Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Aga, nie wiem, bo jeszcze ich nie mam.

Wczoraj ktoś do mnie dzwonił, ale nie mogłam odebrać. I podejrzewam, że to był kurier. Znowu się zaczną kombinacje, jak dostarczyć przesyłkę :p

Ale już wiem, że chyba przez lupę obejrzę lampę.

Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, bo Jakubek na nią okrutnie czeka :)

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj jak pracowicie tutaj :) posiedzę chwilkę może mnie jakieś opary tej pracowitości dosięgną bo NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE :lol: nie wyspałam się http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif

O jak tu rozdają opary pracowitości to i ja się ustawiam w kolejce bo dziś jakiś leniwy dzień mam :p

I co? Skorzystałyście?

Mam nadzieję, że tak :lol2:

Dziefffczęta , będzie mnie ciut mniej.

Będę zaglądać, czytać, żeby być w miarę na bieżąco z Wami.

Ale nie pogniewajcie się, że nie będę komentować ani pisać za dużo.

Muszę wykorzystać mój niesamowity zapał do pracy :rotfl:

To ja dzwoniłam :p

Rany! Aga, czerwona jestem ze wstydu!

Wiesz, zobaczyłam nieodebrane połączenia mniej więcej po trzech godzinach.

Czyli wychodzi na to, że Twój numer źle sobie wpisałam czy dzwoniłaś z innego?

Zaraz, zaraz, a dlaczego do Ciebie lampa przyszła, a do mnie nie??? Aż na takim zadupiu to nie mieszkam :p

Aniu,

Trzymam mocno kciuki za wenę i dobre recenzje :). Ja przeżywałam to jakieś 6 lat temu. Udało się, ale kosztowało mnie sporo stresu (obrona), 10 kg mniej i obolałe pośladki (od siedzenia przy klawiaturze ;)). Teraz nie siedzę wcale mniej, ale to inny rodzaj pisania ;). No i niestety kg wróciły :(.

Aniu,

Trzymam mocno kciuki za wenę i dobre recenzje :). Ja przeżywałam to jakieś 6 lat temu. Udało się, ale kosztowało mnie sporo stresu (obrona), 10 kg mniej i obolałe pośladki (od siedzenia przy klawiaturze ;)). Teraz nie siedzę wcale mniej, ale to inny rodzaj pisania ;). No i niestety kg wróciły :(.

O! A z jakiej dziedziny, jeśli można wiedzieć?

Mnie na razie kręgosłup boli :mad: Zapisałam się na masaże. Po pierwszym wyszłam tak zmasakrowana, że myślałam, że do domu nie dotrę. Miałyście kiedyś zakwasy na plecach?

Chudnąć, to nie wiem czy bym chciała. Pewnie by się przydało, ale ja zawsze zaczynam tracić od biustu, a tam już i tak niewiele zostało :mad:

Do recenzji to jeszcze duuużo czasu. Najpierw muszę skończyć badania (chociaż nie wiem, czy to wlaściwe określenie), zebrać to wszystko razem i napisać książkę.

I zapowiada się hardcore.

Pisanie, wykończeniówka, wolny miesiąc w przedszkolu, mąż z minimalnym urlopem.

Jak mnie nie zamkną, to będzie sukces i moja rodzina to przeżyje :lol2:

Narendil, nie wiem czy Tobie, czy ktorejś z dziewuszek przypadł do gustu żółty druciany fotel Ikea Ps.... Znam angielską cenę i niestety zabija :( £125 to zdecydowanie za dużo. Na polskie many to będzie jakieś sześć stówek. Buuu

Dzięki za info. Cena ciut wygórowana :mad:

Trudno, skreślam.

I trzymam kciukasy za owocną pracę ;)

Dzięki!

O! A z jakiej dziedziny, jeśli można wiedzieć?

Mnie na razie kręgosłup boli :mad: Zapisałam się na masaże. Po pierwszym wyszłam tak zmasakrowana, że myślałam, że do domu nie dotrę. Miałyście kiedyś zakwasy na plecach?

Chudnąć, to nie wiem czy bym chciała. Pewnie by się przydało, ale ja zawsze zaczynam tracić od biustu, a tam już i tak niewiele zostało :mad:

Do recenzji to jeszcze duuużo czasu. Najpierw muszę skończyć badania (chociaż nie wiem, czy to wlaściwe określenie), zebrać to wszystko razem i napisać książkę.

I zapowiada się hardcore.

Pisanie, wykończeniówka, wolny miesiąc w przedszkolu, mąż z minimalnym urlopem.

Jak mnie nie zamkną, to będzie sukces i moja rodzina to przeżyje :lol2:

Aniu, pozwolę sobie odpisać na pytanie na priva, bo bronię się przed internetową inwigilacją ;). Stąd też bojkotuję facebooka, naszą klasę i inne tego typu portale :D.

Nie wiem na czym polega pisanie dysertacji u Ciebie, bo książka to już brzmi poważnie. Sam proces jej wydania (już po napisaniu) potrafi trwać kilka miesięcy. Znam przypadki nawet ponad roku (w zależności od wydawnictwa). W moim przypadku nie było wymogu publikacji, to warunek dotychczasowych habilitacji, choć teraz jak wiadomo to też już ulega wygaszeniu do 2013 r.

Niezły masaż sobie zafundowałaś, mam nadzieję, że jak przejdą zakwasy to będzie ok :D.

Ja schudłam do 50 kg. Myślałam, że to u mnie niemożliwe ;). Też mam tak samo z biustem. No nie wiem dlaczego nie może najpierw zejść z ramionka albo udka? ;)