MagdaZZZ 16.06.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Madziu, ja pamiętam, ale mi nie pasowały. U mnie się starły może dlatego, że często są używane, zwłaszcza ten do łazienki. qrczę... szkoda, ze je wycofali:roll: Mi by bardzo pasowały:lol: W tym sklepie są nietknięte, choć podejrzewam, ze są tam od hohooo:rolleyes: Ale na pewno wszystko zalezy od częstotliwości używania:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.06.2012 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Cooo? Tak źle z tą goveną? A ja w całym domu planuję Madziu, tak wygląda włącznik do kuchni po 2 latach użytkowania. Łazienkowy jest gorszy Obtarcia pojawiły po roku użytkowania. Jak dla mnie to przegięcie. A ja takie boje z mężem o te włączniki toczyłam Edytowane 17 Czerwca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.06.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ja mieszkam od 2 tygodni, fajnie jest:) Tylko to sprzątaaaanieee.... never ending story :/ Kiedy się wprowadzasz? Ja jeszcze kluczy nie dostałam! I coś wczoraj kierownik przebąkiwał o opóźnieniach Oj, szykuje się awanturka! Tradycyjnie już zazdraszczam Aniu, już niedługo i Ty będziesz szaleć ale cholera jasna trzeba się trochę pocieszyć życiem i wreszcie sobie czegoś NIE żałować. Tak ? Dobrze gadam ? Siner, dobrze gadasz, oj dobrze! Włączniki Fontini też znam. Tylko cena, hmmm, lekko szokująca. Jak pomyślę, że śp. babcia miała podobne i poooszłyyy w kosmos, to mi się serce teraz kraje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.06.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Ładne mam drzwi, nieprawdaż I to piękne żółtko na balkonie Wyróżnili tak kilka balkonów, w tym mój. Elewacja jest w kolorze jasnej zieleni. Czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Bardzo przestrzennie tam u Ciebie, mieszkanie wyglada na naprawdę spore:yes: Przyjdą zasłony - nic nie będzie widać tego żółtka:lol2: Ale z tymi elewacjami to też mają pomysły:mad: Kiedy to się skończy??? Ta era bezguścia:sick: Ale chociaż jaki oddech masz za oknem... ja też taki miałam... w dalekiej oddali widać było Pałac Kultury i cały sky-line Warszawy... ehhh:rolleyes: Aż przyszli tacy ze szczecina i w parę tygodni gdy nas nie było machnęli 2 piętra "mrówkowca" tuż przed naszymi oknami:mad: A potem dobudowali jeszcze 2 piętra i teraz nie widzimy z salonu i kuchni NIC oprócz okien tego mrówkowca:bash: Zastrzelić się można... nawet tego nie braliśmy pod uwagę kupując mieszkani - tylko cieszyliśmy się, że blok stoli tak pięknie w polu;) Na szczęscie z tarasu już widać przestrzeń No i z sypialni mamy pikny widok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 17.06.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Widok z okien rzeczywiscie piekny. A zolteczko - oj tam oj tam - moze zblaknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.06.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 I to piękne żółtko na balkonie Wyróżnili tak kilka balkonów, w tym mój. Elewacja jest w kolorze jasnej zieleni. Czad ------------------ Wyłącznik --------------- Te Fontini ładne, niektóre pasowały by mi nawet do moich grzejników przed przemalowaniem - miałabym nawiązanie . Idę sprawdzić z ciekawości ich tragiczne ceny . Miłego dzionka Aniu a na kolor balkonu nie będziesz niedługo zwracać uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.06.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ooooooooooooooooooooooo! Masz widok na pałac kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 no cudnie!!!!! bardzo fajne lokum !!!! a to żółtko może później zasłoń jakąś drabinką z bluszczem widziałam nawet taką*fajną, szarą metalową ze skrzynką*na dole w casto...ale kosztowała chyba z 500pln:rolleyes: niezłe jaja z tymi wyłącznikami....mam nadzieję, że moje dźwigienki się nie wytrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 17.06.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Aricia dobrze mówi, postawisz donicę z drabinką i już. Poza tym po kilkutygodniowym mieszkaniu potwierdzam, że fakapy przestaje się po prostu dostrzegać. Masz piękne mieszkanie i ciesz się nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 ooooooooooooooooooooooo! Masz widok na pałac kultury eee no Pałac Kultury to chyba nie;) W Białymstoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Anka, ale fajna ta Twoja chata, no nie mogę! Ta ściana z oknami... Chyba nie muszę Ci mówić, że to mój ulubiony element (zgadnij, dlaczego) . No i faktycznie macie super przejrzyste powietrze na Podlasiu, skoro aż Pałac Kultury widzisz z okien! Jak duży jest Wasz taras? Raczej balkonik czy raczej lądowisko dla helikopterów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 17.06.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Wooooooow! Jaaakie oknaaa! Piękne Absolutnie paskudnie zazdroszczę Żółtka mniej, ale co tam, zasłoni się Poza tym żółty z szarym ładnie się komponuje, więc luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 17.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Piękne mieszkanie z pięknymi widokami. Elewacja , ale na to wpływu nie miałaś. Dziewczyny dobrze piszą, zasłonisz jakąś zieleninką i nie będzie razić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 17.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Aniu, no co Ty - przecież żółty ładnie pasuje do szarości . A poza tym nawet w pochmurne dni będziesz miała za oknem słoneczko . Piszę serio, że mnie by to jakoś szczególnie mocno nie przeszkadzało. A widok jest tak piękny, że kolor blednie Edytowane 17 Czerwca 2012 przez julianna16 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 17.06.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Aniu, u Ciebie też pięknie Przestronnie, do tego te wielkie okna. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.06.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dziękuję za komplementy pod kierunkiem okien Jest tak jasno. Dzięki temu już prawie wybaczyłam moim oknom brązowy kolor Mam nadzieję, że z meblami nadal będzie tak przestronnie. Dzisiaj pojechałam znowu. Z mężem i Jakubem. I mogłabym już tam zostać. Obecne mieszkanie wydaje mi się takie ciemne. Żółtko jest rozkoszne Ale i tak jest lepiej niż w pierwszej części inwestycji. Tam niektóre balkony są pomalowane na czerwono i to w taki sposób, że sufit na balkonie też jest czerwony. Rozmawiałam z kobietą z biura i powiedziała, że lokatorzy się żalili na burdelową poświatę w mieszkaniu To ja już wolę swoje żółtko Oczywiście jest kilka spraw do poprawy. Hydraulika jest niezgodna z projektem, odpływy są nie tam gdzie miały być, mam jakieś nadprogramowe kable wystające ze ścian. Okno balkonowe ma zniszczoną ramę - rysy głębokie i szerokie na pół centymetra. Takie tam drobiazgi No i najgorsza wiadomość - odbiór zaplanowany jest na 12 lipca Będę walczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 17.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Madziu ZZZ ... znasz to ? Sięgaj gdzie wzrok nie sięga .... buhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.06.2012 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Wiesz Siner, ja tam bym się wcale nie obraziła, gdybym widziała PKiN. Wśród moich znajomych stanowię zdecydowaną mniejszość, bo mi się ten budynek autentycznie podoba I mam nadzieję, że jeszcze długo postoi. Poza tym http://lukaszprokop.pl/wp-content/uploads/2009/10/Picture-11.jpg Ciekawe, ilu warszawiakom się właśnie naraziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.06.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aniu zostawiam buziaki poranne Widzę że i Ty dziś wcześnie na nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts