mirela99 17.05.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 maju[/b mirelko, nie znałam tego. Hmm, może to i lepsze od ciastoliny? Bo ta, jak się wbije w wykładzinę, to nie ma zmiłuj eee.... ja nożem po wyschnięciu zeskrobywałam (tylko dywan nie miał włosia tylko supełki) i NIC nie zostawało z ciastoliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.05.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witaj Aniu Ależ Ty masz wizualki . Po mojej długiej nieobecności na FM myślałam,że to już zdjęcia Przedpokój wymiata wycieraczka Jestem pod wrażeniem Bużka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.05.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 U Ciebie zawsze najdłużej nadrabiam zaległości Jakubek przetestował i zaakceptował swój piękny nowy fotel? Gnasz jak szalona z zakupami (w porównaniu do mnie ). A u mnie przeszkoda odnośnie projektu wnętrz jest prosta: sama nie umiem, a brak już kasy na "widzimisia" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.05.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Aniu bo ja już nie kumam To z Ciebie informatyczka czy medyczka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.05.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 (edytowane) Lady, jak ja bym chciała, żeby to już były zdjęcia... Aniu, gnam z zakupami? Kochana, ja dopiero się w bloku startowym ustawiam Jakub z fotela zadowolony! Tylko, zastanawiam się, jak ja mu teraz te nóżki na czarno przemaluję Chyba go na wakacje będę musiała wysłać. Karolku, informatyk jestem. A doktorat robię z pogranicza medycyny i informatyki Robię, robię i zrobić nie mogę Edytowane 20 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 20.05.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Karolku, informatyk jestem. A doktorat robię z pogranicza medycyny i informatyki Robię, robię i zrobić nie mogę Aniu to teraz wszystko jasne bo ja już myślałam ze coś mi się pomieszało. W końcu zrobisz ten doktoracik Pełen szacun za twój ścisły umysł http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Naukowiec/020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.05.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ale mnie zabawa ominęła a już myślałam że robisz Jakubowi lampkę nocną Two ale tą dla męża to dałabyś radę -------------------------------- Aniu co tam słychać u Ciebie? Czy siedzisz z w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ania zakuwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.05.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Ania zakuwa . Zakuwać to nie zakuwa. Ale ciężko umysłowo pracuje, aż mi mózg skrzypi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.05.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 A dzisiaj dostałam takie maila od 9design Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Twoje zamówienie XXX zostało już skompletowane i w ciągu 1-2 dni zostanie do Ciebie wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Aniu a nad czym Ty tak ciężko pracujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.05.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Anula, może naoliwić trzeba? Odpocznij troszkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.05.2012 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Aniu a nad czym Ty tak ciężko pracujesz ??? Nad doktoratem. Jeszcze jakieś 9 miesięcy mi zostało. Niczym ciąża I zapowiada się bolesny poród Anula, może naoliwić trzeba? Odpocznij troszkę . No, dzisiaj w dzień "odpoczęłam". Łeb mi tak nap...lał, że nic nie zrobiłam do 15 A tak serio, to ja pracuję zrywami. I teraz wpadłam w ciąg. Poza tym goni mnie jeden termin. Za jakieś 2 tygodnie mi przejdzie i sobie poleniuchuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Hej Aniu wpadłam kontrolnie po 3-dniowej nieobecności i nadrabiam. A Ty biedulko się tak nie męcz:hug:Trzymam kciuki, na pewno dasz sobie świetnie radę i wszystko wróci do normy:yes: Zazdroszczę Ci ścisłego umysłu, bo ja to klasyczna humanistka jestem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 narendilku, nie badz dziobakiem i idz na wagary:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.05.2012 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) A dzisiaj dostałam takie maila od 9design Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Twoje zamówienie XXX zostało już skompletowane i w ciągu 1-2 dni zostanie do Ciebie wysłane. Boszeeeeeeeeeeeee to moje kulki będą kompletować jeszcze z 2 tygodnie Jak masz zryw to korzystaj ile wlezie z niego . Jak też tak miałam przy pisaniu moich prac - czekałam na tak zwane natchnienie Ale za długo też nie siedź bo zdrówka szkoda Miłego poranka Edit J mnie właśnie poinformował że dostał takiego samego maila co Ty - także nasze kulki kompletują się razem http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif i będą tak jak Twoje Edytowane 22 Maja 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oj jak pracowicie tutaj posiedzę chwilkę może mnie jakieś opary tej pracowitości dosięgną bo NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE nie wyspałam się http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Nad doktoratem. Jeszcze jakieś 9 miesięcy mi zostało. Niczym ciąża I zapowiada się bolesny poród Narendil tylko Ty po tym porodzie odetchniesz i odpoczniesz hehe pieluch nie będzie Ucz się ucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.05.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) O jak tu rozdają opary pracowitości to i ja się ustawiam w kolejce bo dziś jakiś leniwy dzień mam Nadrobiłam Świetne krzesełko dla Jakuba zakupiłaś Edytowane 22 Maja 2012 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aniu jak Twoje kulki? Moje trza odesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts