narendil 23.05.2012 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aga, nie wiem, bo jeszcze ich nie mam. Wczoraj ktoś do mnie dzwonił, ale nie mogłam odebrać. I podejrzewam, że to był kurier. Znowu się zaczną kombinacje, jak dostarczyć przesyłkę Ale już wiem, że chyba przez lupę obejrzę lampę. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku, bo Jakubek na nią okrutnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To ja dzwoniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.05.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 pozdrówka dla kujona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.05.2012 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Oj jak pracowicie tutaj posiedzę chwilkę może mnie jakieś opary tej pracowitości dosięgną bo NIC MI SIĘ DZISIAJ NIE CHCE nie wyspałam się http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif O jak tu rozdają opary pracowitości to i ja się ustawiam w kolejce bo dziś jakiś leniwy dzień mam I co? Skorzystałyście? Mam nadzieję, że tak Dziefffczęta , będzie mnie ciut mniej. Będę zaglądać, czytać, żeby być w miarę na bieżąco z Wami. Ale nie pogniewajcie się, że nie będę komentować ani pisać za dużo. Muszę wykorzystać mój niesamowity zapał do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.05.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 To ja dzwoniłam Rany! Aga, czerwona jestem ze wstydu! Wiesz, zobaczyłam nieodebrane połączenia mniej więcej po trzech godzinach. Czyli wychodzi na to, że Twój numer źle sobie wpisałam czy dzwoniłaś z innego? Zaraz, zaraz, a dlaczego do Ciebie lampa przyszła, a do mnie nie??? Aż na takim zadupiu to nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Ania, doszło zdjęcie ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.05.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aniu dzwoniłam z tego samego numeru. Lepiej żebyś dostała później niż obdrapaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.05.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Aniu, Trzymam mocno kciuki za wenę i dobre recenzje . Ja przeżywałam to jakieś 6 lat temu. Udało się, ale kosztowało mnie sporo stresu (obrona), 10 kg mniej i obolałe pośladki (od siedzenia przy klawiaturze ). Teraz nie siedzę wcale mniej, ale to inny rodzaj pisania . No i niestety kg wróciły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 25.05.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Życzę, by jak najszybciej było "po" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Narendil, nie wiem czy Tobie, czy ktorejś z dziewuszek przypadł do gustu żółty druciany fotel Ikea Ps.... Znam angielską cenę i niestety zabija £125 to zdecydowanie za dużo. Na polskie many to będzie jakieś sześć stówek. Buuu I trzymam kciukasy za owocną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Aniu, Trzymam mocno kciuki za wenę i dobre recenzje . Ja przeżywałam to jakieś 6 lat temu. Udało się, ale kosztowało mnie sporo stresu (obrona), 10 kg mniej i obolałe pośladki (od siedzenia przy klawiaturze ). Teraz nie siedzę wcale mniej, ale to inny rodzaj pisania . No i niestety kg wróciły . O! A z jakiej dziedziny, jeśli można wiedzieć? Mnie na razie kręgosłup boli Zapisałam się na masaże. Po pierwszym wyszłam tak zmasakrowana, że myślałam, że do domu nie dotrę. Miałyście kiedyś zakwasy na plecach? Chudnąć, to nie wiem czy bym chciała. Pewnie by się przydało, ale ja zawsze zaczynam tracić od biustu, a tam już i tak niewiele zostało Do recenzji to jeszcze duuużo czasu. Najpierw muszę skończyć badania (chociaż nie wiem, czy to wlaściwe określenie), zebrać to wszystko razem i napisać książkę. I zapowiada się hardcore. Pisanie, wykończeniówka, wolny miesiąc w przedszkolu, mąż z minimalnym urlopem. Jak mnie nie zamkną, to będzie sukces i moja rodzina to przeżyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Życzę, by jak najszybciej było "po" Aniu, tak szybko to "po" nie będzie. Niestety, dużo tego. Ale dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Narendil, nie wiem czy Tobie, czy ktorejś z dziewuszek przypadł do gustu żółty druciany fotel Ikea Ps.... Znam angielską cenę i niestety zabija £125 to zdecydowanie za dużo. Na polskie many to będzie jakieś sześć stówek. Buuu Dzięki za info. Cena ciut wygórowana Trudno, skreślam. I trzymam kciukasy za owocną pracę Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 oj cena za fotel niemała Opary na mnie nie podziałały ale byłam odcięta od netu więc może to dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Opary na mnie nie podziałały ale byłam odcięta od netu więc może to dlatego Nic straconego. Jeszcze zdążysz! Cały czas pracuję I wena nadal jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To wysyłaj... ja się ustawiam na odbiór http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-364914.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 To wysyłaj... ja się ustawiam na odbiór http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/sofa/smileys-sofa-364914.gif A nie za wygodnie Pani przy tym odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.05.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 No jak? gdzie? przecież im większa powierzchnia odbioru tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.05.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Two, i jak? Nałapałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 25.05.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 O! A z jakiej dziedziny, jeśli można wiedzieć? Mnie na razie kręgosłup boli Zapisałam się na masaże. Po pierwszym wyszłam tak zmasakrowana, że myślałam, że do domu nie dotrę. Miałyście kiedyś zakwasy na plecach? Chudnąć, to nie wiem czy bym chciała. Pewnie by się przydało, ale ja zawsze zaczynam tracić od biustu, a tam już i tak niewiele zostało Do recenzji to jeszcze duuużo czasu. Najpierw muszę skończyć badania (chociaż nie wiem, czy to wlaściwe określenie), zebrać to wszystko razem i napisać książkę. I zapowiada się hardcore. Pisanie, wykończeniówka, wolny miesiąc w przedszkolu, mąż z minimalnym urlopem. Jak mnie nie zamkną, to będzie sukces i moja rodzina to przeżyje Aniu, pozwolę sobie odpisać na pytanie na priva, bo bronię się przed internetową inwigilacją . Stąd też bojkotuję facebooka, naszą klasę i inne tego typu portale . Nie wiem na czym polega pisanie dysertacji u Ciebie, bo książka to już brzmi poważnie. Sam proces jej wydania (już po napisaniu) potrafi trwać kilka miesięcy. Znam przypadki nawet ponad roku (w zależności od wydawnictwa). W moim przypadku nie było wymogu publikacji, to warunek dotychczasowych habilitacji, choć teraz jak wiadomo to też już ulega wygaszeniu do 2013 r. Niezły masaż sobie zafundowałaś, mam nadzieję, że jak przejdą zakwasy to będzie ok . Ja schudłam do 50 kg. Myślałam, że to u mnie niemożliwe . Też mam tak samo z biustem. No nie wiem dlaczego nie może najpierw zejść z ramionka albo udka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts