admete 10.05.2012 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 No cześć Aniu bida jestę z tą wieczorną robotą - powinno się już siedzieć z mężem na kanapie a nie w papirach or przy komputerze. Moja mama nauczycielka też zawsze ślęczała nad czymś wieczorem . Co do marzeń - moja chałupa też jest dla mnie największym dotychczasowym marzeniem - i tak jak u Ciebie jest to rzecz nad którą naprawdę dużo myślałam - ale teraz w rzeczywistości ,u mnie przynajmniej wychodzi że przy nawale obowiązkow, 2 ancymonach na głowie czasami muszę podejmować szybkie decyzje a nie tak jak lubie przemyślane i sprawdzone wszystkie możliwe opcje , macham na niektóre rzeczy ręką - ale i tak będzie prawie jak po mojemu - i najważniejsze tylko nasze Miłego dzionka życzę Ps.A ten spontan zakupowy - jest nam Aniu potrzebny do życia jak powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.05.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 nie pochwaliłam wczoraj tych wizualek. Super szary klimat - kocham tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jak zwykle pięknie i w Twoim stylu strasznie mi się podoba ten pomysł z układanką scrable, z chęcią gdzieś bym go u siebie wcisnęła A mąż ma nie taki najgorszy pomysł jak wycieraczka miękka to jako dywanik łazienkowy się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 nie pochwaliłam wczoraj tych wizualek. Super szary klimat - kocham tak . Ja też Jak to mówi moja mama: szaro, buro, ale na mam nadzieję, że nie ponuro Jak zwykle pięknie i w Twoim stylu strasznie mi się podoba ten pomysł z układanką scrable, z chęcią gdzieś bym go u siebie wcisnęła A mąż ma nie taki najgorszy pomysł jak wycieraczka miękka to jako dywanik łazienkowy się nada To wciskaj Jakiś kawałek ściany się chyba znajdzie? A jak tam obraz? Pokażesz w końcu? Jako dywanik łazienkowy zdecydowanie nie, bo tam już jest coś innego w planach. Może ją w folię wsadzę, jak to kiedyś z dywanami robiono? Mieliście takich znajomych, u których persy w folii leżały? Ja tak. Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 i najważniejsze tylko nasze I o to właśnie w tym wszystkich chodzi! Żeby było nasze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Znacie ten adres: http://www.overstock.com/Home-Garden/Area-Rugs/244/cat.html Mają piękne dywany! I nie tylko. http://ak2.ostkcdn.com/images/products/P13362610.jpg źródło http://s7image.ostkcdn.com/is/image/overstock/13460849?wid=320&hei=320&op_sharpen=1 źródło http://s7image.ostkcdn.com/is/image/overstock/14040183?wid=320&hei=320&op_sharpen=1 źródło Szkoda tylko, że pomimo możliwości wysyłki do Polski, dywany są US only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A jak tam obraz? Pokażesz w końcu? Mieliście takich znajomych, u których persy w folii leżały? Ja tak. Kosmos osz kurka , obrazek ciągle niegotowy. Potrzebuje do niego papierowych ręczników. Mąż kupił w weekend ale po powrocie do domu okazało się że mają wytłoczony zły wzór Mogę pokazać półprodukt jak Ci bardzo zależy. Taż jest szałowy, taki srebrny A takich kosmicznych znajomych to ja nie miałam ale pamiętam pokrowce na fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.05.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A nie mogłaby tak pani czegoś w kraju wyszukać, ino tak daleko ... hen za oceanem??? :lol2: Dywany ładne wzorki mają.... kanciaste http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Two, poczekam Oby tylko tworzenie nie przeciągnęło się w nieskończoność. Kiedy będziesz miała właściwe ręczniki? vesi, ale te zaocenaiczne same mi wskakują To Ty byłaś chętna na hamerykański szablon? Będę kolegę męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Two, poczekam Oby tylko tworzenie nie przeciągnęło się w nieskończoność. Kiedy będziesz miała właściwe ręczniki? ok obiecuję, że po weekendzie go wykończę na zakupy jeździmy w soboty więc muszę poczekać na właściwy ręcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.05.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) nie kumam o co chodzi z tym ręcznikiem http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif jakimś szyfrem piszecie czy co?? no ja bym była chętna na ten szablon, tylko w przyzwoitej dla mnie cenie, bo w takiej jak jest w necie, to szanowny by mnie delikatnie pisząc: zbeształ... Edytowane 10 Maja 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 10.05.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 nie kumam o co chodzi z tym ręcznikiem http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif jakimś szyfrem piszecie czy co?? to żaden szyfr, naprawdę potrzebuje ręcznika, papierowego z dobrym wzorkiem Robię obrazek Zrobiłam już bazę z literami, pomalowałam na srebrno i teraz muszę go postarzyć tak żeby to srebro było poprzecierane i wychodziło spod białej lekko spękanej farby w tym celu potrzebny ten ręcznik a dobry wzorek bo chciałam go lekko odcisnąć na obrazku tak żeby pozostał wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.05.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 ooo i ja czekam na obrazek Two dywany piękne pasowałby mi taki do garderoby Aniu miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 no ja bym była chętna na ten szablon, tylko w przyzwoitej dla mnie cenie, bo w takiej jak jest w necie, to szanowny by mnie delikatnie pisząc: zbeształ... vesi, ja się zdecydowałam na oryginał. Tylko muszę kolegę urobić, a raczej w odbiór i wysyłkę wrobić Przypomniałam sobie, że popełniłam kiedyś szablony-samoróbki do decoupagu. I efekt niestety nie był rewelacyjny. A tu, jakby nie patrzeć kawał ściany do pomalowania. Wolę kupić gotowca. Jakbyś się namyśliła, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 dywany piękne pasowałby mi taki do garderoby Bluźnisz, kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.05.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Bluźnisz, kobieto Nie widziałaś jeszcze mojej garderoby Aniu a co tam u Was na wizycie było??? Jak ciężko to nie pisz powiesz jutro albo później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Aga, w sumie to może i nic strasznego. Ale mi już ręce opadają Naszej lekarce też... Jakub się cały czas męczy, a my nie możemy znaleźć rozwiązania. To że kaszle i ma zawalany nos, to już pikuś. Skóra znowu w koszmarnym stanie. Do tego oczy jak u królika, czerwony, załzawione. Rano ma problemy z ich otwarciem, bo mu się sklejają A jutro wizyta u okulisty. Koszmar Wzięłam dzień wolny i będę później w nocy zasuwać Jakby tego wszystkiego było mało, to wczoraj mnie promotor lekko op...przył. A jak ja mam pracować? Pokaż tą garderobę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A tak w ogóle, to zapomniałam napisać, że przyszło krzesło Jakuba! Zadzwoniłam i sobie uprzejmie z panem porozmawiałam. Tym razem we właściwym sklepie I następnego dnia, czyli dzisiaj po południu, dotarło. Już złożone. Nóżki jeszcze nie czarne, bo Jakub nie mógł wytrzymać. Ale co się odwlecze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Rany boskie - to u Was zaatakowało pełną parą Oczy zaklejone też przerobiliśmy - tylko ten też nic nie da ze sobą zrobić Ani prośba ani groźba ani przekupstwo - nic nie dało ani zakropić - ani maścią nawet posmarować. A Ty masz na to jakiś sposób ? Cxy jeszcze nic nie dostaliście do oczu? Garderoba jest duża - chyba większa niż pokój gościnny . Jak ją już wykończę to pół forum będzie mnie chciało udusić za nią . Póki co to nie wiem czy nie staną w niej drążki z wieszakami -ale i tak będzie super - bo wreszcie zobaczę co mam. Ostatnio już się pożegnałam z moimi stanikami sprzed ciąży bo za cholerę nie mogłam ich zlokalizować - mam ciuchy w siatach w 3 domach - i nie wiedziałam gdzie je dałam (teściowa mi je przeniosła do góry do pokoju z piwnicy) i je znalazłam po 2 tyg poszukiwań Wklejałam u mnie zdjątko pomieszczenia - na razie to nic nie widać. To jutro wkleję i może zacznę dumac nad tym wiatrołapem - bo nie mam pojęcia jakie płytki jaka szafa a tzreba podjąc decyzję Rany Aniu co do Jakuba - strasznie mi go żal - ale się namęczy:( Sama nie wiem czy płakać czy się wściekać na te cholerstwo. A jak noce przesypiacie? Aniu a co masz z leków teraz do podawania? Ja już lecę bo dla mnie późno Trzymaj się i pamiętaj że to najcięższe tygodnie - ale za miesiąc juz powinno wszystko odpuszczać i wszystkie nasze dzieciaki powinny to odczuć i poczuć się lepiej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 10.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ekhm, o ile dobrze pamiętam, to ja zgłaszałam się po ten szablon . Ale nie ma problemu - jak zrobię swoją ścianę, chętnie go puszczę dalej w obieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts