Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

narendil...

rozwaliłaś mnie tą wklejką- dobre, naprawdę dobre !!!!

Po pierwsze znajdź mi prawdziwych warszawiaków ! ( wszystko przyjezdni, nawet jest u nas takie powiedzenie zwłaszcza w weekendy kiedy warszawa pustoszeje " warszawa pojechała do domu" )

Po drugie to tak się przyzwyczailiśmy do tego widoku, że chyba nikt nie rozpatruje tego w kwestii - podoba się czy nie. Jest.

To tak jakby zakopiańczyka zapytali czy podoba mu się widok na giewont.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania jaki Ty masz czadowy grzejnik w tym mieszkaniu :yes:

Tiaaa, taką kolubrynę mi wstawili, że się zaplanowana liczba regałów nie zmieści :p

Żebyście widziały minę mojego męża :rotfl:

A Właścicielka apartamentu z cudownymi oknami to jaki kolor drzwi wewnętrznych planuje? Bo zdaje się, że pominęłam tę informację...

Biały, biały i biały.

O takie pomalowane:

http://www.radex.com/oferta/drzwi/modena1_big.jpg

http://www.radex.com/oferta/drzwi/modena3_big.jpg

Nadrobiłam kolejny wątek :).

Ale przestronne to mieszkanko. Coraz bardziej żałuję, że mój domek to taki liliputek :(.

Ja włączniki mam zwykłe, kwadraciaki.

Kochana czym się różni ta lampa od Twojej (wiem, że masz podwójną, ale czym jeszcze ?) http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/oswietlenie-scienne-i-sufitowe/kinkiety/kinkiet-lugo-inspire,p149656,l958.html

Nadrobiłam i ja :)

Pięęęękny widok z okna i taka przestrzeń :rolleyes:

Sąsiadom czerwonych balkonów nie zazdroszczę. Jaki to głupi pomysł żeby ludziom tak wnętrza 'dekorować'. Wybrali by jednakowe barierki, kolor z zewnątrz i by wystarczyło.

Do 12 lipca niby już nie daleko :hug: Oni chyba i tak są już po terminie? Szkoda, ze tak przeciągają :( i do tego te poprawki.

Do 12 lipca niby już nie daleko :hug: Oni chyba i tak są już po terminie? Szkoda, ze tak przeciągają :( i do tego te poprawki.

Niby niedaleko, ale pan Janek ma czas tylko do końca lipca. Nie mam pojęcia, jak on się wyrobi :(

Niby niedaleko, ale pan Janek ma czas tylko do końca lipca. Nie mam pojęcia, jak on się wyrobi :(

O kurcze :(

W pierwszej chwili nie wiedziałam co z tym 12 lipca jest tak bardzo nie tak (wiesz że u mnie czekanie kilka tygodni na coś tam to norma :))

Ale teraz u Ciebie robi się już problem :(.

Rozmawiałaś już z panem Jankiem o tym terminie???

Dobrej nocki życzę :hug:

Rozmawiałaś już z panem Jankiem o tym terminie???

Jeszcze nie :( Najpierw spróbuję zawalczyć, tylko nie bardzo wiem z kim.

Deweloper? Podwykonawca? Kierownik? Cały świat? :rotfl:

Narndilku, slicznie masz za oknem-pieeeekny widok. Zycze, zeby sie udało wszystko poukladac z tym terminem:hug: Jestem prawie na bieżaco:D

W końcu do mnie zajrzałaś, hazelku :hug: