agawi74 25.05.2012 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Hej Aniu, nadrabiam:D Czyli wenę masz nadal, to dobrze:yes: A jak plecki- przestały boleć? Ja niestety też sporo pracuję z laptopem i czasami kręgosłup daje się we znaki:sick: Musze pomyśleć o jakimś masażu, ale Twój mnie nie zachęcił Miłego weekendu http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/sol1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Ewo, dzięki za wiadomość! Napisałam Ci wczoraj elaborat i net się wściekł - całe pisanie pooooszłoo Dzięki za kciuki Może źle się wyraziłam z tą książką, miałam na myśli rozprawę. Odnośnie habilitacji, to mój promotor już kilka lat temu nie pisał książki. Wywalczył Ale dla niego, od początku habilitacja była bzdurą, na zachodzie, gdzie żyje od wielu lat, tego nie ma. Zrobił ją w sumie tylko dlatego, żeby być moim promotorem. Edytowane 26 Maja 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A jak plecki- przestały boleć? Ja niestety też sporo pracuję z laptopem i czasami kręgosłup daje się we znaki:sick: Musze pomyśleć o jakimś masażu, ale Twój mnie nie zachęcił Aga, niesłusznie się zniechęcasz. Zakwasy minęły następnego dnia A ja się czuję jak nowo narodzona Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.05.2012 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Się zliderowałam forumowo Częstujcie się: http://www.tapetus.pl/obrazki/n/62744_owocowe-kolorowe-drinki.jpg http://www.tapetus.pl/obrazki/n/45055_kolorowe-drinki-kwiatki.jpg A ja zbieram się do pracy... Wypiję wieczorem, jeśli coś zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.05.2012 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 A ja się napiję mimo że 8 dopiero Gratki Aniu Ps dostałaś odpowiedź? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 (edytowane) Two, i jak? Nałapałaś? Nałapałam, nałapałam ale mąż wydruków nie przyniósł więc zamykam do słoika... na później Gratulacje dla liderki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cheers/smileys-cheers-421530.gif Edytowane 26 Maja 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.05.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Gratki forumowa liderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.05.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Twoje zdrówko Liderko http://emoty.blox.pl/resource/223.gif - gratuluję Z mailem nie ma problemu . Będzie jeszcze niejedna okazja by porozmawiać . Co do habilitacji, to niestety zbyt mocne jest lobby prof., którzy już przeszli procedurę. Echh... dużo by pisać, ale na FM na szczęście można od tego odpocząć. Wygląda na to, że masz fajnego Promotora - to prawdziwe szczęście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.05.2012 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Chętnie wpiję za zdrowie liderki http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Gratulacje przyjęte Chociaż nie wiem, czy to powód do zadowolenia, czy raczej dowód na moje gadulstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Nałapałam, nałapałam ale mąż wydruków nie przyniósł więc zamykam do słoika... na później Oby się tylko nie przeterminowało Mam nadzieję, że mąż się szybko poprawi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.05.2012 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Co do habilitacji, to niestety zbyt mocne jest lobby prof., którzy już przeszli procedurę. Echh... dużo by pisać, ale na FM na szczęście można od tego odpocząć. Wygląda na to, że masz fajnego Promotora - to prawdziwe szczęście! Niestety Nawet mój promotor, człowiek jakby nie patrzeć po 50-tce, mówi że to pokolenie w nauce musi wymrzeć, żeby się zmieniło na lepsze I człowiek, i naukowiec z niego dobry. Tylko jego amerykańskie naleciałości są momentami uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.05.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 o, mamy następną liderkę Pewnie się spóźniłam i wszystko wypiłyście:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.05.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 I co? Skorzystałyście? Mam nadzieję, że tak Dziefffczęta , będzie mnie ciut mniej. Będę zaglądać, czytać, żeby być w miarę na bieżąco z Wami. Ale nie pogniewajcie się, że nie będę komentować ani pisać za dużo. Muszę wykorzystać mój niesamowity zapał do pracy Nałapałam i jeszcze Two mi doniosła kolejną dawkę od Ciebie Owocnej pracy życzę narendil i przy okazji gratulacje z powodu liderowania na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aniu Gratki biorę drineczka i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.05.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aniu GRATULACJE ZOSTAWIAM Ale chyba na drinka się już nie załapałam ... czy może jednak coś jeszcze zostało ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aniu gratulacje zostało cos jeszcze do picia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 27.05.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 oj marzy mi się masażyk, zazdroszczę. ja niestety jestem codziennie po tej drugiej stronie, chociaż to też jakaś satyswakcja widzę że pracujesz intensywnie, więc z masażem dobry pomysł, odprężysz się gratuluję LIDERKI, masz gadane:) już się częstuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.05.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aga, niesłusznie się zniechęcasz. Zakwasy minęły następnego dnia A ja się czuję jak nowo narodzona Gorąco polecam! Ryli? Ryli? :lol2: No to się zastanowię Gratulki LIDERKO O piciu pewnie już mogę zapomnieć- sama sobie jest winna, ze tak późno przylazłam:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.05.2012 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dawno nic nie pytałam, więc czas nadrobić Jak macie wykończone ściany w kuchni? Płytki, szyba, farba. Plusy i minusy. U mnie ciąg szafek będzie wsunięty we wnękę. Co zrobić z tymi bocznymi ściankami? Zostawić inne? Zabezpieczać tak samo jak długą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts