Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadłam sie przywitac, bo strasznie mi glupio, ze Ty ciagle u mnie, a ja Twojego mieszkania nie odwiedzam.

obiecuje poprawe. jak doczytam to napisze cos wiecej ;)

Edi, :hug: Spokojnie, masz solidne wytłumaczenie!

Jak Ala?

Ooo tak Aniu, ten pepitkowo- czarny wzór to świetny pomysł:yes: Może być też jakaś kratka:D

Życzę, żeby łepek Ci przestał dokuczać i pogoda się poprawiła:hug:

Wczoraj zaczęłam szukać pepitki :lol2: I coś nawet znalazłam.

Tym, co mi się w tych krzesłach podoba jest możliwość zawiezienia do tapicera samego oparcia i siedziska. Wszystko się ładnie odkręca.

Dziś powinno być lepiej, słońce wyszło :)

Ale w ramach odmiany mam naprzeciwko pokoju w pracy remont.

Panowie od dwóch dni szaleją z młotem pneumatycznym (chyba). Wyburzają ściany, zrywają płytki. Szał :p

Aniu,

ja po prośbie przyszłam odnośnie renderowania w sh3d.

Jakich ustawień używasz? rozdzielczość, soczewka, oświetlenie, data, kierunki świata i nie wiem co tam jeszcze sie da, ciągle mi takie prześwietlone zdjęcia wychodzą, albo w ogóle sie nie udaje zrobić renderowania:(

please help mi...

pewnie że fajne no i chyba nie drogie

ZAINTERESOWANYCH informuję że sprzedaje to westwing a cena to j.d.p to 129 zł za sztukasa.

Anno.....

Jak już sobie urządzisz tego swojego lofta z widokiem na pałac kultury to podeślij mi ten swój dopisek

"Ania czeka na swoje nowe cztery kąty"

imię i oczekiwania te same więc skoro tobie udało się doczekać to może i na mnie spadnie to szczęście ( jak grom z jasnego...)

Pozdrawiam

Ty u mnie raniutko, a ja u Ciebie w nocy:lol2:

Trzymam kciuki Aniu za znalezienie fajnej pepitki. Trochę pepitki w różnych kolorach jest TUTAJ, ale niestety nie są tanie:mad:

Remontu w pracy współczuję, niby po sąsiedzku, ale pewnie główka Ci pęka:hug:

Wysyłam trochę słoneczka, bo u nas w nadmiarzehttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gifhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gif

Miłego dzionka:D