hazeleyes1982 10.05.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Narendilku,sciskam mocno i strasznie mi przykro, ze az tak ciezko to przechodzicie....:( u nas problemem sa nawracajace dusznosci:( narendilku, ciesze sie za to, ze krzesło jest i ze...no wiesz...przypomniałaś sobie, w którym sklepie je zamawiałaś Two, ja 2x przeczytałam ze Ty papier...toaletowy dekorujesz:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Dlaczego ignorujesz moją tapetkę? Ja ignoruję tapetki w ogóle także co do Twojej to nic osobistego :) O kurcze właśnie doczytałam o Jakubie ...bardzo mu współczuję :hug:biedaczek Edytowane 10 Maja 2012 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.05.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Biedy Jakubek:( Najgorsze, że niewiele można zrobić, skoro nawet lekarze nie pomagają Aniu trzymajcie się jakoś:hug:Mam nadzieję, że się polepszy:rolleyes: A promotorem się nie przejmuj:no: I koniecznie pokaż to krzesełko:popcorn: Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.05.2012 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 No super że to krzesło nareszcie dotarło http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Koniecznie je obfoć Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 11.05.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Biedny Jakub. Zdrówka dużo życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.05.2012 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzięki za słowa otuchy Trzeba przez to po prostu przejść. Ale jak to wytłumaczyć maluchowi? Aga, z leków obecnie mamy Singular (te tabletki, to stały punkt wieczoru odkąd pamiętam ), Aerius/Xyzal, inhalacje z soli fizjologicznej, doraźnie steryd do nosa, jakieś maści, których już nie ogarniam - idę tylko do apteki i podaję karteczki ze składem. Ciekawe, co dzisiaj okulista powie. Boję się, że zapisze krople I tu zacznie się dramat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.05.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ekhm, o ile dobrze pamiętam, to ja zgłaszałam się po ten szablon Pamiętam o Tobie! Tylko, że Ty chciałaś ten sam szablon co ja, a vesi inny. I o to właśnie ją pytałam. Podzielimy się narendilku, ciesze sie za to, ze krzesło jest i ze...no wiesz...przypomniałaś sobie, w którym sklepie je zamawiałaś Też coś Będzie się ze mnie naśmiewać Ja ignoruję tapetki w ogóle także co do Twojej to nic osobistego :) Ale to będzie niezwykła fototapetka Najprawdopodobniej będzie zrobiona z mojego zdjęcia. Tylko muszę pojechać i je zrobić I koniecznie pokaż to krzesełko:popcorn: No super że to krzesło nareszcie dotarło http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif Koniecznie je obfoć Jak mi tylko jaśnie pan właściciel pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.05.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Jakbyś się namyśliła, to daj znać. Ok, to jeszcze sie namyślę na ten szablon dzięki I współczuję Jakubowi, to alergia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.05.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Narendil, ja od lat cierpię wiosną kiedy pylą drzewa, więc znam ten ból.Jeśli chcesz, mogę Ci podać namiary na bardzo dobrego pediatrę,któremu zawdzięczam zdrowie swoich dzieci.Jestem jego dozgonną dłużniczką za to, jak prowadził moje dzieciaki.Jakby coś pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Buziaki zostawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.05.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aniu zdrówka małemu życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-960056.gif Nie zastanawialiście się nad domowym filtrem powietrza w nowym domku? Ktoś z poprzedniej pracy męża miał coś takiego i podobno lepiej się spało. Czekam oczywiście na fotki krzesła mogą być z właścicielem Two, ja 2x przeczytałam ze Ty papier...toaletowy dekorujesz hmm... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-933156.gif nie chyba jednak nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2012 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Dziękuję Wam za troskę To co mnie najbardziej boli, to, hmm, bezsilność? Bez leków Jakub się męczy, no a ile można dziecku leki podawać? Ile można tłumaczyć, że nie wolno tego czy tamtego spróbować? I walczymy z kroplami do oczu Na razie przekupstwo działa Ale dość smutków. Krzesełko: Bez modela. Wczoraj z racji dnia pt. mama i syn nie było czasu, a dzisiaj dzieć wybył. Krzesło jest OK. Wykonanie wydaje się porządne, skręca się całkiem łatwo. Siedzenie i stelaż przychodzą oddzielnie i to co trzeba zrobić, to wkręcić imbusem cztery śrubki Z pomagającym czterolatkiem trwa to około pół godziny. Bez czterolatka pewnie jakieś 10 minut Mężowi szczęka opadła, kiedy okazało się, że ja też mogę wygodnie siedzieć na tym krześle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aniu krzesełko wymiata :jawdrop: też takie chcę skąd ono??? alergii współczuje trza mieć nadzieję że Jakub szybko wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.05.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Pięknie, uściski dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.05.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Zdrówka dla synka. Eamesik boooooski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 cholerka jasna...ja przez Was oszaleje:rolleyes: najpierw zaczelam nerwowo kminic, gdzie mogłabym dac Balbinkową tapete w krate a teraz se mysle....ze moze....Jakubowego eamsika....no ale ja przeca juz pantona kupiłam i pokoj pod niego pomalowałam... Narendilku, krzesło super i gdybym nie miała pantonika to bym bezczelnie skopiowała. Sssssuper. Własciciel zadowolony, ma sie rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.05.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Krzesełko superowe Dużo zdrowia dla jego dzielnego właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.05.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Aniu tak sobie dzisiaj pomyślałam,że ja u Ciebie się jeszcze nie witałam Zaglądam codziennie ale,że zazwyczaj nie mam nic mądrego do powiedzenia ... to się nie odzywam Uściski dla Synka ... serce się kraje ... ile takie małe dziecko musi wycierpieć przez chorobę ... ZDRÓWKA życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.05.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Ja również zdrówka życzę dla synka....sama jestem alergiczką, więc wiem jaka to męczarnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Krzesełko boskie!!! Zdrówka dla Jakubka a dla Ciebie Aniu dużo siły do walki:hug: Miłej niedzielki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts