Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Narendilku,sciskam mocno i strasznie mi przykro, ze az tak ciezko to przechodzicie....:(:(:(

u nas problemem sa nawracajace dusznosci:(

narendilku, ciesze sie za to, ze krzesło jest i ze...no wiesz...przypomniałaś sobie, w którym sklepie je zamawiałaś:lol::hug:

Two, ja 2x przeczytałam ze Ty papier...toaletowy dekorujesz:rotfl:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Biedy Jakubek:(:( Najgorsze, że niewiele można zrobić, skoro nawet lekarze nie pomagają:spam:

Aniu trzymajcie się jakoś:hug:Mam nadzieję, że się polepszy:rolleyes:

A promotorem się nie przejmuj:no::no: I koniecznie pokaż to krzesełko:popcorn::popcorn:

Dobrej nocki:bye:

Dzięki za słowa otuchy :hug:

Trzeba przez to po prostu przejść. Ale jak to wytłumaczyć maluchowi?

Aga, z leków obecnie mamy Singular (te tabletki, to stały punkt wieczoru odkąd pamiętam :(), Aerius/Xyzal, inhalacje z soli fizjologicznej, doraźnie steryd do nosa, jakieś maści, których już nie ogarniam - idę tylko do apteki i podaję karteczki ze składem.

Ciekawe, co dzisiaj okulista powie. Boję się, że zapisze krople I tu zacznie się dramat :mad:

Ekhm, o ile dobrze pamiętam, to ja zgłaszałam się po ten szablon :)

Pamiętam o Tobie! Tylko, że Ty chciałaś ten sam szablon co ja, a vesi inny. I o to właśnie ją pytałam.

Podzielimy się :)

narendilku, ciesze sie za to, ze krzesło jest i ze...no wiesz...przypomniałaś sobie, w którym sklepie je zamawiałaś:lol::hug:

Też coś :p Będzie się ze mnie naśmiewać :p

Ja ignoruję tapetki w ogóle :) także co do Twojej to nic osobistego :) :)

Ale to będzie niezwykła fototapetka :) Najprawdopodobniej będzie zrobiona z mojego zdjęcia.

Tylko muszę pojechać i je zrobić :lol2:

I koniecznie pokaż to krzesełko:popcorn::popcorn:

No super że to krzesło nareszcie dotarło http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif

Koniecznie je obfoć :yes:

Jak mi tylko jaśnie pan właściciel pozwoli :lol2:

Narendil, ja od lat cierpię wiosną kiedy pylą drzewa, więc znam ten ból.

Jeśli chcesz, mogę Ci podać namiary na bardzo dobrego pediatrę,

któremu zawdzięczam zdrowie swoich dzieci.

Jestem jego dozgonną dłużniczką za to, jak prowadził moje dzieciaki.

Jakby coś pisz na priv.

Aniu zdrówka małemu życzę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hugs/smileys-hugs-960056.gif

Nie zastanawialiście się nad domowym filtrem powietrza w nowym domku? Ktoś z poprzedniej pracy męża miał coś takiego i podobno lepiej się spało.

Czekam oczywiście na fotki krzesła :popcorn: mogą być z właścicielem :p

Two, ja 2x przeczytałam ze Ty papier...toaletowy dekorujesz :rotfl:

hmm... http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thinking/smileys-thinking-933156.gif nie chyba jednak nie :lol2:

Dziękuję Wam za troskę :)

To co mnie najbardziej boli, to, hmm, bezsilność?

Bez leków Jakub się męczy, no a ile można dziecku leki podawać?

Ile można tłumaczyć, że nie wolno tego czy tamtego spróbować?

I walczymy z kroplami do oczu :mad: Na razie przekupstwo działa :p

Ale dość smutków.

Krzesełko:

krzeslo_Jakub1.jpg

Bez modela.

Wczoraj z racji dnia pt. mama i syn nie było czasu, a dzisiaj dzieć wybył.

Krzesło jest OK. Wykonanie wydaje się porządne, skręca się całkiem łatwo. Siedzenie i stelaż przychodzą oddzielnie i to co trzeba zrobić, to wkręcić imbusem cztery śrubki :)

Z pomagającym czterolatkiem trwa to około pół godziny.

Bez czterolatka pewnie jakieś 10 minut :lol2:

Mężowi szczęka opadła, kiedy okazało się, że ja też mogę wygodnie siedzieć na tym krześle :rotfl:

cholerka jasna...ja przez Was oszaleje:rolleyes: najpierw zaczelam nerwowo kminic, gdzie mogłabym dac Balbinkową tapete w krate a teraz se mysle....ze moze....Jakubowego eamsika....no ale ja przeca juz pantona kupiłam i pokoj pod niego pomalowałam...:roll::lol:

Narendilku, krzesło super i gdybym nie miała pantonika to bym bezczelnie skopiowała. Sssssuper. Własciciel zadowolony, ma sie rozumiec?;)

Aniu tak sobie dzisiaj pomyślałam,że ja u Ciebie się jeszcze nie witałam :welcome:

Zaglądam codziennie ale,że zazwyczaj nie mam nic mądrego do powiedzenia :lol2: ... to się nie odzywam :D

Uściski dla Synka :hug:... serce się kraje ... ile takie małe dziecko musi wycierpieć przez chorobę ... ZDRÓWKA życzę :yes: