Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U Ciebie zawsze najdłużej nadrabiam zaległości :)

Jakubek przetestował i zaakceptował swój piękny nowy fotel? :) Gnasz jak szalona z zakupami (w porównaniu do mnie :D).

A u mnie przeszkoda odnośnie projektu wnętrz jest prosta: sama nie umiem, a brak już kasy na "widzimisia" :/

Lady, jak ja bym chciała, żeby to już były zdjęcia...

Aniu, gnam z zakupami? Kochana, ja dopiero się w bloku startowym ustawiam :lol2:

Jakub z fotela zadowolony! Tylko, zastanawiam się, jak ja mu teraz te nóżki na czarno przemaluję :rolleyes: Chyba go na wakacje będę musiała wysłać.

Karolku, informatyk jestem. A doktorat robię z pogranicza medycyny i informatyki :) Robię, robię i zrobić nie mogę :bash:

Edytowane przez narendil

Karolku, informatyk jestem. A doktorat robię z pogranicza medycyny i informatyki :) Robię, robię i zrobić nie mogę :bash:

Aniu to teraz wszystko jasne bo ja już myślałam ze coś mi się pomieszało.

W końcu zrobisz ten doktoracik

Pełen szacun za twój ścisły umysł http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Naukowiec/020.gif

Aniu a nad czym Ty tak ciężko pracujesz ??? :)

Nad doktoratem. Jeszcze jakieś 9 miesięcy mi zostało. Niczym ciąża :rotfl: I zapowiada się bolesny poród :p

Anula, może naoliwić trzeba? Odpocznij troszkę :hug:.

No, dzisiaj w dzień "odpoczęłam".

Łeb mi tak nap...lał, że nic nie zrobiłam do 15 :mad:

A tak serio, to ja pracuję zrywami. I teraz wpadłam w ciąg. Poza tym goni mnie jeden termin.

Za jakieś 2 tygodnie mi przejdzie i sobie poleniuchuję :lol2:

Hej Aniu wpadłam kontrolnie po 3-dniowej nieobecności i nadrabiam.:D

A Ty biedulko się tak nie męcz:hug:Trzymam kciuki, na pewno dasz sobie świetnie radę i wszystko wróci do normy:yes::D

Zazdroszczę Ci ścisłego umysłu, bo ja to klasyczna humanistka jestem:lol2:

A dzisiaj dostałam takie maila od 9design :lol2:

Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Twoje zamówienie XXX zostało już skompletowane i w ciągu 1-2 dni zostanie do Ciebie wysłane.

Boszeeeeeeeeeeeee to moje kulki będą kompletować jeszcze z 2 tygodnie ;)

Jak masz zryw to korzystaj ile wlezie z niego :yes:.

Jak też tak miałam przy pisaniu moich prac :yes: - czekałam na tak zwane natchnienie :lol2:

Ale za długo też nie siedź bo zdrówka szkoda :hug:

Miłego poranka :)

Edit J mnie właśnie poinformował że dostał takiego samego maila co Ty - także nasze kulki kompletują się razem http://forum.barcis.pl/images/smilies/yahoo.gif i będą tak jak Twoje :lol:

Edytowane przez admete