Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Podczytuję, na fotki czekam, kinkiety ps idealne dla mnie, super ze je tu wkleilyscie bo chyba bym przeoczyla.

Balbina! to cię namierzylam gdzie sie byczycie? Jaką macie pogodę? Oj kiedy ja sie odważę z moja banda wybrać, chociaż odwagę mam tylko raczej pytanie kiedy to bedzie większy wypoczynek niż wysiłek?

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja wlascıwıe to chcıalam napısac ze Ty to chyba w jakıes nıe polskıej Ikeı bylas!

Albo ja taka malo bystra jestem bo bywalam tam ostatnıo czesto ı zadnej z tych cudnych rzeczy nıe wıdzıalam:o

Masz dar do wynajdywanıa wyjatkowych rzeczy:yes:

e-molku my pıerwszy raz jestesmy samı z cala nasza ferajna (Turcja).

I jest naprawde fajnıe.

Moge lezec na lezaku ı czytac ksıazke:yes:

Ale rok wczesnıej bym sıe chyba nıe odwazyla.

Najmlodszy ma teraz trzy latka.

Ja cały czas cwaniakowalam ze w tym roku jedziemy póki młode nie chodzą chcą cyca i większość dnia w wózku przespia, ale w komfortowych codziennych warunkach nie wyrabiam to wyjazd chyba by mnie dobił,choć fakt ze odchodzą codzienne monotonne obowiazki... My byliśmy pierwszy raz z młodszym jak miał rok i było spoko, pewnie tylko strach ma wielkie oczy i byłoby fajnie, bawcie sie dobrze

Cześć Arniś! Jak znam życie, to coś takiego powie. W tatusia się wdał :p

hazelku, to nowość w IKEA. Seria PS 2012.

balbinko, pewnie dlatego jej nie widziałaś, bo jest od piątku/soboty w sklepach. Ja niestety muszę się wirtualnie nacieszyć, bo wiele wody upłynie zanim do IKEA zawitam.

A kinkiet bardzo mi się podoba na zdjęciach. Ciekawie jak na żywo?

Moj Maly, trzyma sie swojej godziny wstawania: 8.30-9.00 ale w nocy, niczym niemowlaczek: 2x picie, przebieranie (bo sie spoci), przytulenie ("mamo, citul mnie") i takie tam.....:D

Mam nadzieje, ze w Krakowie cos juz bedzie z tych nowosci:) Chcesz, zebym cos Ci kupiła? Bede w sobote.

Aniu,

Podczytuję, uśmiecham się i wypoczywam zaglądając do Ciebie ukradkiem, więc czas grzecznie się przywitać :).

Masz piękne pomysły i fajne podejście do życia.

Podoba mi się ta ostatnia lampa z serii PS. Muszę się jej dokładnie przyjrzeć, choć do lamp to u nas jeszcze daleko ;).

Przesyłam serdeczności majowe :)