Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I dzisiaj odebrałam to:

lampa_kuchenna_1.jpg

Sztuk dwie. Już je widzę w kuchni z czarnymi płytkami na ścianie.

Mąż, po otwarciu paczki stwierdził: O, to dokładnie te, które wybrałem!

Szczegół, że dałam mu do wyboru albo wersję podwójną, albo potrójną :lol2:

Niech się chłopak cieszy, że ma wkład w proces decyzyjny.

U mnie grzejnik nie jest czarny :no: - także nie jest tak źłe :) - to taka ciemna szarość :hug:

I jakie ładne lampki :wiggle: - to można już nazwać kulko manią - możemy założyć klub :p

Dobrej nocki Aniu :hug:

ps jeszcze dopytam - jak Twój maluch?

bo u nas odpukać trochę się uspokoiło :o

parę kaszelków przed snem ,rano kipka po nocy ale tak to jest dobrze(tfu,tfu) to wielka odmiana po całym okresie jesienno zimowym ;)

Mam nadzieję że u Was też się trochę uspokoiło :hug:

Aniu dzięki :hug: i clear some space na skrzyneczce :lol:

Done :)

Z Jakubem jest dobrze. Chyba to co pyliło pylić przestało :) Mogą nasi chłopcy odetchnąć!

Kaszlu praktycznie brak, nos odetkany, oczy w normalnym kolorze. Tylko skóra mogłaby być ładniejsza.

Tfu, tfu przez lewe ramię ;)

I dzisiaj odebrałam to:

lampa_kuchenna_1.jpg

Sztuk dwie. Już je widzę w kuchni z czarnymi płytkami na ścianie.

Mąż, po otwarciu paczki stwierdził: O, to dokładnie te, które wybrałem!

Szczegół, że dałam mu do wyboru albo wersję podwójną, albo potrójną :lol2:

Niech się chłopak cieszy, że ma wkład w proces decyzyjny.

Lampki super!!!!!!:)

jesli można zapytać to jakiej firmy?

ps. przeprazam nie przywitałam się:) często tu zaglądam i podglądam:)

jest super, a Wasze pomysły są niesamowite

pzdr

Witaj narendil i wszyscy.:welcome: Znalazłam Twój dziennik jakiś czas temu i zaczęłam czytać go z ciekawością, ale ostatnio spasowałam trochę z forum i teraz próbuję nadrobić zaległości. Przede wszystkim masz piękny metraż mieszkania. Moim marzeniem jest właśnie tak duże mieszkanie, bo mieszkanie w domu mnie nie kręci. :)

Od teraz postaram się zaglądać częściej. Widziałam gdzieś w dzienniku dylemat związany w długością szkła między szafkami. Takie szkło ma dł. 255 cm. Jeśli ściana jest dłuższa, to trzeba to szkło dzielić. Można oczywiście zrobić na zamówienie w jednym kawałku, ale wiadomo... cena znacznie wyższa.

Z baterii to mi się Teka Arko podoba, chociaż one wszystkie do siebie podobne. :) Nie wiem, czy już zamówiłaś baterię, ale chciałam Ci powiedzieć, że wczoraj wchodziłam na porównywarkę cen i można tą Tekę kupić za 420 zł. :yes:

Edytowane przez Magda 34

Magda, cieszę się, że się odezwałaś :) Trzymam za słowo, że będziesz częściej zaglądać!

255 cm? To trochę mało. Ściana ma około 320 cm, a ja chciałbym uniknąć łączeń.

Ale na 99% już się zdecydowałam na płytki. Teraz tylko muszę znaleźć ładne w ładnej cenie ;)

Za info o baterii dziękuję. Ale 420 zł kosztuje bez wyciąganej wylewki, a nam (dobra, mężowi) na tym zależy.

Do zamawiania jeszcze trochę czasu, bo najpierw muszę położyć podłogi, pomalować ściany, opłacić fachowca i takie tam drobiazgi :lol2:

I wtedy będzie jasne, ile zostało mi na kuchnię. Mam nadzieję, że coś zostanie :p

jasnoszary grzejnik :lol: ale ładny jest :)

Ładny, ładny.

Już się oswoiłam z myślą, że zamiast biało-szarej łazienki będzie biało-szaro-ciemno szara ;)

Zastanawiam się tylko, jak logistycznie rozwiązać dobór koloru farby na ścianę do koloru grzejnika?

Grzejnik pod pachę i do sklepu :rotfl:

Kiedy macie odbiór mieszkania?

Na koniec czerwca :lol2:

A ja w lesie z wyborami :rolleyes:

Moje białe balle:). Piękne są. Chcę dwie pojedyncze nad okno w kuchni. Myślicie że te : http://lampydomowe.pl/kinkiet-BALL-bialy-PROMOCJA-p12395595.html się nadają na ścianę ? Ona chyba będzie odstawać kilka cm od ściany ? Jakoś sobie nie potrafię tego wyobrazić... jak to u Ciebie wygląda ?

A grzejnik przecież jest pokalowany pewnie jakimś ncs-owskim kolorem. Dopytaj jaki to jest i nie powinno być problemu z doborem farby.