e-mól 30.04.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Podczytuję, na fotki czekam, kinkiety ps idealne dla mnie, super ze je tu wkleilyscie bo chyba bym przeoczyla.Balbina! to cię namierzylam gdzie sie byczycie? Jaką macie pogodę? Oj kiedy ja sie odważę z moja banda wybrać, chociaż odwagę mam tylko raczej pytanie kiedy to bedzie większy wypoczynek niż wysiłek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.04.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Balbina, wszelki duch! Toż Ty na wakacjach Ja właśnie w takiej długiej zamaszystej spódnicy się wykąpałam. Widok po wyjściu - bezcenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Gadu gadu a w dobie komórek fotek Wam nikt nie strzelił? wklejać, wklejać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.04.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Aneczko, współczuję przygody i super, ze skonczyło sie na wesoło:hug:Tak to juz jest, ze musimy miec oczy dookoła głowy z tymi naszymi Skarbkami.Super rzeczy wkleiłas-to jakas nowa kolekcja z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.04.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Dobra wersja do przedszkola... .. napędzonego strachu przez młodego nie zazdroszczę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A ja wlascıwıe to chcıalam napısac ze Ty to chyba w jakıes nıe polskıej Ikeı bylas!Albo ja taka malo bystra jestem bo bywalam tam ostatnıo czesto ı zadnej z tych cudnych rzeczy nıe wıdzıalam:oMasz dar do wynajdywanıa wyjatkowych rzeczy:yes: e-molku my pıerwszy raz jestesmy samı z cala nasza ferajna (Turcja).I jest naprawde fajnıe.Moge lezec na lezaku ı czytac ksıazke:yes:Ale rok wczesnıej bym sıe chyba nıe odwazyla.Najmlodszy ma teraz trzy latka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 30.04.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ja cały czas cwaniakowalam ze w tym roku jedziemy póki młode nie chodzą chcą cyca i większość dnia w wózku przespia, ale w komfortowych codziennych warunkach nie wyrabiam to wyjazd chyba by mnie dobił,choć fakt ze odchodzą codzienne monotonne obowiazki... My byliśmy pierwszy raz z młodszym jak miał rok i było spoko, pewnie tylko strach ma wielkie oczy i byłoby fajnie, bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.05.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Cześć Arniś! Jak znam życie, to coś takiego powie. W tatusia się wdał hazelku, to nowość w IKEA. Seria PS 2012. balbinko, pewnie dlatego jej nie widziałaś, bo jest od piątku/soboty w sklepach. Ja niestety muszę się wirtualnie nacieszyć, bo wiele wody upłynie zanim do IKEA zawitam. A kinkiet bardzo mi się podoba na zdjęciach. Ciekawie jak na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.05.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 A ja dzisiaj wstałam przed 6. Dzień wolny, to i Jakub jakoś szybciej się wysypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.05.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Moj Maly, trzyma sie swojej godziny wstawania: 8.30-9.00 ale w nocy, niczym niemowlaczek: 2x picie, przebieranie (bo sie spoci), przytulenie ("mamo, citul mnie") i takie tam..... Mam nadzieje, ze w Krakowie cos juz bedzie z tych nowosci:) Chcesz, zebym cos Ci kupiła? Bede w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.05.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Kochana a obejrzysz dla mnie te kinkiety, moze jakieś foty? Najlepiej z modelem, modelka jako punkt odniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 hazelku, dziękuję za propozycję Ale sama rozumiesz, wolę najpierw pomacać Przyłączam się do prośby e-mólka, zdjęciami nie pogardzę! I informacją jak świecą te kinkiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Aniu, Podczytuję, uśmiecham się i wypoczywam zaglądając do Ciebie ukradkiem, więc czas grzecznie się przywitać . Masz piękne pomysły i fajne podejście do życia. Podoba mi się ta ostatnia lampa z serii PS. Muszę się jej dokładnie przyjrzeć, choć do lamp to u nas jeszcze daleko . Przesyłam serdeczności majowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.05.2012 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dzień wolny, to i Jakub jakoś szybciej się wysypia A to mała przekora:rotfl: Miłego leniuchowania jutro Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2012 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Cześć Dziewczęta! I jak u Was pogoda się zapowiada? Jakubek jeszcze śpi Normalnie, nie wiem co ze sobą zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.05.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 My ławę skrecamy, rok czekala, o 15tej mam grilla na 20 osób, jak nie zdążymy to nie mam gdzie ich posadzić.Miłego dnia u nas piękne słońce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.05.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 U mnie też słoneczko ale 3 maj pracujący więc siedzę sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.05.2012 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 e-mólku, do 15 dużo czasu Zdążycie! A jak nie, to goście na trawce posiedzą Two, a ja wieczorem do pracy idę. Uroki pracowania z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Two ja też dziś pracuje posiedzimy tu razem hehe nadrabiam właśnie wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Ja też właśnie nadrabiam i widzę że większość na grillach albo w ogródkach, tylko my biedacy w pracy musimy siedzieć Chyba lecę z psem na chwilkę, będę miała majówkowy spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts