admete 13.05.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 cholerka jasna...ja przez Was oszaleje:rolleyes: a teraz se mysle....ze moze....Jakubowego eamsika....no ale ja przeca juz pantona kupiłam i pokoj pod niego pomalowałam... Narendilku, krzesło super i gdybym nie miała pantonika to bym bezczelnie skopiowała. a ja pantona nie mam i chyba bezczelnie skopiuję W zdaniu j.w co sądzę o krzesełku Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Tak Wam nieskromnie powiem, że mi się też podoba! Ma się pomysły Właściciel dumny i blady. I cały czas pyta, kiedy będzie ten NOWY pokój. Oszaleć idzie Średnio dwa-trzy razy na dzień każe sobie pokazywać kulkową lampę i wizualki. I już kombinuje, których zabawek się pozbyć, żeby taką kolejkę jak na wizualkach dostać też takie chcę skąd ono??? Karolku, kupowałam TUTAJ. Ale coś ich na stronie widzę. Są też w tym sklepie, gdzie tłumaczyłam Panu, że zgubił moje zamówienie moze....Jakubowego eamsika....no ale ja przeca juz pantona kupiłam i pokoj pod niego pomalowałam... Narendilku, krzesło super i gdybym nie miała pantonika to bym bezczelnie skopiowała. Sssssuper. hazelku, ale pantonik nie wyklucza eamsika! Do młodego przyjdą koledzy i gdzie usiądą? Albo lepiej - koleżanki! I co, na podłodze małe damy posadzisz? Czy od razu kanapę kupisz a ja pantona nie mam i chyba bezczelnie skopiuję Proszę Cię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aniu tak sobie dzisiaj pomyślałam,że ja u Ciebie się jeszcze nie witałam Zaglądam codziennie ale,że zazwyczaj nie mam nic mądrego do powiedzenia ... to się nie odzywam Witaj, Maju Cieszę się, że zaglądasz. U mnie nie trzeba mądrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.05.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Jeśli macie znajomych, za którymi nie przepadacie. Jeśli Ci znajomi mają dzieci. Jeśli chcecie tym znajomym zrobić na złość. To kupcie ich dzieciom książkę o origami Najlepiej taką, gdzie najprostsza figura składa się z czterdziestu kilku kroków. I tą figurą jest młody flaming, który jak wiadomo, nie może egzystować bez mamusi flaminga i tatusia flaminga. Są jeszcze małe słonie i duże słonie. Małe lwy i duże lwy. A, i dinozaury też są Mam wymieniać dalej? Wiecie już, co robiłam przez ostatnie trzy dni? I ja sama tą książkę przyniosłam do domu God bless YouTube Edytowane 14 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aniu:hug::hug:matko skąd ja to znam...jak kupiłam mlodemu farby do malowania dłonmi to za Chiny nie mogłam wytłumaczyć, że po ścianach nie mozna...podobną wtopę zaliczyłam z pieczatkami a książka z origami czeka na okazję,żeby mu wręczyć...chyba dziś po Twoim poście wrzucę do pieca... :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 a ja sama składałam w dzieciństwie i każdy obowiązkowo musiał te moje wyroby nosić w portfelu - np pandę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.05.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aniu dużo zdrówka dla Synusia...Przypomnij w jakim wieku jest Wasz Jakub? 4 - 5?wiem jakie to uciążliwe bo dla mnie wiosna bez tabletek, kropli do oczy i sterydu do nosa byłaby nie do przeżycia:mad:. Na pocieszenie powiem Ci, że wiele dzieciaków z tego wyrasta...u mnie tak było...wróciło po ciąży - po pierwszej trochę objawów a po drugiej już na maksa, trzeciej nie planuję bo skończyłabym w namiocie tlenowym:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 14.05.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Oj, co ja czytam.... Dopiero nadrobiłam wątkowe zaległości i powiem tylko: zdrówka od cioci wyanny A przy okazji, zatargałaś te wory do przedszkola, czy czekają na swoją kolej? Mam nadzieję, że Jakub medal dostanie za nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.05.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 O jaaaa:rotfl:Anetko, moj Mały dostał takie własnie farby wczoraj....ups:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.05.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Muszę zapamiętać, żeby nie kupować tej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aniu, u Ciebie zawsze można się pośmiać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.05.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Przyszłam ... poczytałam ... pośmiałam się i idę ... Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.05.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Haha, origami jest suuuper Możesz śmiało spakować książeczkę i przysłać Jakuba do forumowej ciotki. Przywiezie Wam całe stado zwierzątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 14.05.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Aniu dziękuję za namiary na krzesełko teraz tylko trza M urobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.05.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Krzesło super ...rodzina flamingów mówisz ? może on podczytuje forum i wie jakie zdolności ma mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.05.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A Ania pewnie dalej zwierzątka składa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.05.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Krzesełko boskie . Hazelku - dlcazego uważasz, że do pantona nie teges ?? Młodemu zdrówka, orugami współczuję (ale myślę, że to i tak lepsze niż PISAKOlina ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.05.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Jeśli macie znajomych, za którymi nie przepadacie. Jeśli Ci znajomi mają dzieci. Jeśli chcecie tym znajomym zrobić na złość. To kupcie ich dzieciom książkę o origami Najlepiej taką, gdzie najprostsza figura składa się z czterdziestu kilku kroków. I tą figurą jest młody flaming, który jak wiadomo, nie może egzystować bez mamusi flaminga i tatusia flaminga. Są jeszcze małe słonie i duże słonie. Małe lwy i duże lwy. A, i dinozaury też są Mam wymieniać dalej? Wiecie już, co robiłam przez ostatnie trzy dni? I ja sama tą książkę przyniosłam do domu God bless YouTube http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif :hug: Aniu co od wczoraj składasz A może jakieś małe zdjęcie? Idę zanim mnie pogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif Narendil i w taki sposób odpoczęłaś i zrelaksowałeś sie przy składaniu papierowych zwierzaczków...Moje dzieciaki, też maja oczywiście książeczkę z origami, na szczęście nieskomplikowane figurki i sami sobie poradzili z większością, ale też starsi byli od Jakuba kiedy książkę dostali:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts