narendil 23.04.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Cześć! Jak tam po weekendzie? Cześć! Postanowiłam wziąć się za siebie i w końcu zebrać w jedno miejsce plany zakupowe. Możecie się zatem spodziewać zdjęć umywalek i baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 24.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Coś jak u mnie niedawno Wciąż nie kupiłam umywalki... Mam nadzieję, że u Ciebie wybory dokonają się szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.04.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Możecie się zatem spodziewać zdjęć umywalek i baterii Zaglądam, zaglądam i wypatrzeć ich nie mogę. Ja w takim masakrycznym niedoczasie jestem do jutra wieczorem, a potem pełną parą się nastawiam na remont W czwartek chyba po te expedity się kopsnę. Masz jeszcze jakieś zapotrzebowanie w sklepie na I? I w ogóle podrzuć mi swój telefon na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Wciąż nie kupiłam umywalki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.04.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Zaglądam, zaglądam i wypatrzeć ich nie mogę. Anula, szkoda oczu. Nic nie ma Chociaż typy mam, ale wstawienie zdjęć mnie przerasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 25.04.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tak, ajpi od IP Takie zboczenie, powiedzmy, zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tak, ajpi od IP Takie zboczenie, powiedzmy, zawodowe Witaj w klubie Widziałaś moją przyszłą wycieraczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 25.04.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Oo, jak fajnie Wycieraczkę widziałam, genialna! Jak już się uporamy z rzeczami-niezbędnymi-do-życia, typu kuchnia, szafa itp., to też poszukam gadżetów w klimacie, już się nie mogę doczekac Bo my (narzeczony i ja, to oboje z branży, że tak powiem, więc na pewno coś dla geeków się znajdzie w naszym m). Się zgłoszę na konsultacje wtedy do Ciebie, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Zapraszam Widzisz, ja tą wycieraczkę umieściłam właśnie w kategorii niezbędne do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 25.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Heheh, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.04.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jaka ... wycieraczka ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 jaka ... wycieraczka ???????????????? Taka: Płynie do mnie zza wielkiej wody Podobno na żywo jest szara, ale i taka fioletowa mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.04.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czadowa! Aż szkoda się do takiej zbliżać z buciorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Czadowa! Aż szkoda się do takiej zbliżać z buciorami Muszę coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.04.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 może na ścianę ją powiesić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 A teraz post informacyjny pt. Co będzie w łazience Szafka pod umywalkę. Od początku mam chęć na Godmorgon z IKEA: Ale w 80-tce nie podoba mi się ustawienie umywalki. Wolałabym, żeby była przesunięta w prawą stronę. Symetrię przedkładam nad większy kawałek blatu Skończy się pewnie na umywalce wpuszczanej. A tak się cieszyłam, że nie będzie zakamarków do mycia. Mąż woli tą drugą. Ja chyba pierwszą. Co ważne, umywalki nie mogą być za duże - 45 cm szerokości uważam za maksimum. Kibelek wiszący, na 99% Roca GAP: Brodzik głęboki 100x80 cm: Tu uprasza się o niekomentowanie. Zdania nie zmienię. Za jakiś czas, brodzik głęboki zamieni się w brodzik płaski. Ale najpierw chcę urodzić i podchować drugie dziecko Zestaw prysznicowy: Kwadratowa deszczownica, kanciasta rączka, kwadratowe mocowanie Wiedziałam, że coś takiego znajdę! Grzejnik Instal Projekt STICK. Tylko kolor na razie nieustalony: Zostały baterie, płytki podłogowe i kolory ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Co będzie w WC Umywalka: Kibelek. Jako, że umywalka jest jednym z droższych elementów wyposażenia mieszkania, to tniemy koszty: Wszystkie mają zaokrąglone brzegi, tak jak umywalka Na żywo wyglądają w porządku. Nie powalają designem, ale ceny mają przyjazne. Tylko kwestia podłączeń, po warszawsku czy po poznańsku? Trzeba jeszcze wybrać blat pod umywalkę, baterię i kolor ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.04.2012 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 może na ścianę ją powiesić ? Nie ma miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jak wybierzesz inna umywalkę niz z Ikea na goodmorgona to szuflada Ci sie moze nie zamykac do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Kwadratowa deszczownica, kanciasta rączka, kwadratowe mocowanie Wiedziałam, że coś takiego znajdę! Protestuję.Widzę dwa okrągłe elementy i wężyk, rurka w przekroju! Okrągła! Jakże to tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts