Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Hej Aniu:D załapałam się na fotki:yes::wiggle::wiggle:

Piękny masz apartamencik, mniam. Super duże okna i ogólnie jest bardzo przestronne. Już nie mogę się doczekać kompletnej wykończeniówki :cool: Trzymam kciuki za brak obsuw- wyobraź sobie, ze u nas też będzie obsuwa z kamieniarzem- przyjdzie dopiero w sierpniu:mad::mad: No nic trza czekać:sick:

buziole:hug:

Aaaa i zapomniała napisać- tym żółtkiem to się nie przejmuj- postawisz tam kratkę z jakimś pnączem i będzie cacy:yes:

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nam też się mocno opóźniło: 1. developer o 2 miesiące, 2. pan od łazienki 3 tyg. przez co ledwo zdążyliśmy z przeprowadzką, wynajmowane mieszkanie wypowiedzieliśmy miesiąc wcześniej wierząc, że wszystko będzie na czas... a pan sobie pojechał do Belgii na 3 tyg. bo mu się fucha trafiła i łazienka rozgrzebana. Wszystko się dobrze skończyło, ale nauczyłam się robic zapas czasowy na ewentualne obsuwy, w miarę możliwości, wiadomo, że się tak nie da zawsze. Najbardziej to nie podoba mi się fakt, że takie rzeczy robią się jakimś standardem, mimo umów i obietnic, eh.

Ale. Walcz, walcz, bo to Twój czas i pieniądze. Trzymam kciuki!!!

Mieszkanko miodzio, jakie przestrzenie i ile światła, zazdroszczę!

Oj, nie wiedziałam, że tutaj terminy tak gonią :(

Mam nadzieję, ze uda Ci się dogadać z deweloperem. Trzymam kciuki :)

A może Panu Jankowi uda się jakoś zamienić Was miejscami z następną osobą w kolejce? U nas jakoś tak było, ktoś następny w kolejce nie wyrobił się z płytkami więc panowie wcześniej zaczęli u nas.

U mnie też maleńkie opóźnienie - gaz miałam mieć podłączony w listopadzie zeszłego roku, a być może uda się to zrobić przez najbliższą zimą :D

goobo, rzeczywiście niewielkie :p Taki drobny poślizg!

Kochana, a nie możecie zacząć wykańczać przed odbiorem? My mogliśmy (sami co prawda nie skorzystaliśmy, ale sąsiedzi tak)

Dropku, nie da się :( Nie w sytuacji, kiedy dla dewelopera buduje podwykonawca.

No nic, pan Janek powiadomiony.

Damy radę - powiedział.

A mi się chyba w końcu wyklarowała wizja kuchni :lol2:

Dzięki!

Nie wiem, jaka katastrofa musiałaby się wydarzyć, żeby 12-ty nie doszedł do skutku. Od drugiego lipca podwykonawca zdaje mieszkania - mam ponoć szczęście, bo zaczęli od mojej strony. Wg planów oddaje cztery mieszkania dziennie - po dwie godziny na każde (nie mam pojęcia jak to wyliczyli). Wredna zołza jestem, ale z mojego mieszkania nie wyjdą ani chwili wcześniej :no: Spędzą ze mną dokładnie 120 minut :p

Aniu zdradź co wymyśliłaś z kuchnią :). Trzymasz nas w niepewności do 12-tego? :D

Ewo, jak tylko uda mi się przelać mój pomysł na komputer, to raz-dwa się podzielę. W życiu bym nie wytrzymała do 12-tego ;)

Dzięki Tobie będzie czarna ściana :hug:

Dzięki!

Nie wiem, jaka katastrofa musiałaby się wydarzyć, żeby 12-ty nie doszedł do skutku. Od drugiego lipca podwykonawca zdaje mieszkania - mam ponoć szczęście, bo zaczęli od mojej strony. Wg planów oddaje cztery mieszkania dziennie - po dwie godziny na każde (nie mam pojęcia jak to wyliczyli). Wredna zołza jestem, ale z mojego mieszkania nie wyjdą ani chwili wcześniej :no: Spędzą ze mną dokładnie 120 minut :p

Aniu no faktycznie zołza:lol2::hug:

Hej pisze od logopedy, moze szyja wytzryma :lol2:

Aniu widzisz widzisz, pan janek Jakos wszystko pouklada i ruszy z robota az sie bedzie kurzylo:wiggle:

Zaluje ze ja lekcji zozlowatosci u ciebie nie bralam bo moze bym sie w sierpniu przeprowadzala :p a tak bede czekac do listopada....

Czekam z niecierpliwoscia na koncepcje kuchenna :yes:

Ivy a skad ten wezyk wytrzasnelas :o