agawi74 19.06.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Hej Aniu załapałam się na fotki:yes::wiggle: Piękny masz apartamencik, mniam. Super duże okna i ogólnie jest bardzo przestronne. Już nie mogę się doczekać kompletnej wykończeniówki Trzymam kciuki za brak obsuw- wyobraź sobie, ze u nas też będzie obsuwa z kamieniarzem- przyjdzie dopiero w sierpniu:mad: No nic trza czekać buziole:hug: Aaaa i zapomniała napisać- tym żółtkiem to się nie przejmuj- postawisz tam kratkę z jakimś pnączem i będzie cacy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 20.06.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Nam też się mocno opóźniło: 1. developer o 2 miesiące, 2. pan od łazienki 3 tyg. przez co ledwo zdążyliśmy z przeprowadzką, wynajmowane mieszkanie wypowiedzieliśmy miesiąc wcześniej wierząc, że wszystko będzie na czas... a pan sobie pojechał do Belgii na 3 tyg. bo mu się fucha trafiła i łazienka rozgrzebana. Wszystko się dobrze skończyło, ale nauczyłam się robic zapas czasowy na ewentualne obsuwy, w miarę możliwości, wiadomo, że się tak nie da zawsze. Najbardziej to nie podoba mi się fakt, że takie rzeczy robią się jakimś standardem, mimo umów i obietnic, eh. Ale. Walcz, walcz, bo to Twój czas i pieniądze. Trzymam kciuki!!!Mieszkanko miodzio, jakie przestrzenie i ile światła, zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.06.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Oj, nie wiedziałam, że tutaj terminy tak gonią Mam nadzieję, ze uda Ci się dogadać z deweloperem. Trzymam kciuki A może Panu Jankowi uda się jakoś zamienić Was miejscami z następną osobą w kolejce? U nas jakoś tak było, ktoś następny w kolejce nie wyrobił się z płytkami więc panowie wcześniej zaczęli u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.06.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 I doopa Odbiór 12 lipca. Jeszcze szczebelek wyżej i odwołałabym się do samego Stwórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 21.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 U mnie też maleńkie opóźnienie - gaz miałam mieć podłączony w listopadzie zeszłego roku, a być może uda się to zrobić przez najbliższą zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.06.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Kochana, a nie możecie zacząć wykańczać przed odbiorem? My mogliśmy (sami co prawda nie skorzystaliśmy, ale sąsiedzi tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 U mnie też maleńkie opóźnienie - gaz miałam mieć podłączony w listopadzie zeszłego roku, a być może uda się to zrobić przez najbliższą zimą goobo, rzeczywiście niewielkie Taki drobny poślizg! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Kochana, a nie możecie zacząć wykańczać przed odbiorem? My mogliśmy (sami co prawda nie skorzystaliśmy, ale sąsiedzi tak) Dropku, nie da się Nie w sytuacji, kiedy dla dewelopera buduje podwykonawca. No nic, pan Janek powiadomiony. Damy radę - powiedział. A mi się chyba w końcu wyklarowała wizja kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 No jakże to? Przecież wężyk od prysznica będzie okrągły na pewno ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.06.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aniu to trzymam kciukasy żeby ten 12 lipiec był już dniem ostatecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.06.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 To ja trzymam kciuki żeby pan Janek dał radę A mi się chyba w końcu wyklarowała wizja kuchni I co z tą wizją? ładna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aniu ale słoneczne to Wasze gniazdko! Żółtą ścianą się nie przejmuj, przywykniesz.:yes:trzymam kciuki, żeby podwykonawca wyrobił się do 12! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 22.06.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aniu ja też trzymam kciuki ,żeby wszystko Wam się udało A mieszkanko piękne, słoneczne ... o żółtej ścianie szybko zapomnisz, zobaczysz ... takie rzeczy tylko na początku się dostrzega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.06.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aniu zdradź co wymyśliłaś z kuchnią . Trzymasz nas w niepewności do 12-tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 trzymam kciukasy za 12-go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzięki! Nie wiem, jaka katastrofa musiałaby się wydarzyć, żeby 12-ty nie doszedł do skutku. Od drugiego lipca podwykonawca zdaje mieszkania - mam ponoć szczęście, bo zaczęli od mojej strony. Wg planów oddaje cztery mieszkania dziennie - po dwie godziny na każde (nie mam pojęcia jak to wyliczyli). Wredna zołza jestem, ale z mojego mieszkania nie wyjdą ani chwili wcześniej Spędzą ze mną dokładnie 120 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.06.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aniu zdradź co wymyśliłaś z kuchnią . Trzymasz nas w niepewności do 12-tego? Ewo, jak tylko uda mi się przelać mój pomysł na komputer, to raz-dwa się podzielę. W życiu bym nie wytrzymała do 12-tego Dzięki Tobie będzie czarna ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 22.06.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Dzięki! Nie wiem, jaka katastrofa musiałaby się wydarzyć, żeby 12-ty nie doszedł do skutku. Od drugiego lipca podwykonawca zdaje mieszkania - mam ponoć szczęście, bo zaczęli od mojej strony. Wg planów oddaje cztery mieszkania dziennie - po dwie godziny na każde (nie mam pojęcia jak to wyliczyli). Wredna zołza jestem, ale z mojego mieszkania nie wyjdą ani chwili wcześniej Spędzą ze mną dokładnie 120 minut Aniu no faktycznie zołza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.06.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Spędzą ze mną dokładnie 120 minut Wredota Ja również trzymam kciukasy i miłego weekendu Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.06.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Hej pisze od logopedy, moze szyja wytzryma Aniu widzisz widzisz, pan janek Jakos wszystko pouklada i ruszy z robota az sie bedzie kurzylo:wiggle: Zaluje ze ja lekcji zozlowatosci u ciebie nie bralam bo moze bym sie w sierpniu przeprowadzala a tak bede czekac do listopada.... Czekam z niecierpliwoscia na koncepcje kuchenna Ivy a skad ten wezyk wytrzasnelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts