Siner 18.06.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 narendil...rozwaliłaś mnie tą wklejką- dobre, naprawdę dobre !!!!Po pierwsze znajdź mi prawdziwych warszawiaków ! ( wszystko przyjezdni, nawet jest u nas takie powiedzenie zwłaszcza w weekendy kiedy warszawa pustoszeje " warszawa pojechała do domu" )Po drugie to tak się przyzwyczailiśmy do tego widoku, że chyba nikt nie rozpatruje tego w kwestii - podoba się czy nie. Jest.To tak jakby zakopiańczyka zapytali czy podoba mu się widok na giewont. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.06.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Nie, no raz na kilka lat pojawiają się głosy o zburzeniu PKiN. Tylko co w zamian? Kolejny apartamentowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.06.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 E tam mi się Pałać Kultury baardzo podoba, fajnie kontrastuje z nowoczesnymi biurowcami ale ja przyjezdna Ania jaki Ty masz czadowy grzejnik w tym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 18.06.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ania jaki Ty masz czadowy grzejnik w tym mieszkaniu Czadowy ma. Też to zauważyłam A Właścicielka apartamentu z cudownymi oknami to jaki kolor drzwi wewnętrznych planuje? Bo zdaje się, że pominęłam tę informację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.06.2012 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Ania jaki Ty masz czadowy grzejnik w tym mieszkaniu Tiaaa, taką kolubrynę mi wstawili, że się zaplanowana liczba regałów nie zmieści Żebyście widziały minę mojego męża A Właścicielka apartamentu z cudownymi oknami to jaki kolor drzwi wewnętrznych planuje? Bo zdaje się, że pominęłam tę informację... Biały, biały i biały. O takie pomalowane: http://www.radex.com/oferta/drzwi/modena1_big.jpg http://www.radex.com/oferta/drzwi/modena3_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.06.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 venus...a ty przyjezdną skąd ?gdzie w wawie mieszkasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.06.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nadrobiłam kolejny wątek . Ale przestronne to mieszkanko. Coraz bardziej żałuję, że mój domek to taki liliputek . Ja włączniki mam zwykłe, kwadraciaki. Kochana czym się różni ta lampa od Twojej (wiem, że masz podwójną, ale czym jeszcze ?) http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/oswietlenie-scienne-i-sufitowe/kinkiety/kinkiet-lugo-inspire,p149656,l958.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.06.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 mirelko, moja to TA - chyba najlepiej będzie jeśli sama porównasz obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.06.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 no tak, jest różnica . Twoja delikatniejsza jest. Ale ta moja tańsza i z czarnym paseczkiem ... nic to - zobaczę na żywca Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.06.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nadrobiłam i ja Pięęęękny widok z okna i taka przestrzeń Sąsiadom czerwonych balkonów nie zazdroszczę. Jaki to głupi pomysł żeby ludziom tak wnętrza 'dekorować'. Wybrali by jednakowe barierki, kolor z zewnątrz i by wystarczyło. Do 12 lipca niby już nie daleko Oni chyba i tak są już po terminie? Szkoda, ze tak przeciągają i do tego te poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.06.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Do 12 lipca niby już nie daleko Oni chyba i tak są już po terminie? Szkoda, ze tak przeciągają i do tego te poprawki. Niby niedaleko, ale pan Janek ma czas tylko do końca lipca. Nie mam pojęcia, jak on się wyrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Niby niedaleko, ale pan Janek ma czas tylko do końca lipca. Nie mam pojęcia, jak on się wyrobi O kurcze W pierwszej chwili nie wiedziałam co z tym 12 lipca jest tak bardzo nie tak (wiesz że u mnie czekanie kilka tygodni na coś tam to norma ) Ale teraz u Ciebie robi się już problem . Rozmawiałaś już z panem Jankiem o tym terminie??? Dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Narndilku, slicznie masz za oknem-pieeeekny widok. Zycze, zeby sie udało wszystko poukladac z tym terminem:hug: Jestem prawie na bieżaco:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.06.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Rozmawiałaś już z panem Jankiem o tym terminie??? Jeszcze nie Najpierw spróbuję zawalczyć, tylko nie bardzo wiem z kim. Deweloper? Podwykonawca? Kierownik? Cały świat? Narndilku, slicznie masz za oknem-pieeeekny widok. Zycze, zeby sie udało wszystko poukladac z tym terminem:hug: Jestem prawie na bieżaco:D W końcu do mnie zajrzałaś, hazelku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 venus... a ty przyjezdną skąd ? gdzie w wawie mieszkasz ? Od roku już pod Warszawą, wcześniej Muranów (kocham tę dzielnicę ). Ja przyjezdna dziewczyna z Podlasia Nie przywykłam nie móc pić wody z kranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Narendilku, przez rychłą przeprowadzkę w każdym wątku mam obsuwę-to prawie, jak nasi fachofffcy:D ale juz powoli powracam.... tylko do siebie nie zaglądam na razie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Aniu piękny masz ten pół apartament ładnie nasłoneczniony już nie mogę się doczekać kiedy zaczniesz go wykańczać Czyli u ciebie też obsuwa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 19.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jezu, jezu ( i tu przebieram nogami) pod wawą czyli ..........?no nie bądź taka gadaj........!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Nie ujawniam tego publicznie Zachodnia część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.06.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Piękne, przestronne mieszkanko Ci się tworzy. Co do żółtka łączę się z Tobą w bólu. U nas elewacja w 6 różnych odcieniach zieleni () i podobno tylko nam się taka kompozycja nie podoba Trzymam kciuki za zgranie terminów na linii developer - pan Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts