Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

chyba dziś po Twoim poście wrzucę do pieca...:cool:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Tu się nie ma z czego śmiać, tylko szybko pieca szukać :rotfl:

Aniu dużo zdrówka dla Synusia...Przypomnij w jakim wieku jest Wasz Jakub? 4 - 5?wiem jakie to uciążliwe bo dla mnie wiosna bez tabletek, kropli do oczy i sterydu do nosa byłaby nie do przeżycia:mad:. Na pocieszenie powiem Ci, że wiele dzieciaków z tego wyrasta...u mnie tak było...wróciło po ciąży - po pierwszej trochę objawów a po drugiej już na maksa, trzeciej nie planuję bo skończyłabym w namiocie tlenowym:lol2:

Dzięki! Jakub w marcu skończył cztery lata. Też wierzę, że wyrośnie. Musi wyrosnąć!

Anetko, współczuję. Ja nigdy nie miałam większych problemów z alergią, poza owocami morza i kosmetykami z eukaliptusem.

Do czasu ciąży. Nie wiem, czy to zbieg okoliczności, ale brzoza i wrzos od tego momentu mnie zdecydowanie nie lubią.

:lol2: a ja sama składałam w dzieciństwie :lol2: i każdy obowiązkowo musiał te moje wyroby nosić w portfelu - np pandę :lol2:

Ja na razie noszę w torebce zestaw obrazków pt. mama, tata i Jakub w różnych konfiguracjach. I co jakiś czas jest kontrola, czy wszystkie są :p

Oj, co ja czytam.... Dopiero nadrobiłam wątkowe zaległości i powiem tylko: zdrówka od cioci wyanny ;)

A przy okazji, zatargałaś te wory do przedszkola, czy czekają na swoją kolej? Mam nadzieję, że Jakub medal dostanie za nie ;)

Dziękujemy!

Makulatura zaniesiona. Wczoraj jeden wór, drugi dzisiaj.

Ten wczorajszy targałam sama. Dwa kroki i odpoczynek. Dopiero szósty z kolei tata kolegi się nade mną zlitował i pomógł. Reszta albo się gapiła, albo pytała: co tak ciężkiego pani niesie?

:rotfl:

Muszę zapamiętać, żeby nie kupować tej pozycji ;)

I to jest słuszne podejście! Chyba, że ktoś dzieciaty Ci podpadnie :lol2:

Aniu, u Ciebie zawsze można się pośmiać:lol2::lol2:

Przyszłam ... poczytałam ... pośmiałam się i idę ... Miłego dzionka życzę :D

Przynajmniej ktoś ma radochę :rotfl:

Haha, origami jest suuuper :D

Możesz śmiało spakować książeczkę i przysłać Jakuba do forumowej ciotki. Przywiezie Wam całe stado zwierzątek ;)

Zapamiętam! Co robisz w sierpniu?

Aniu dziękuję za namiary na krzesełko teraz tylko trza M urobić

Urabiaj :)

Krzesło super ...rodzina flamingów mówisz ? :lol2: może on podczytuje forum i wie jakie zdolności ma mama :)

Nie musi czytać :p O klockach koleżanka zapomniała?

A Ania pewnie dalej zwierzątka składa...:hug::D

:p

Krzesełko boskie :). Hazelku - dlcazego uważasz, że do pantona nie teges ??

Młodemu zdrówka, orugami współczuję (ale myślę, że to i tak lepsze niż PISAKOlina :)).

Przepraszam, chyba jestem nie w temacie :rolleyes: Co to jest PISAKOlina? Muszę poznać wroga zawczasu!

http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif

Aniu co od wczoraj składasz :popcorn:

A może jakieś małe zdjęcie?

Idę zanim mnie pogonią :lol2:

Artykuł składam. Chyba wolę origami :mad:

Zdjęć nie będzie, bo Jakub się wykąpał wczoraj ze zwierzątkami :bash:

Mamusiu, mogę wziąć zwierzątka do wanny

Tak, syneczku - powiedziała zapracowana matka usiłując realizować pracę naukową

I tak oto stadko flamingów i cała reszta menażerii zakończyła swój krótki żywot na tym łez padole :rotfl:

http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif

Narendil i w taki sposób odpoczęłaś i zrelaksowałeś sie przy składaniu papierowych zwierzaczków...

Moje dzieciaki, też maja oczywiście książeczkę z origami, na szczęście nieskomplikowane figurki i sami sobie poradzili z większością, ale też starsi byli od Jakuba kiedy książkę dostali:lol:

O tak, zrelaksowałam się jak jasna ch...

Książka schowana na jakieś 10 lat :p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu mój Okruszek też czterolatek i też z marca - 22! książki nie spaliłam ale chyba szybko mie wyciągnę...piaskolinę też mamy ale jeszcze nie w użyciu - Młody dostał kiedyś od jednej Cioci ale przechwyciłam i zapomniał...u mnie jest codzienny szał farbkowy, kredkowy no i masa, która potem wala się po całej podłodze. na okoliczność tych eksperymentów mojego dziecia kupiłam kiedyś ceratę na jadalniany stół no i ceratka została co więcej kupiłam jeszcze 4 inne, żeby mieć na zmianę bo w przeciwnym razie stól na drugie imię miałby masakra...od jakiegoś czasu Mania jak małpka - wszystko chce robić co jej brat więc mam już 4 małe rączki do upilnowania...ale przynajmniej jest wesoło...

Aniu no dla mnie brzoza to też mega problem...na szczęście już przestaje pylić...

Ja dopiero teraz widzę jakie prezenty - zonki serwowałam moim dzieciom chrzestnym (a mam 4) :D. Kochani Rodzice nadal na szczęście zapraszają na urodzinki :).

No cóż, dopóki nie ma się swoich dzieci, to ciężko mieć pełną świadomość zagrożeń, albo zabawek "na wyrost" ;). Teraz jestem ostrożniejsza i robię "rozeznanie" ;).

Mamusiu, mogę wziąć zwierzątka do wanny

Tak, syneczku - powiedziała zapracowana matka usiłując realizować pracę naukową

I tak oto stadko flamingów i cała reszta menażerii zakończyła swój krótki żywot na tym łez padole

łuuuuuuuuuuuuups

mój ostatnio wziął klepsydrę żeby się z nim wykąpała :lol2:

na szczęście po 3 dniach woda wyparowała i nie musze szukać nowej ;)

Mirelko my jeszcze piaskoliny nie zdążyliśmy ponzać - za to wykładzina jest już upstrzona ciastoliną :lol2:

Ale urodziny blisko także niewykluczone że czeka mnie maaaaaaaaaaaasa odkurzania :lol2:

Aniu u nas deszcze działają przeganiająco na alergię :yes: - a jak Wy to znosicie? - jest ciut lepiej :hug:

maju, tak wygląda winowajca :lol2:

http://ecsmedia.pl/c/origami-papierowe-zoo-b-iext3042530.jpg

mirelko, nie znałam tego. Hmm, może to i lepsze od ciastoliny? Bo ta, jak się wbije w wykładzinę, to nie ma zmiłuj :bash:

Aga, dzięki, Jakubowi jest lepiej :)

Z tym, że przy deszczach to moja głowa ledwo żyje :(

U Was też pada? Gdzie ta wiosna :mad: