agawi74 16.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Aniu miłego pobytu w stolycy A na długo przyjeżdżasz? Szkoda, że pogoda taka kijowa:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 16.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Narendil: 1. Kiedy będziesz w stolicy? Się rozminiemy pewnie, co? Jeszcze wyjdzie tak, że Twoje zamówienie ze sklepu na I sama byś sobie szybciej kupiła, niż przeze mnie Ja obiecuję, że za 2 tyg będą do odbioru 2. Spędziłam ostatnie pół zeszłego roku w stanach, jakby co to mogę trochę dopomóc. Koszt normalnej przesyłki, tzw cywilnej na pewno jest niższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 04:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aga, dziękuję! Trzymajcie kciuki za słońce! Aniu, obaw nie ma, wcześniej na pewno bym nie kupiła. Pokręcę się dzisiaj po szeroko pojętym centrum i tyle. O IKEA nawet bym nie myślała. Dzięki za pomoc. Pogadamy przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.04.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja jak sobie myślę o malowaniu ściany szablonem to gęba mi się rozdziawia szeroko ze zdumienia że Wy takie dzielne i ambitne jesteście ja bym się nie podjęła nerwy by mnie poniosły po 1m2 Szacun dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aniu kolekcja Ikea wymiata - o dziwo spodobał mi się ten druciany zółty fotel - i to bardzo I trzymam mocno kciuki za kulki - ale Twoje wysokość 70 cm jest do przyjęcia więc pewnie decyzja będzie na TAK A ja czekam z niecierpliwością jak ocena w sprawie - 50 - 40 cm http://emoty.blox.pl/resource/stres.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Narendil: 2. Spędziłam ostatnie pół zeszłego roku w stanach, jakby co to mogę trochę dopomóc. Koszt normalnej przesyłki, tzw cywilnej na pewno jest niższy Wyanna - można się do Ciebie zgłosić? Bo ja mam jedną rzecz którą bym STRASZNIE chciała ze stanów, więc jakby udało się zorganizować jakąś wspólną przesyłkę byłabym zachwycona! Mogę na priwa? Aniu, obaw nie ma, wcześniej na pewno bym nie kupiła. Pokręcę się dzisiaj po szeroko pojętym centrum i tyle. Ależ pech! Tak bym chciała Cię poznać, a akurat dzisiaj będę się spieszyła do stolarza a mogłybyśmy razem wpaść do Tikeja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 narendilku,baw się dobrze w stolycy,Kochana:bye: i dawaj znać, jak było, szybciuteńko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 17.04.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Życzę udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.04.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Czekając na relacje wklejam Ci krzesełka które znalazłam w weekend - może nie widziałaś Jakbym miała na nie miejsce to pewnie były by jak tu w paski http://i1.fmix.pl/fmi841/b4b7f9a5001cd07f4f8d78f3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aga, dziękuję! Trzymajcie kciuki za słońce! Mówisz-masz:wiggle: Załatwiłam Ci Aniu- piękne słonko świeci w Wawie:lol2:http://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Narendilku, dobrze pamiętam, że te Wasze kinowe fotele mają 58 cm głębokości? Naprawdę aż tyle? Bo u lasche jakieś takie płyciutkie się wydają - jakby ze 30 miały zaledwie. Ale może to tylko złudzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 a ja jak sobie myślę o malowaniu ściany szablonem to gęba mi się rozdziawia szeroko ze zdumienia że Wy takie dzielne i ambitne jesteście Nie wiem jak pozostałe ambitne, ale ja to po prostu wariatka jestem Podejrzewam, że mój język się na jakiś czas ograniczy się do niskiej jakości słownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ależ pech! Tak bym chciała Cię poznać, a akurat dzisiaj będę się spieszyła do stolarza a mogłybyśmy razem wpaść do Tikeja:) Ano pech Ale nic to, po Euro znowu zawitam i wtedy nadrobimy! A Tikeju byłam i łyżki do sałaty kupiłam! Nie wróciłam z pustymi rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Mówisz-masz:wiggle: Załatwiłam Ci Aniu- piękne słonko świeci w Wawie:lol2:http://forum.barcis.pl/images/smilies/sloneczko.gif Postarałaś się! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Narendilku, dobrze pamiętam, że te Wasze kinowe fotele mają 58 cm głębokości? Naprawdę aż tyle? Bo u lasche jakieś takie płyciutkie się wydają - jakby ze 30 miały zaledwie. Ale może to tylko złudzenie... Dropku, już się pogubiłam. Ale raczej tak. Poprośmy Lasche to zmierzy A już wiem! Lache nie przykręciła jeszcze oparć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No ba! poczytaj sobie tutaj: http://www.younghouselove.com/2011/09/dude-stencils-are-no-joke/ Narendilku - no zlituj się skrobnij coś o dzisiejszych zakupach! Cokolwiek! Przecież ja tylko dla Ciebie siedzę na forum o tej porze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.04.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Fakt, nie ma oparć One pewnie podobnych gabarytów co siedzisko. Chociaż właśnie zrobiłam sobie małą "symulację" przeciskania się 50-centymetrowym przejściem i w sumie da się zrobić. I zostaje nawet trochę luzu po bokach Kochana, a czy Twoje fotelowe źródło ma jeszcze jakieś w posiadaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak już pisałam u Agi: veni vidi vici Poznałam Barbe-cue, widziałam jej mieszkanie! Powiem krótko Dziewczynki, ze stołków pospadacie, jak już się Barbe obrobi i wklei swoje wnętrza! Zakupów wielkich nie zrobiłam, ale co się naoglądałam to moje Mój syn będzie miał lampę: Miły pan skleił kabelki na wysokości około 50 cm od dołu. Moim zdaniem wygląda dobrze, nawet bardzo dobrze! Początkowo wlazł na stołek i sam je trzymał, ale na propozycję zdjęcia pięknym skokiem udał się po taśmę klejącą Ale w sumie, to jakiś nieuczesany był. I chyba był zadowolony, kiedy w końcu wyszłyśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 17.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Faktycznie - kulki dają radę a w dodatku tam z tyłu widzę taką białą, jakby pogniecioną lampę, co mi się bardzo podobuje ufff - no to z czystym sumieniem mogę iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byłyśmy w DKwadracie Dopytywałaś się intensywnie o krzesło dla Jakubka, bo hazelek już dostała a ja nie Właśnie sprawdziłam, gdzie je kupiłam. Nie tam Pomyliłam sklepy:P Barbe, potwierdź, że ja nie blondynka Słuchajcie, jakie te krzesełka dla dzieci są słodkie! Normalnie nic tylko brać, patrzeć i się zachwycać! I Pantonki, i Eamsiki. Nawet mini Barcelonka jest! Po prostu czad Normalny rozmiar nie robi takiego wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts