yokasta 30.10.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 (edytowane) Dla mnie zdecydowania ostatnia zasłonka - z planem miasta. Kod kreskowy ostatnio widzę wszędzie i jakiś taki oczywisty jest a plan super! Edytowane 30 Października 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 30.10.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 No to masz wybraną zaslonkę!Mi również tylko kod paskowy, ewentualnie kropy.A nie dodasz jakiegoś koloru jeszcze? Bo tak smutno biel z czarnym mi wyglądają?I czy wiesz może co to za fajowy wieszak stojący masz na wizualce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.10.2011 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Dzięki Jak już pisałam moim top of the list była zasłonka z @. Taka, rzekłabym, branżowa Tylko czemu ona jest beżowa? Czemu? Kto produkuje beżowe zasłonki? Balbina, wieszak stojący to mój twór. Taki sobie wymarzyłam i mam nadzieję, że znajdę. Oby... Bo będzie płacz A kolor pewnie by się jakiś przydał. Tylko nie wiem jaki? My z mężem to tacy monochromatyczni jesteśmy Nasza obecna łazienka też czarno-szaro-biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 31.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 @ lub kod kreskowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.10.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 narendil, swietny ten kod kreskowy, @ tez zajefajna. Ilonka, napisalas swiete slowa...matko ten ich look jest totalnie niemeski...bedac obecnie nastolatka na pewno nie chcialabym z takim chodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 31.10.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Mnie zasłonki prysznicowe kojarzą się z takimi lepiącymi do ciała podczas gorącej kąpieli ceratami. Jak to teraz wygląda? Da się uniknąć tego efektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 31.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Tak - zawieszając krótszą zasłonkę "zasysanie" ceraty jest spowodowane podciśnieniem, które się wytwarza jak ciepłe powietrze spod prysznica ucieka do góry. jeśli zawiesi się krótszą zasłonkę, umożliwiając dopływ powietrza (chłodniejszego!) od dołu, to zasłonka nie będzie "uciekać do środka" i się przylepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.10.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Jak już pisałam moim top of the list była zasłonka z @. Taka, rzekłabym, branżowa Tylko czemu ona jest beżowa? Czemu? Kto produkuje beżowe zasłonki? Bardzo źli ludzie. Ale ta z kodem kreskowym też jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.10.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 narendil witam się u Ciebie piękne wnętrza zapowiadają się u Ciebie, więc jeśli można to z chęcią będę tu zaglądać jak dla mnie to zasłonka z planem miasta jest nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 02.11.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 nihiru - dzięki A przy tym co zrobić, żeby woda nie wylewała się na podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.11.2011 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Wrzucam sobie dwa linki ku pamięci http://styl-sklep.pl/index.html?kat=0 http://www.tkaniny.net/ Tylko kiedy ja dojdę do tego etapu??? Z drugiego sklepu korzystałam i mogę z czystym sumieniem polecić Edytowane 2 Listopada 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.11.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Narendil - dzięki za namiary na ten drugi sklep - nie sądziłam że materiały z serii Tilda są dostępne w Polsce, a właśnie bedą mi potrzebne bo kiełkuje mi pewien pomysł do pokoju dziecięcego:) Bocian - trzeba powiesić zasłonę bliżej ściany, tak żeby woda skapywała do brodzika, a nie na podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.11.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 nihiru, ten drugi sklep jest akurat w Hamburgu. Ale bez problemu wysyłają do nas. I co fajne, można zamówić próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dziewczęta, ogłaszam quiz Czy stawiać ściankę przy prysznicu??? Nie mam w ogóle doświadczenia w temacie. Całe życie miałam wannę. Z krótkim romansem z półokrągłą kabiną prysznicową. Lepiej tak? Bez ścianki, zasłonka idzie po lekkim łuku Czy może tak? Ze ścianką, zasłonka będzie na krótszym boku Mąż się wypiął Jego życzenie spełnione - będzie prysznic. A jak to już rozwiążę, to mój problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 ja jestem za ścianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A ja bym postawiła ściankę ze szkła..... No to masz trzecią wersję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.11.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Arnika, taki był początkowy plan. Ale budżet niestety nie przewiduje w następnej pięciolatce takich szaleństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 05.11.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ja za ścianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Ścianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 dopisz i mnie do ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts