admete 19.04.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Rety, ja naprawdę mam coś z tym sklepem Tu kupiłam: http://www.lepukka.pl/krzeslo_inspirowane_projektem_dsw_junior,p,x. dzięki wiesz strasznie mi sie podobają - chyba strzelę chłopakom po jednym A DKwadrat byłyśmy z Basią. Stały na wystawie, ale czy można tak od razu kupić to nie wiem Zadzwoń i zapytaj. to super - najpierw pokaże J na żywyo = potem najwyżej zamówię w Twoim sklepie Aga , ta lampa ma gwinty na standardowe żarówki E14. Ale ja chcę wkręcić właśnie LEDy. To super Kupiłam już sobie na próbę, żeby zobaczyć jak działają. W ogóle to mam plan większość LEDów powkręcać. Oj, zaboli finansowo. Ale wierzę, że się szybko zwróci w rachunkach. Tym bardziej, że do przedpokoju czy kibelka nie ma sensu dawać żarówek, bo za krótko się świecą, żeby być energooszczędne. Ja też wszystko co kupiłam do rej pory jest na ledy Zobaczysz zwróci się . Mirelka już wypróbowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Widziałaś te fajne foteliki na TWOICH nóżkach? http://www.westwing.pl/product.php?productid=27533&cat=1088&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Aniu a gdzie dokładnie byłaś oglądać lampy kulki - bo są 2 adresy robię listę wycieczki - żebyśmy jutro dużo nie krążyli . Podasz mi jeszcze adres tego sklepu z krzesełkiem na wystawie - bo tez pewnie ze 2 or 3 adresy są z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.04.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mnie się bardzo podobają te fotele uszaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.04.2012 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Aniu gdzie jesteś????? Ja potrzebuję adresu a Cie nie ma Ale ze mnie gapa bo mogłam od razu zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Widziałaś te fajne foteliki na TWOICH nóżkach? Dzięki! Fajne są, ale ja już nie mam miejsca Aniu gdzie jesteś????? A jakoś tak mi nieciekawie było i mniej zaglądałam. Ale już OK. Mam nadzieję, że podałaś dobry numer telefonu bo wysłałam informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A zaraz jadę pakować fotele kinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Fotele kinowe Mniam... Kochane pamiętajcie aby zostawić sobie paragony (pokserować) za te ledy. One mają conajmniej 2 lata gwarancji (jak się przepali to wymieniają). Ja kupiłam jedną "specjalistyczną" firmową za 100 pln nad prysznic i ... padła po pół roku . A akurat z niej paragon mi wcięło . Pluję sobie teraz w brodę. Powiem jeszcze że: SMD świecą szerokokątnie, ładnie oświetlają i te polecam do oświetlenia pomieszczenia. Natomiast Power Ledy świecą waskokątnie, są idealne do podświetlenia czegoś, takie snop światła. Im mniejszy kąt świecenia tym silniejsze swiatło ale skupione w jednym punkcie. Moja co padła miała chyba z 20 stopni, swieciła jak latarka - super, ale szlag ją trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Przepraszam, ale musze powiedzec co myślę, mnie się fotele kinowe nie podobają , nie muj gust, ale u Ciebie będą fajnie wyglądac Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A zaraz jadę pakować fotele kinowe Będziesz forumowym specem od foteli Mirelka jaką Ty masz wiedzę na temat tych ledów aż sobie zapisałam Twoje wskazówki. Ja jestem zupełnie zielona w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Powiem jeszcze że: SMD świecą szerokokątnie, ładnie oświetlają i te polecam do oświetlenia pomieszczenia. Natomiast Power Ledy świecą waskokątnie, są idealne do podświetlenia czegoś, takie snop światła. Im mniejszy kąt świecenia tym silniejsze swiatło ale skupione w jednym punkcie. Moja co padła miała chyba z 20 stopni, swieciła jak latarka - super, ale szlag ją trafił. O, kolejny skrót rozszyfrowany Coraz mądrzejsza się robię! Kupiłam na próbę 2,7W, wkręciłam do lampki zamiast dotychczasowych 40 W i chyba nie widzę większej różnicy. A tyle się naczytałam, że LEDy słabiej świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Będziesz forumowym specem od foteli Tiaaa, a ile dodatkowej gimnastyki zaliczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.04.2012 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Przepraszam, ale musze powiedzec co myślę, mnie się fotele kinowe nie podobają , nie muj gust, ale u Ciebie będą fajnie wyglądac Ala, a za co ty przepraszasz? Nie wygłupiaj się! Tobie się nie podobają, mi się podobają i jest super Byłoby nudno, gdyby wszystkim podobało się to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.04.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Narendilku wysłałam Ci mojego maila na priv jak by znowu wiadomości nie dochodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 21.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 A ja mówię: dobry wieczór Bardzo tu u Ciebie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.04.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Dobry wieczór ajpi Cieszę się, że Ci się podoba! Czy Twój nick ma coś wspólnego z IP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.04.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Heloł Aniu melduję, ze nadrobiłam:lol2: Fotele super:wiggle: A co to za smutaski Cię dopadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.04.2012 04:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aguś, a takie jakieś różne. Zawodowe. Ale szczęśliwie, w większości już sobie poszły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.04.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A jakoś tak mi nieciekawie było i mniej zaglądałam. Ale już OK. to dobrze że już lepiej kwiatuchy na poprawę humorku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-879472.gif Kochane pamiętajcie aby zostawić sobie paragony (pokserować) za te ledy. One mają conajmniej 2 lata gwarancji (jak się przepali to wymieniają). Ja kupiłam jedną "specjalistyczną" firmową za 100 pln nad prysznic i ... padła po pół roku . A akurat z niej paragon mi wcięło . Pluję sobie teraz w brodę. a wiesz że bym nie pomyślała - potraktowałabym jak zwykła żarówkę dzięki Powiem jeszcze że: SMD świecą szerokokątnie, ładnie oświetlają i te polecam do oświetlenia pomieszczenia. Natomiast Power Ledy świecą waskokątnie, są idealne do podświetlenia czegoś, takie snop światła. Im mniejszy kąt świecenia tym silniejsze swiatło ale skupione w jednym punkcie. Moja co padła miała chyba z 20 stopni, swieciła jak latarka - super, ale szlag ją trafił. to też notuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 23.04.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć! Jak tam po weekendzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts