Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Rety, ja naprawdę mam coś z tym sklepem :mad:

Tu kupiłam: http://www.lepukka.pl/krzeslo_inspirowane_projektem_dsw_junior,p,x.

dzięki :)

wiesz strasznie mi sie podobają :yes: - chyba strzelę chłopakom po jednym :yes:

A DKwadrat byłyśmy z Basią. Stały na wystawie, ale czy można tak od razu kupić to nie wiem :(

Zadzwoń i zapytaj.

to super - najpierw pokaże J na żywyo = potem najwyżej zamówię w Twoim sklepie :yes:

Aga , ta lampa ma gwinty na standardowe żarówki E14. Ale ja chcę wkręcić właśnie LEDy.

To super :wiggle:

Kupiłam już sobie na próbę, żeby zobaczyć jak działają.

W ogóle to mam plan większość LEDów powkręcać.

Oj, zaboli finansowo. Ale wierzę, że się szybko zwróci w rachunkach.

Tym bardziej, że do przedpokoju czy kibelka nie ma sensu dawać żarówek, bo za krótko się świecą, żeby być energooszczędne.

Ja też wszystko co kupiłam do rej pory jest na ledy :yes:

Zobaczysz zwróci się :yes:. Mirelka już wypróbowała :yes:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widziałaś te fajne foteliki na TWOICH nóżkach?:lol:

Dzięki! Fajne są, ale ja już nie mam miejsca :cry:

Aniu gdzie jesteś?????

A jakoś tak mi nieciekawie było i mniej zaglądałam. Ale już OK.

Mam nadzieję, że podałaś dobry numer telefonu :lol2: bo wysłałam informacje.

Fotele kinowe :) Mniam...

Kochane pamiętajcie aby zostawić sobie paragony (pokserować) za te ledy. One mają conajmniej 2 lata gwarancji (jak się przepali to wymieniają). Ja kupiłam jedną "specjalistyczną" firmową za 100 pln nad prysznic i ... padła po pół roku :(. A akurat z niej paragon mi wcięło :(. Pluję sobie teraz w brodę.

Powiem jeszcze że:

SMD świecą szerokokątnie, ładnie oświetlają i te polecam do oświetlenia pomieszczenia. Natomiast Power Ledy świecą waskokątnie, są idealne do podświetlenia czegoś, takie snop światła. Im mniejszy kąt świecenia tym silniejsze swiatło ale skupione w jednym punkcie. Moja co padła miała chyba z 20 stopni, swieciła jak latarka - super, ale szlag ją trafił:(.

Powiem jeszcze że:

SMD świecą szerokokątnie, ładnie oświetlają i te polecam do oświetlenia pomieszczenia. Natomiast Power Ledy świecą waskokątnie, są idealne do podświetlenia czegoś, takie snop światła. Im mniejszy kąt świecenia tym silniejsze swiatło ale skupione w jednym punkcie. Moja co padła miała chyba z 20 stopni, swieciła jak latarka - super, ale szlag ją trafił:(.

O, kolejny skrót rozszyfrowany :lol2:

Coraz mądrzejsza się robię!

Kupiłam na próbę 2,7W, wkręciłam do lampki zamiast dotychczasowych 40 W i chyba nie widzę większej różnicy. A tyle się naczytałam, że LEDy słabiej świecą.

Przepraszam, ale musze powiedzec co myślę, mnie się fotele kinowe nie podobają :(, nie muj gust, ale u Ciebie będą fajnie wyglądac :)

Ala, a za co ty przepraszasz? Nie wygłupiaj się!

Tobie się nie podobają, mi się podobają i jest super :) Byłoby nudno, gdyby wszystkim podobało się to samo.

A jakoś tak mi nieciekawie było i mniej zaglądałam. Ale już OK.

:hug:

to dobrze że już lepiej :)

kwiatuchy na poprawę humorku

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-879472.gif

Kochane pamiętajcie aby zostawić sobie paragony (pokserować) za te ledy. One mają conajmniej 2 lata gwarancji (jak się przepali to wymieniają). Ja kupiłam jedną "specjalistyczną" firmową za 100 pln nad prysznic i ... padła po pół roku :(. A akurat z niej paragon mi wcięło :(. Pluję sobie teraz w brodę.

a wiesz że bym nie pomyślała - potraktowałabym jak zwykła żarówkę ;)

dzięki :)

Powiem jeszcze że:

to też notuję :lol: