mugatka 08.05.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 mirela ja już mówiłam że w ramkę i na ścianę ale nie słucha dziewczyna noooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.05.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mąż z branży, że się tak niedyskretnie zapytam? Ten doctor house łaaadny ale ta co u mnie wkleiłaś też fajna tylko czemu wszystkie takie drogie inwestor mi strasznie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a może by tak na ścianie powiesić? Jak taki kilim ? mirela ja już mówiłam że w ramkę i na ścianę ale nie słucha dziewczyna noooooooooooooo Ale tam nie ma miejsca Wszystkie ściany zajęte! Zresztą zobaczcie same. Od drzwi wejściowych po lewej wieszak, fotel kinowy, obraz scrabble i szafa po prawej wejście do garderoby, lustro, drzwi do wc (nad fotelem się nie zmieści) Od strony pokoju dziennego Ignorujemy piękne brązowe drzwi wejściowe Będę jechać z grzejnikiem (tylko musi do mnie dojechać), to sobie je obejrzę. O ile będą już zamontowane. Przeżyłam brązowe okna, to może i od drzwi nie umrę A taki widok będzie miała osoba siedząca na krześle kinowym Kiedyś... Widzicie? Powiesić to sobie mogę wycieraczkę nad łóżkiem w sypialni na ścianie z szablonikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 poproszę te wycieraczkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 narendil Twoje wizualki to mistrzostwo świata Świetnie te fotele kinowe wpisały się w przedpokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 08.05.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale masz zarąbiaszczy projekt wnętrza! No to już wiem czemu Tobie jakoś łatwiej wybieranie idzie A nade mną się potem pastwi, że umywalki długo wybieram Brak projektu uważam za naszą drugą z największych budowlanych wtop... A, że tak głupio zapytam, wycieraczka (poza tym, że świetna) ma dla Ciebie jakieś znaczenie -> ściślej mówiąc numer na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Powiesić to sobie mogę wycieraczkę nad łóżkiem w sypialni na ścianie z szablonikiem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif No jakie wizualki - także nie ma sie co dziwić Aniu że zaczynasz od kupowania poperdółek - jak już wiesz i najważniejsze widzisz gdzie je powiesisz i czy Ci się zmieści................ech czemu się człowiek takiego rysowania wcześniej nie nauczył - pewnie rozwiązałoby to kupe moich teraźniejszych i przyszłych problemów wykończeniowych Miłego wieczorku i spokojnej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 08.05.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Przejrzalam caly temat. Kapitalne wizualki i przedpokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 poproszę te wycieraczkie! Proszę bardzo: http://www.thinkgeek.com/interests/exclusives/6806/ narendil Twoje wizualki to mistrzostwo świata Świetnie te fotele kinowe wpisały się w przedpokój Dziękuję, pysiaczku! Też mi się mój fotel w moim przedpokoju widzi. Szkoda trochę, że tylko jeden się zmieści. Przejrzalam caly temat. Kapitalne wizualki i przedpokoj Witaj Turlututu ! Dziękuję i zapraszam jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ale masz zarąbiaszczy projekt wnętrza! Dzięki! Nieskromnie powiem, że też mi się podoba A najbardziej zignorowana przez Was fototapeta No to już wiem czemu Tobie jakoś łatwiej wybieranie idzie A nade mną się potem pastwi, że umywalki długo wybieram Brak projektu uważam za naszą drugą z największych budowlanych wtop... Aniu, ale co stoi na przeszkodzie, żebyś sobie taki projekt zrobiła? Za późno już? Ale taki projekt wcale nie jest niezbędny. Wiesz, ja nie mam wyobraźni przestrzennej i dlatego muszę mieć wszystko w 3D. Mój mąż z kolei nie ma wyobraźni w ogóle, więc takie wizualki to jedyny sposób, żeby mu coś pokazać. A poza tym, kochana, to nie myśl, że ja to taka hop siup jestem Ty długo wybierasz umywalki na żywo, ja długo wybieram przedmioty do wizualek. Mąż ma mnie dość. Tylko WY mnie rozumiecie A, że tak głupio zapytam, wycieraczka (poza tym, że świetna) ma dla Ciebie jakieś znaczenie -> ściślej mówiąc numer na niej? Ma Że tak powiem zawodowe. U nas w domu sami informatycy. A 127.0.0.1 tak najprościej ujmując to dla komputera adres samego siebie. Na wycieraczce jest ni mniej ni więcej jak There's no place like home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.05.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-715315.gif Ale zgodzisz się ze mną, że w sypialni by nie pasowała? Mąż na moje obawy, że się wycieraczka pobrudzi zaproponował dwa rozwiązania: -dywanik pod łóżko -dywanik pod prysznic także nie ma sie co dziwić Aniu że zaczynasz od kupowania poperdółek - jak już wiesz i najważniejsze widzisz gdzie je powiesisz i czy Ci się zmieści................ech czemu się człowiek takiego rysowania wcześniej nie nauczył - pewnie rozwiązałoby to kupe moich teraźniejszych i przyszłych problemów wykończeniowych Aga, dowcip polega na tym, że ja najpierw zobaczę popierdółkę, zakocham się a potem się głowię co by z nią zrobić Do tego mieszkania podchodzę zupełnie inaczej niż do obecnego. To dla mnie takie marzenie, które się spełnia. Obecne było wykańczane na hurra, bez przemyślenia, w trakcie burzy hormonów. Nowe, w ramach kontrastu, musi być przemyślane. Chcę mieć całkowitą wizję, a potem konsekwentnie ją realizować. Kasy zdecydowanie za mało, żeby zrobić wszystko od razu. Co wyjdzie i jak wyjdzie - zobaczymy za jakiś czas. Wierzę, że będzie fajnie Z drugiej strony wyłazi ze mnie control freak. I już nie jest fajne. Miłego wieczorku i spokojnej nocy życzę Wzajemnie Ja właśnie po przerwie siadam do pracy Edytowane 9 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.05.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Narendilku, kocham Twoje wizualki i Twoje pomysły:D:yes:W ogole, to "helloł":bye:-sie witam, bo mnie tu troche nie było:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.05.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Wizualki jak zawsze mistrzowskie. I nawet widok z fotela nam pokazałaś Czyżby deweloper nie pozwolił Wam wybrać drzwi? Nasz pozwolił (za dopłatą rzecz jasna) i teraz jako jedyni na osiedlu mamy białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.05.2012 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 hazelku, miło, że w końcu zajrzałaś Dropku, dzięki! Nie było opcji wyboru drzwi Ale coś się wymyśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.05.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Aniu, ale Ty bedziesz miala dopracowane to mieszkanko, miłego dnia zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.05.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Po twoich wizualkach już kofffam twoje m:rolleyes: Zresztą pomysłów i talentu Ci nie brak i spodziewałam że tak będzie Wycieraczka faktycznie w ramki i na ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.05.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 a moim skromnym zdaniem, te drzwi wcale źle nie wyglądają !!! ale ja lubię połączenie szarego z kolorem drewna piękne wizje i ich wizualizacje !!! a co to za fototapeta przy drzwiach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 What's up Aniu? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTu_Dn8PuWIFC-s78CaX-C3Sv5tmlKM1wG4VLSZjPU90msLqhMs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 takie zdolności komputerowe przy wykończeniówce to skarb nad skarby fototapetę ignoruje umyślnie ale nad posterem scrabble i fotelem mogę zatrzymać się na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Po twoich wizualkach już kofffam twoje m:rolleyes: Zresztą pomysłów i talentu Ci nie brak i spodziewałam że tak będzie Dziękuję a moim skromnym zdaniem, te drzwi wcale źle nie wyglądają !!! ale ja lubię połączenie szarego z kolorem drewna piękne wizje i ich wizualizacje !!! a co to za fototapeta przy drzwiach ? aricia , zobaczymy jak na żywo. Na razie ten kolor, to moja wariacja na temat. Fototapeta to berlińska East Side Gallery. Muszę tylko pojechać i zrobić jakieś ładne zdjęcia. Drobiazg What's up Aniu? A leci do przodu takie zdolności komputerowe przy wykończeniówce to skarb nad skarby fototapetę ignoruje umyślnie ale nad posterem scrabble i fotelem mogę zatrzymać się na dłużej Dlaczego ignorujesz moją tapetkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts