Drop_Inn 04.06.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 A mnie się podoba 1 i 9 (Franke Atlas Pull-Out). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2012 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mój jasnoszary grzejnik: Tatuś, kocham Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.06.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 I dzisiaj odebrałam to: Sztuk dwie. Już je widzę w kuchni z czarnymi płytkami na ścianie. Mąż, po otwarciu paczki stwierdził: O, to dokładnie te, które wybrałem! Szczegół, że dałam mu do wyboru albo wersję podwójną, albo potrójną Niech się chłopak cieszy, że ma wkład w proces decyzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mąż, po otwarciu paczki stwierdził: O, to dokładnie te, które wybrałem! Szczegół, że dałam mu do wyboru albo wersję podwójną, albo potrójną Niech się chłopak cieszy, że ma wkład w proces decyzyjny. Twój mąż rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.06.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 U mnie grzejnik nie jest czarny - także nie jest tak źłe - to taka ciemna szarość I jakie ładne lampki - to można już nazwać kulko manią - możemy założyć klub Dobrej nocki Aniu ps jeszcze dopytam - jak Twój maluch? bo u nas odpukać trochę się uspokoiło parę kaszelków przed snem ,rano kipka po nocy ale tak to jest dobrze(tfu,tfu) to wielka odmiana po całym okresie jesienno zimowym Mam nadzieję że u Was też się trochę uspokoiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2012 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam z rana Aniu dzięki i clear some space na skrzyneczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.06.2012 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Aniu dzięki i clear some space na skrzyneczce Done Z Jakubem jest dobrze. Chyba to co pyliło pylić przestało Mogą nasi chłopcy odetchnąć! Kaszlu praktycznie brak, nos odetkany, oczy w normalnym kolorze. Tylko skóra mogłaby być ładniejsza. Tfu, tfu przez lewe ramię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.06.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 O rany to się cieszę razem z Wami Aniu za rok na okres pylenia załatwmy sobie pobyt nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.06.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 I dzisiaj odebrałam to: Sztuk dwie. Już je widzę w kuchni z czarnymi płytkami na ścianie. Mąż, po otwarciu paczki stwierdził: O, to dokładnie te, które wybrałem! Szczegół, że dałam mu do wyboru albo wersję podwójną, albo potrójną Niech się chłopak cieszy, że ma wkład w proces decyzyjny. Lampki super!!!!!! jesli można zapytać to jakiej firmy? ps. przeprazam nie przywitałam się często tu zaglądam i podglądam:) jest super, a Wasze pomysły są niesamowite pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.06.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Cześć pohlanka Miło mi, że zaglądasz i że Ci się podoba! Lampki to firma SpotLight seria Ball. Dostępne głównie w marketach Leroy Merlin, ale ja znalazłam je TUTAJ taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pohlanka 05.06.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Narendi dzieki wielkie:)!!!!! włąsnie zakupilam i czekam na dostawę pzdr pohlanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ładne te lampki a grzejnik wcale nie taki czarny u mnie na monitorze jest grafitowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.06.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 U mnie grzejnik też szary, tyle, że nie jasno Na pewno będzie dobrze, nic się nie martw Kuleczki świetne. (Satysfakcja męża - bezcenna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.06.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Witaj narendil i wszyscy. Znalazłam Twój dziennik jakiś czas temu i zaczęłam czytać go z ciekawością, ale ostatnio spasowałam trochę z forum i teraz próbuję nadrobić zaległości. Przede wszystkim masz piękny metraż mieszkania. Moim marzeniem jest właśnie tak duże mieszkanie, bo mieszkanie w domu mnie nie kręci. Od teraz postaram się zaglądać częściej. Widziałam gdzieś w dzienniku dylemat związany w długością szkła między szafkami. Takie szkło ma dł. 255 cm. Jeśli ściana jest dłuższa, to trzeba to szkło dzielić. Można oczywiście zrobić na zamówienie w jednym kawałku, ale wiadomo... cena znacznie wyższa. Z baterii to mi się Teka Arko podoba, chociaż one wszystkie do siebie podobne. Nie wiem, czy już zamówiłaś baterię, ale chciałam Ci powiedzieć, że wczoraj wchodziłam na porównywarkę cen i można tą Tekę kupić za 420 zł. Edytowane 5 Czerwca 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.06.2012 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Magda, cieszę się, że się odezwałaś Trzymam za słowo, że będziesz częściej zaglądać! 255 cm? To trochę mało. Ściana ma około 320 cm, a ja chciałbym uniknąć łączeń. Ale na 99% już się zdecydowałam na płytki. Teraz tylko muszę znaleźć ładne w ładnej cenie Za info o baterii dziękuję. Ale 420 zł kosztuje bez wyciąganej wylewki, a nam (dobra, mężowi) na tym zależy. Do zamawiania jeszcze trochę czasu, bo najpierw muszę położyć podłogi, pomalować ściany, opłacić fachowca i takie tam drobiazgi I wtedy będzie jasne, ile zostało mi na kuchnię. Mam nadzieję, że coś zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jasnoszary grzejnik ale ładny jest Kiedy macie odbiór mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 jasnoszary grzejnik ale ładny jest Ładny, ładny. Już się oswoiłam z myślą, że zamiast biało-szarej łazienki będzie biało-szaro-ciemno szara Zastanawiam się tylko, jak logistycznie rozwiązać dobór koloru farby na ścianę do koloru grzejnika? Grzejnik pod pachę i do sklepu Kiedy macie odbiór mieszkania? Na koniec czerwca A ja w lesie z wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.06.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Moje białe balle:). Piękne są. Chcę dwie pojedyncze nad okno w kuchni. Myślicie że te : http://lampydomowe.pl/kinkiet-BALL-bialy-PROMOCJA-p12395595.html się nadają na ścianę ? Ona chyba będzie odstawać kilka cm od ściany ? Jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić... jak to u Ciebie wygląda ? A grzejnik przecież jest pokalowany pewnie jakimś ncs-owskim kolorem. Dopytaj jaki to jest i nie powinno być problemu z doborem farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.06.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mirela, zmierzę Ci dokładnie, jeśli chcesz Moim zdaniem się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts