narendil 17.04.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Narendilku - no zlituj się skrobnij coś o dzisiejszych zakupach! Cokolwiek! Przecież ja tylko dla Ciebie siedzę na forum o tej porze! Rety! Serio? ufff - no to z czystym sumieniem mogę iść spać Dobranoc! Ja tez pomału krokiem dostawnym w stronę sypialni się przemieszczam Ale musiałam się Wam pochwalić A lampy tam fajne mają. Koniecznie musisz się przejechać. Ale najpierw może tutaj sobie pooglądaj: http://9design.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 świetne te lampki, a były też czarne? gdzieś pokazywałyście takie w inspiracjach i tez bardzo mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 słońce, proszę: massive balder http://nokautimg4.pl/p-3d-e0-3de0ede27cafe162c8e6cb00e43c9546500x500/massive-lampa-wiszaca-balder-40434-30-10.jpg inspirowana Black Pearl http://www.dkwadrat.pl/zdjecia/produkty/perla_cz1.jpg (Ta jest złota w środku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.04.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 A teraz moje drogie: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQaMv_vxfFkg3fOAckWF1Plxyerr0i9LfxaryPJvQmdxToFbS2JmkwturRF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 dzięki i kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 17.04.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Byłyśmy w DKwadracie Dopytywałaś się intensywnie o krzesło dla Jakubka, bo hazelek już dostała a ja nie Właśnie sprawdziłam, gdzie je kupiłam. Nie tam Pomyliłam sklepy:P No i jak tu Cie nie kochac? That's my girl, normalnie:rotfl: Narendilku, lampa do Jakuba zajefajna-szkoda, ze ja juz mam kupiona:bash: a ten gnieciuch z tyłu tez mi sie podoba:yes: Super, ze wyjazd udany-mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie zsynchronizowac w czasie;) Barbe, po takiej rekomendacji...to nic, tylko wątek zakładac. Ja juz sie nie mogę doczekac-nie wiem, jak inne Dziewczęta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Aniu świetnie, że Ci się wycieczka udała i pogoda dopisała:wiggle:Lampa piękna:rolleyes: Byłaś w 9design tym przy Promenadzie? Pewnie zmęczona jesteś, dobrej nockihttp://www.sherv.net/cm/emoticons/sleep/having-a-nightmare.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No widzę wizyta w stolycy owocna:wiggle: Naprawdę fajne te kulki:yes: Ale mała barcelona? są takie cuda??? Gdzie ją oglądałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.04.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jak już pisałam u Agi: veni vidi vici Poznałam Barbe-cue, widziałam jej mieszkanie! Powiem krótko Dziewczynki, ze stołków pospadacie, jak już się Barbe obrobi i wklei swoje wnętrza! Aniu, dziękuję Ci za cudowny dzień! No i za to słońce, które przywiozłaś z Podlasia Oprócz tego, że miałam okazję Cię poznać, cieszę się, że wyrwałaś mnie na chwilę ze szponów roboty, no i że dzięki Tobie poznałam nieznane dotąd rewiry mojego miasta . Sama pewnie w życiu bym nie wpadła, że w różnych dziwnych zakątkach czyhają takie fajne rzeczy. (a z tym spadaniem ze stołków - to weź przestań, bo dziewczyny faktycznie zaczną sobie wyobrażać nie wiadomo co i potem głupio mi będzie cokolwiek wrzucać) Byłyśmy w DKwadracie Dopytywałaś się intensywnie o krzesło dla Jakubka, bo hazelek już dostała a ja nie Właśnie sprawdziłam, gdzie je kupiłam. Nie tam Pomyliłam sklepy:P Barbe, potwierdź, że ja nie blondynka O rany, nie chcesz chyba powiedzieć, że przez dobrych parę minut z mroźną i groźną miną opierniczałaś pana za zagubienie Twojego zamówienia??? Ale z Ciebie numer! Barbe, po takiej rekomendacji...to nic, tylko wątek zakładac. Ja juz sie nie mogę doczekac-nie wiem, jak inne Dziewczęta:) No, teraz to dopiero mam pietra... Żeby nie wyszło z tego jedno wielkie pfffffff....... Ale mała barcelona? są takie cuda??? Gdzie ją oglądałaś??? Magda, barcelonkę widziałyśmy w DKwadrat na Mińskiej (w internecie jej nie mają). Stoi zaraz przy drzwiach po lewej stronie, taka malutka, biała i słodka. Narendil świadkiem, że jak tylko ją zobaczyłam, powiedziałam, że widzę na niej Hanię MagdyZ . Kochana, nie masz innego wyjścia, tylko pędzić po nią. Tylko uprzedzam - to barcelona inspirowana, a nie oryginał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 [Magda, barcelonkę widziałyśmy w DKwadrat na Mińskiej (w internecie jej nie mają). Stoi zaraz przy drzwiach po lewej stronie, taka malutka, biała i słodka. Narendil świadkiem, że jak tylko ją zobaczyłam, powiedziałam, że widzę na niej Hanię MagdyZ . Kochana, nie masz innego wyjścia, tylko pędzić po nią. Tylko uprzedzam - to barcelona inspirowana, a nie oryginał . e, spokojnie... Hanka już ghost'a inspirowanego ma, to i barceloną się zadowoli;) Tylko gdzie ja ją wcisnę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No jak to gdzie? Gdziekolwiek . Ona taka tycia jest, że jakoś upchniesz. A od ghosta to chyba o niebo wygodniejsza. No i taka Hankowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 No jak to gdzie? Gdziekolwiek . Ona taka tycia jest, że jakoś upchniesz. A od ghosta to chyba o niebo wygodniejsza. No i taka Hankowa. Ojjj, Hanka to ghosta uwielbia:rolleyes: Nosi się z nim wszędzie... przenosi do salonu, zabiera do kuchni, na wieczór wraca z nim do swojego pokoiku... to naprawdę genialne krzesło dla dzieciaczka:yes: Lekkie i śliczne... za to pantony dzieciowe to średni pomysł... jak już kiedyś wspominałam - w przedszkolu u Hani są... i dzieci się na nich wywracają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.04.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu czytałam i oglądałam jak najbardziej pasjonujący film Masz dar do opisywania a i Twoje przygpdy są przebojowe. Panem z rozczochraną fryzurą i Tobą dochodzącą swoich racji w nie tym sklepie co trzeba - uśmiałam się jak nie wiem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Tymi małymi krzesełkami mnie zaineteresowałaś - a dla chłców się nadzadzą - muszę poszukać i pooglądać w internecie Moja lista sklepów do obejrzenia w Wawie rośnie . Jak ja wszystko obrócę i to z Oskarem na karku -który jak się zmęczy potrafi tak marudzić że szkoda gadać Za kulki - tam podjadę i od razu kupię - a pytałaś czy mają na stanie? - czy tylko ta na wystawie? I za stół Ci baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Ten wyjazd udał Ci się bardzo wrażeń co nie miara i mnie się entuzjazm udzielił A dziś normalnie raniuchno do pracy??? Barbe załóż proszę tą galerię - nie męcz nas tu na forum już dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu świetnie, że Ci się wycieczka udała i pogoda dopisała:wiggle:Lampa piękna:rolleyes: Byłaś w 9design tym przy Promenadzie? Dokładnie tam. Pan mówił, że jeśli chce się meble obejrzeć, to lepiej do ich drugiego salonu pojechać. W tym to bardziej drobiazgi No i jak tu Cie nie kochac? That's my girl, normalnie:rotfl: Narendilku, lampa do Jakuba zajefajna-szkoda, ze ja juz mam kupiona:bash: a ten gnieciuch z tyłu tez mi sie podoba:yes: A bo to przez Ciebie Bo Ty już masz krzesła, a ja nie I mi się wszystciutko poplątało! No widzę wizyta w stolycy owocna:wiggle: Naprawdę fajne te kulki:yes: Ale mała barcelona? są takie cuda??? Gdzie ją oglądałaś??? Tak jak Barbe pisała, na Mińskiej. Naprawdę są śliczne Tylko, jeśli będziesz sie tam wybierać, to patrz uważnie na napisy nad drzwiami. My najpierw weszłyśmy do jakiegoś ĄĘ sklepu, co to trzy meble na krzyż ma w środku a obsługa to ziemi nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) O, Basia z norki wylazła Aniu, dziękuję Ci za cudowny dzień! Ja również Nie narzekałabym, gdyby było dłużej dzięki Tobie poznałam nieznane dotąd rewiry mojego miasta . Sama pewnie w życiu bym nie wpadła, że w różnych dziwnych zakątkach czyhają takie fajne rzeczy. Dziewczyny, ja normalnie nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, że się takie fajne sklepy ma w otoczeniu. Choć czasem to otoczenie mniej fajne (a z tym spadaniem ze stołków - to weź przestań, bo dziewczyny faktycznie zaczną sobie wyobrażać nie wiadomo co i potem głupio mi będzie cokolwiek wrzucać) Kochana, zajawki widziały. A ja widziałam całość. I powiem Ci, że poszczególne fragmenty są piękne, to widziane razem zyskują jeszcze więcej! O rany, nie chcesz chyba powiedzieć, że przez dobrych parę minut z mroźną i groźną miną opierniczałaś pana za zagubienie Twojego zamówienia??? Ale z Ciebie numer! Z jaką groźną miną? Byłam bardzo spokojna i bardzo grzeczna. Jeśli zaczynam się złościć, to lepiej nie być w promieniu kilkunastu metrów Nie będę pokazywać palcami, kto zapomniał o SecretLife Albo przegapiłby przestanek Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.04.2012 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aniu czytałam i oglądałam jak najbardziej pasjonujący film Masz dar do opisywania a i Twoje przygpdy są przebojowe. Panem z rozczochraną fryzurą i Tobą dochodzącą swoich racji w nie tym sklepie co trzeba - uśmiałam się jak nie wiem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif To może i lepiej, że nie pisałam, jak oglądałam mieszkanie Basi. Prawie pod listwy przypodłogowe zajrzałam A i tak się powstrzymywałam i nie obejrzałam wszystkiego. Gdybyście chciały mieć wgląd na sytuację, to można mnie porównać do teściowej, która przyjechała na inspekcję gniazdka ukochanego synalka i znienawidzonej synowej Tymi małymi krzesełkami mnie zaineteresowałaś - a dla chłców się nadzadzą - muszę poszukać i pooglądać w internecie Ej, już było o tym Ja kupiłam tu: http://www.dkwadrat.pl/index2.php?id_kategorii=61&kategoria=Meble%20dzieci%EAce Dobra, prawie kupiłam Za kulki - tam podjadę i od razu kupię - a pytałaś czy mają na stanie? - czy tylko ta na wystawie? Nie mają, jest na zamówienie. I za stół Ci baaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję Proszę bardzo. To chociaż ten? A dziś normalnie raniuchno do pracy??? Ano do pracy. I dziś do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.04.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 A lampy tam fajne mają. Koniecznie musisz się przejechać. Ale najpierw może tutaj sobie pooglądaj: http://9design.pl/ I różne inne rzeczy też fajne (tylko długo bym musiała kasę zbierać). Mnie ostatnio ciągnie do tej (http://9design.pl/product-pol-3837-Cable-Cotton-Charcoal-Grey-50-kulek.html) lampy i tak kombinuję, gdzie by ją wpasować To może i lepiej, że nie pisałam, jak oglądałam mieszkanie Basi. Prawie pod listwy przypodłogowe zajrzałam A i tak się powstrzymywałam i nie obejrzałam wszystkiego. Gdybyście chciały mieć wgląd na sytuację, to można mnie porównać do teściowej, która przyjechała na inspekcję gniazdka ukochanego synalka i znienawidzonej synowej No - całkiem jak ja u Madzi_ZZZ a kontynuując temat dizajnu - ostatnio zdarzyło mi się być w Customform - gdzie mają meble inspirowane i powiem Ci że byłam rozczarowana - wygląd owszem, ale wszelkie meble do siedzenia były niewygodne o ile rozumiem Barcelonę - bo ona na pierwszy rzut oka widać że nie do siedzenia służy, tylko oglądania , to np: taki Egg aż zaprasza żeby się w niego wtulić, a jak usiadłam to żadna rewelacja:( Nie wiem czy to tylko inspiracje, czy oryginały też tak mają (jedna dziewczyna, która porównywała jakieś krzesła powiedziała że zdecydowanie widzi różnicę pomiędzy inspiracją a oryginałem), ale i tak się zniechęciłam. jeszcze bym chciała przymierzyć d.pkę do tych modnych obecnie eamsów - bardzo mi się podobają, ale jakoś nie mogę się przemóc do plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.04.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 kochana - a pamiętasz o mnie ? Ja jestem na 100% zdecydowana . Lampki super, cieszę się, że jednak je bierzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ło matko ładne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.04.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dziewczyny, ja normalnie nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, że się takie fajne sklepy ma w otoczeniu. Choć czasem to otoczenie mniej fajne Eeeee..... A ja przypadkiem nie mówiłam, że 99,9% zakupów domowych robię w internecie? Tam to dopiero fajne sklepy . A jakie emocje przy rozpakowywaniu paczki - trafiony czy zatopiony? Dopiero takie wycieczki, jak wczorajsza, uświadamiają mi, że w realu też się fajnie kupuje. Z jaką groźną miną? Byłam bardzo spokojna i bardzo grzeczna. Jeśli zaczynam się złościć, to lepiej nie być w promieniu kilkunastu metrów O, Kochana, mylisz się - to jest najstraszliwszy rodzaj złości. Jak jednego takiego kiedyś opierniczyłam z góry na dół spokoooooojnie i bardzo grzeeeeeecznie, to prawie się popłakał. Ataki furii to zabawa dla małych dziewczynek, a co większy dureń i tak skomentuje, że to pewnie PMS . Nie będę pokazywać palcami, kto zapomniał o SecretLife Albo przegapiłby przestanek No taaak. Ania wykazała się bardzo dużą przytomnością umysłu, więc właściwie mogę powiedzieć, że to ona była przewodnikiem wycieczki. I różne inne rzeczy też fajne (tylko długo bym musiała kasę zbierać). Mnie ostatnio ciągnie do tej (http://9design.pl/product-pol-3837-Cable-Cotton-Charcoal-Grey-50-kulek.html) lampy i tak kombinuję, gdzie by ją wpasować Nie chcę Cię martwić, ale nie dalej jak tydzień temu mieli takie kulki w Westwing, w bardzo dobrej cenie... a kontynuując temat dizajnu - ostatnio zdarzyło mi się być w Customform - gdzie mają meble inspirowane i powiem Ci że byłam rozczarowana - wygląd owszem, ale wszelkie meble do siedzenia były niewygodne o ile rozumiem Barcelonę - bo ona na pierwszy rzut oka widać że nie do siedzenia służy, tylko oglądania , to np: taki Egg aż zaprasza żeby się w niego wtulić, a jak usiadłam to żadna rewelacja:( Nie wiem czy to tylko inspiracje, czy oryginały też tak mają (jedna dziewczyna, która porównywała jakieś krzesła powiedziała że zdecydowanie widzi różnicę pomiędzy inspiracją a oryginałem), ale i tak się zniechęciłam. jeszcze bym chciała przymierzyć d.pkę do tych modnych obecnie eamsów - bardzo mi się podobają, ale jakoś nie mogę się przemóc do plastiku Wiecie co, ja to - szczerze powiedziawszy - nie znam się na dizajnerskich krzesłach. Eamsy, pantony, tolixy, barcelony, eggsy - jakoś do mnie nie śpiewają, a już taki ghost to wręcz mi się nie podoba. Ze słynnych krzeseł najbardziej chciałabym oryginalnego, starego thoneta z podłokietnikami. Ale jak byłyśmy z Anią w DKwadrat, to w czasie kiedy Ania opierniczała (czy też uprzejmie konwersowała), ja przysiadłam sobie na krześle wishbone. http://www.danish-design.com/images/items/CH24-6.jpg I powiem wam, że nie chciało mi się wstawać - to jest jedno z wygodniejszych krzeseł, na jakich siedziałam (mimo, że inspirowane). Jest może trochę pokraczne, ale uważam, że powinni je przepisywać na receptę (refundowaną!) dla osób, które mają problemy z kręgosłupem. No i nie wiem, jak wy, ale ja widzę w nim echo thoneta: http://cdn.shopify.com/s/files/1/0042/2782/products/600_large.jpg?103122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts