admete 25.06.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czaderska ta patera Karola ja tez pomału zaczynam Ci zazdrościć tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czaderska ta patera Karola ja tez pomału zaczynam Ci zazdrościć tego sklepu Ja ten sklepik uwielbiam mimo że mam tam od siebie daleko ( zawsze muszę do nich zajrzeć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.06.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Karola, nie mam pojęcia jak ja podejmę decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Karola a zdradzisz co to za sklepik? patera ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.06.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Buuu, na fotkę małego Przystojniaka sie spózniłam:( prezent suuuuper:yes::yes: szkoda, ze mój Mały jeszcze niepismienny, bo bym zgapiła:lol2: My kupilismy Tatusiowi zestaw narzedzi (młotek, śrubokret itd )z czekolady:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 A ja nie widzę żadnej patery i sklepu... Gospodyni... przeprowadziłaś się już????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.06.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ja też nie widziałam ani patery ani Młodego:( Aniu prezent zaje****y:yes: To kiedy ta przeprowadzka?:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Karola, nie mam pojęcia jak ja podejmę decyzję Aniu spokojnie tak sobie myślę że mogę tam iść nawet w piątek tylko że może ich już nie być bo dość szybko schodzą :yes: Ja swoja wstępnie zarezerwowałam tylko też dumam nad kolorem Dziewczyny foty u mnie co by ani wątku nie zaśmiecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Buuu, na fotkę małego Przystojniaka sie spózniłam:( Ja też nie widziałam ani patery ani Młodego:( Jeśli chcecie, to da się nadrobić. Ja jestem matka bezwstydnie się chwaląca prezent suuuuper:yes::yes: szkoda, ze mój Mały jeszcze niepismienny, bo bym zgapiła:lol2: My kupilismy Tatusiowi zestaw narzedzi (młotek, śrubokret itd )z czekolady:D hazelku, Jakub zna kilka literek Dopiero zaczynamy naukę, nie spieszy nam się. Dostał rozpiskę i dopasowywał literki. Poza tym siedzieliśmy pod plakatem ze zwierzęcym alfabetem. Zabawa była przednia. Spróbujcie przy następnej okazji U nas czekolada w domu zakazana Gospodyni... przeprowadziłaś się już????????? Gospodyni nawet jeszcze kluczy do aparatamenta nie ma 12 lipca zaczynamy wykańczanie. Buziaki Aniu prezent zaje****y:yes: To kiedy ta przeprowadzka?:popcorn: Dziękuję Aguś. Nieskromnie przyznam, że jestem dumna z siebie - za pomysł i z Jakuba - za pomoc w wykonaniu! Przeprowadzka? Ja to bym mogła już, tylko wykonawca i deweloper się nie zgadzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hej ... Wpadłam po weekendzie się przywitać ... Na fotkę się nie załapałam ... buuuuuu Też bym chciała małego przystojniaka zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 hazelku, Aga, maju, you've got mail Zobaczcie, co do mnie przyjechało I znalazłam kolejne lampy A płytek na podłogę jeszcze nie zaczęłam szukać na poważnie. Od właściwej strony się wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 26.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 narendil zazdroszczę, że już za chwilkę zaczynasz wykańczanie, uważam, że mimo wszystko to najfajniejszy etap budowy Pomysł na prezent genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.06.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Monia, ale wiesz, mnie ominęło budowanie Można powiedzieć, że dla mnie wykończeniówka to jedyny etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.06.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Aniu rewelacyjne to krzesełko . Aniu i ja mogę o zdjątko poprosić http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif nie chciałam Ci głowy zawracać, ale jak masz chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Zobaczcie, co do mnie przyjechało O, jest skoczek! Super! Ja właśnie myślę nad nowymi ubrankami dla swoich - jak tu ubrać całą szóstkę, żeby nie było zbyt komplecikowo, ale jednocześnie spójnie... Ale zważywszy na moje teeeeeeeeempo, mam jeszcze masę czasu na pozastanawianie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 26.06.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Bardzo dziękuję za fotki małego PRZYSTOJNIAKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.06.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dziękujemy Tata zachwycony! Wykonawcy spełnieni Opowiem Wam jeszcze wczorajszą scenkę z Lelła. Pojechałam z Jakubem po deseczki dystansujące i piłę do ich pocięcia. Łazimy po sklepie, bo nie mogę znaleźć działu z narzędziami. J: Maaaamiś, czego szukasz? M: Piły, synku. Gdzieś się schowała. J: To może pana zapytaj? M (mruczy pod nosem): Sam sobie zapytaj. Nie będzie mi tu się jakaś piła pluła w twarz. J: (rozgląda się po sklepie, podchodzi do jakiegoś pracownika i z poważną miną pyta): Proszę pana, a gdzie są piły? Pracownik robi wielkie oczy oceniając wiek pytającego i z inteligentną miną mówi: Yyyyy, spalinowe? No bo jaką piłę może chcieć kupić czterolatek? Tylko spalinową Aniu nadrabiam, jakoś nie pisałam u Ciebie chociaz doskonale wiem, ze 12 klucz ei za to trzymam kciuki Ale jak napisalas tu o Jakubie jak kupował to przypomniala mi sie podobna historia z Mi, tez mial cztery latka ,kiedy pojechalismy z Babcia do reala kupić pralkę. Stoimy wszyscy nad tą pralką i zasatanwiamy sie jak zawołac obsługę. Mi pobiegł szybko do pani, która gdzies wypatrzył i powiedział, ze chce kupić pralkę. Podał pani nazwisko i adres Babci po czym pani podeszła do nas z kwitem do zapłacenia, byłam w szoku pani też . Mi sie bardzo spieszył na spotkanie z kolegami Mamy bardzo mądre dzieci Aniu Ach jeszcze super krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.06.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Hej Aniu, bardzo dziękuję za fotki:hug: Strzsznie przystojny królewicz Ci rośnie:D Krzesełko śliczne- ma świetny kształt:yes: A jaka będzie tapicerka? Mam nadzieję, że Ci główka przeszła Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.06.2012 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 O, jest skoczek! Super! Ja właśnie myślę nad nowymi ubrankami dla swoich - jak tu ubrać całą szóstkę, żeby nie było zbyt komplecikowo, ale jednocześnie spójnie... Ale zważywszy na moje teeeeeeeeempo, mam jeszcze masę czasu na pozastanawianie się. Basiu, upolowałam Jeszcze jednego bym chciała Mąż tylko oczy ku niebu wzniósł jak mu pokazałam Biedak już nawet nie komentuje... Wiesz, mi do Ciebie to by jakiś aksamit pasował. Ale może jak się sofy dorobisz, to Ci się wyklaruje! Bardzo dziękuję za fotki małego PRZYSTOJNIAKA Hej Aniu, bardzo dziękuję za fotki:hug: Strzsznie przystojny królewicz Ci rośnie:D Dziękuję Komplementy pod adresem Jakuba zawsze chętnie przyjmuję! Krzesełko śliczne- ma świetny kształt:yes: A jaka będzie tapicerka? Kształt się wyłamuje lekko z mojej konwencji, ale jak zobaczyłam poniższą renowację, to nie mogłam się oprzeć! I chyba w coś takiego pójdę. http://www.refre.pl/files/gimgs/7_pepitka.jpg Mam nadzieję, że Ci główka przeszła No właśnie tak średnio Czekam na zmianę pogody! Aniu nadrabiam, jakoś nie pisałam u Ciebie chociaz doskonale wiem, ze 12 klucz ei za to trzymam kciuki Ano nie pisałaś Za kciuki serdecznie dziękuję Mamy bardzo mądre dzieci Aniu Nie zaprzeczę! I tak posłodzę, że to w sporej mierze efekt wychowania Mi wiedział co ważne. Co tam pralka, szybko załatwić i do kolegów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.06.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Aniu Zakupy poczynione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts