ivy17 23.06.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ivy a skad ten wezyk wytrzasnelas z firmy Bossini a znalazłam na takiej stronce http://www.sanitbuy.pl/bossini/waz_prysznicowy_bossini_175_cm_przekroj_kwadratowy-a00405,4948-pr-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 ivy, super ten wąż! Tylko czemu kosztuje tyle co połowa mojej baterii Ale może kiedyś, jak już wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 (edytowane) Będę się chwalić prezentem jaki zrobiliśmy z Jakubem z okazji Dnia Ojca. Moja zołzowatość wyłazi na wszystkich frontach, bo już dwa tygodnie temu oznajmiłam mężowi, że będziemy mieli dla niego prezent I systematycznie dawkowałam Jakubowi informacje. Oczywiście w wielkim sekrecie A synek powtarzał je tatusiowi w stylu: tatusiu, a my zrobimy dla Ciebie prezent z naklejkami, ale Ty nic nie wiesz Męża skręcało Wzięłam odwet za te wszystkie okazje, kiedy mąż mi mówił, że już kupił prezent, ale nie powie co to Myślę, że forma prezentu Was nie dziwi Jakub był i się zmył Edytowane 25 Czerwca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.06.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Wspaniały prezent Na miejscu taty Jakuba byłabym najszczęśliwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Jakub dał świetny prezent tacie. Ekstra wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.06.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 cudny prezent !!!! bardzo fajny pomysł. widzę, że po woli wciągasz Młodego w dekupażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aniu, Ale urocza z Ciebie zołza Prezent dla Taty fantastyczny . No i prezent dla nas przy okazji - bo zobaczyłyśmy Jakuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Dziękujemy Tata zachwycony! Wykonawcy spełnieni Opowiem Wam jeszcze wczorajszą scenkę z Lelła. Pojechałam z Jakubem po deseczki dystansujące i piłę do ich pocięcia. Łazimy po sklepie, bo nie mogę znaleźć działu z narzędziami. J: Maaaamiś, czego szukasz? M: Piły, synku. Gdzieś się schowała. J: To może pana zapytaj? M (mruczy pod nosem): Sam sobie zapytaj. Nie będzie mi tu się jakaś piła pluła w twarz. J: (rozgląda się po sklepie, podchodzi do jakiegoś pracownika i z poważną miną pyta): Proszę pana, a gdzie są piły? Pracownik robi wielkie oczy oceniając wiek pytającego i z inteligentną miną mówi: Yyyyy, spalinowe? No bo jaką piłę może chcieć kupić czterolatek? Tylko spalinową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.06.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 wciągasz Młodego w dekupażowanie E tam, takie dekupaże - kropelka i kostki od scrabble'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.06.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Aniu prezent fantastyczny:yes::Dkurcze genialny pomysł Miałaś:cool:Synuś uroczy:yes:Fajnie, że nam Go Pokazałaś a scenaka ze sklepu bezbłędna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.06.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Ale się wystaraliście:jawdrop: Fajny chłopak z tego Twojego synusia:yes: I ta akcja w rerła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.06.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 piękny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.06.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Załapałam się, Jakuba widziałam ale nie było czasu pisać więc... Jakub fajny łobuziak i jak widać konkretny scena w sklepie pierwszorzędna Pomysł na prezent super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.06.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Aniu dzień dobry Świetny pomysł na prezent . Jeśli można zapamiętuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.06.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Hej Aniu, ja na zdjęcie sie nie załapałam za to podziwiam Twoja pomysłowość, superowy prezent dla taty http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Aniu ale ty jesteś pomysłowa kobitka prezent rewelacyjny synka nie widziałam :( Akcja w lerła Aniu zobacz co znalazłam w moim sklepiku jak zczaisz skasuję patera na owoce kolor biały i szary Edytowane 25 Czerwca 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Karolek, fajna ta patera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Karolek, fajna ta patera Tez mi sie podoba :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 vesi, karola sprawdźcie skrzynki admete, zgapiaj na zdrowie Jakub mało nie pękł podczas pracy, taki był szczęśliwy. Pewnie byłby bardziej, gdybym mu klej do łapek dała. Ale wizja czyszczenia wszystkiego z kropelki jakoś mnie nie pociągała karola, patera rewelacja! Bardzo w moim stylu. Dlaczego ja takiego sklepiku nie mam Powiedz chociaż, że bardzo droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 karola, patera rewelacja! Bardzo w moim stylu. Dlaczego ja takiego sklepiku nie mam Powiedz chociaż, że bardzo droga Aniu wysłałam privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts