aga, dziękuję! Trzymajcie kciuki za słońce!

Aniu, obaw nie ma, wcześniej na pewno bym nie kupiła. Pokręcę się dzisiaj po szeroko pojętym centrum i tyle. O IKEA nawet bym nie myślała. Dzięki za pomoc. Pogadamy przy najbliższej okazji :)

Aniu kolekcja Ikea wymiata :) - o dziwo spodobał mi się ten druciany zółty fotel - i to bardzo :o

I trzymam mocno kciuki za kulki - ale Twoje wysokość 70 cm jest do przyjęcia więc pewnie decyzja będzie na TAK :wiggle:

A ja czekam z niecierpliwością jak ocena w sprawie - 50 - 40 cm http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif

Narendil:

2. Spędziłam ostatnie pół zeszłego roku w stanach, jakby co to mogę trochę dopomóc. Koszt normalnej przesyłki, tzw cywilnej na pewno jest niższy :)

Wyanna - można się do Ciebie zgłosić? :D Bo ja mam jedną rzecz którą bym STRASZNIE chciała ze stanów, więc jakby udało się zorganizować jakąś wspólną przesyłkę byłabym zachwycona! Mogę na priwa? :rolleyes:

Aniu, obaw nie ma, wcześniej na pewno bym nie kupiła. Pokręcę się dzisiaj po szeroko pojętym centrum i tyle.

Ależ pech! Tak bym chciała Cię poznać, a akurat dzisiaj będę się spieszyła do stolarza :bash: a mogłybyśmy razem wpaść do Tikeja:)

a ja jak sobie myślę o malowaniu ściany szablonem to gęba mi się rozdziawia szeroko ze zdumienia że Wy takie dzielne i ambitne jesteście :)

Nie wiem jak pozostałe ambitne, ale ja to po prostu wariatka jestem :lol2:

Podejrzewam, że mój język się na jakiś czas ograniczy się do niskiej jakości słownictwa :)

Ależ pech! Tak bym chciała Cię poznać, a akurat dzisiaj będę się spieszyła do stolarza :bash: a mogłybyśmy razem wpaść do Tikeja:)

Ano pech :(

Ale nic to, po Euro znowu zawitam i wtedy nadrobimy!

A Tikeju byłam i łyżki do sałaty kupiłam!

Nie wróciłam z pustymi rękoma :)

Narendilku, dobrze pamiętam, że te Wasze kinowe fotele mają 58 cm głębokości? Naprawdę aż tyle? Bo u lasche jakieś takie płyciutkie się wydają - jakby ze 30 miały zaledwie. Ale może to tylko złudzenie...

Dropku, już się pogubiłam. Ale raczej tak.

Poprośmy Lasche to zmierzy :)

A już wiem! Lache nie przykręciła jeszcze oparć :lol2:

Fakt, nie ma oparć :lol2: One pewnie podobnych gabarytów co siedzisko.

Chociaż właśnie zrobiłam sobie małą "symulację" przeciskania się 50-centymetrowym przejściem i w sumie da się zrobić. I zostaje nawet trochę luzu po bokach :D

Kochana, a czy Twoje fotelowe źródło ma jeszcze jakieś w posiadaniu?

Jak już pisałam u Agi: veni vidi vici :lol2:

Poznałam Barbe-cue, widziałam jej mieszkanie! Powiem krótko :jawdrop:

Dziewczynki, ze stołków pospadacie, jak już się Barbe obrobi i wklei swoje wnętrza!

Zakupów wielkich nie zrobiłam, ale co się naoglądałam to moje :lol2:

Mój syn będzie miał lampę:

lampa1.jpg

lampa2.jpg

Miły pan skleił kabelki na wysokości około 50 cm od dołu. Moim zdaniem wygląda dobrze, nawet bardzo dobrze!

Początkowo wlazł na stołek i sam je trzymał, ale na propozycję zdjęcia pięknym skokiem udał się po taśmę klejącą :rotfl: Ale w sumie, to jakiś nieuczesany był.

I chyba był zadowolony, kiedy w końcu wyszłyśmy :)

Byłyśmy w DKwadracie ;)

Dopytywałaś się intensywnie o krzesło dla Jakubka, bo hazelek już dostała a ja nie :mad:

Właśnie sprawdziłam, gdzie je kupiłam. Nie tam :no: Pomyliłam sklepy:P

Barbe, potwierdź, że ja nie blondynka :rotfl:

Słuchajcie, jakie te krzesełka dla dzieci są słodkie! Normalnie nic tylko brać, patrzeć i się zachwycać!

I Pantonki, i Eamsiki. Nawet mini Barcelonka jest! Po prostu czad :)

Normalny rozmiar nie robi takiego wrażenia :no: