narendil 27.06.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Zakupy poczynione :hug: Czekam na dane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 27.06.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ależ ten z peitką piękny !Hmmm... ja się już nauczyłam prostej renowacji drewnianych mebli ... może .... się rozejrzę ? Tylko gdzie ja go ustawię ?Gdzie u Ciebie stanie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.06.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 mirelko, o krzesło pytasz? Przy stole, w pokoju dziennym. Coś Ci na priva wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.06.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Aniu paczka wysłana a ja zmykam troche odespać Edytowane 27 Czerwca 2012 przez karolek59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.06.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 O rany! Błyskawica z Ciebie! Słodkich snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 27.06.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 http://www.refre.pl/files/gimgs/7_pepitka.jpg Jakie piękne to krzesełko ... super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.06.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Tylko gdzie ja go ustawię ? Może u mnie Z chęcią przygarnę -------------------- świetna ta inspiracja Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 27.06.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 wpadłam sie przywitac, bo strasznie mi glupio, ze Ty ciagle u mnie, a ja Twojego mieszkania nie odwiedzam. obiecuje poprawe. jak doczytam to napisze cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.06.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ooo tak Aniu, ten pepitkowo- czarny wzór to świetny pomysł Może być też jakaś kratka:D Życzę, żeby łepek Ci przestał dokuczać i pogoda się poprawiła:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 wpadłam sie przywitac, bo strasznie mi glupio, ze Ty ciagle u mnie, a ja Twojego mieszkania nie odwiedzam. obiecuje poprawe. jak doczytam to napisze cos wiecej Edi, Spokojnie, masz solidne wytłumaczenie! Jak Ala? Ooo tak Aniu, ten pepitkowo- czarny wzór to świetny pomysł Może być też jakaś kratka:D Życzę, żeby łepek Ci przestał dokuczać i pogoda się poprawiła:hug: Wczoraj zaczęłam szukać pepitki I coś nawet znalazłam. Tym, co mi się w tych krzesłach podoba jest możliwość zawiezienia do tapicera samego oparcia i siedziska. Wszystko się ładnie odkręca. Dziś powinno być lepiej, słońce wyszło Ale w ramach odmiany mam naprzeciwko pokoju w pracy remont. Panowie od dwóch dni szaleją z młotem pneumatycznym (chyba). Wyburzają ściany, zrywają płytki. Szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.06.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 takie coś mi przysłali - może się komuś przyda https://www.westwing.pl/images/P/SE12BES8-101small.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.06.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Aniu inspiracja pepitkowa super! i pokój w tle tez mi się podoba.No to masz atrakcje...ale żeby aż z młotem i to w trakcie sesji:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 siner, fajne! Zapisałam sobie treść i może coś samodzielnie wymodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.06.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Buziaki u Ciebie zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 28.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Aniu, ja po prośbie przyszłam odnośnie renderowania w sh3d.Jakich ustawień używasz? rozdzielczość, soczewka, oświetlenie, data, kierunki świata i nie wiem co tam jeszcze sie da, ciągle mi takie prześwietlone zdjęcia wychodzą, albo w ogóle sie nie udaje zrobić renderowania:(please help mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.06.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 vesi, odpowiem u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 28.06.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 vesi, odpowiem u Ciebie biegnę do vesila bo wy takie ładne te wizualki robicie a przede mna dopiero nauka wiec może dowiem sie czegoś na przyszłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.06.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 pewnie że fajne no i chyba nie drogie ZAINTERESOWANYCH informuję że sprzedaje to westwing a cena to j.d.p to 129 zł za sztukasa. Anno.....Jak już sobie urządzisz tego swojego lofta z widokiem na pałac kultury to podeślij mi ten swój dopisek "Ania czeka na swoje nowe cztery kąty" imię i oczekiwania te same więc skoro tobie udało się doczekać to może i na mnie spadnie to szczęście ( jak grom z jasnego...) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.06.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Alle ładne krzesełko i do tego w psi ząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.06.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Ty u mnie raniutko, a ja u Ciebie w nocy:lol2:Trzymam kciuki Aniu za znalezienie fajnej pepitki. Trochę pepitki w różnych kolorach jest TUTAJ, ale niestety nie są tanie:mad: Remontu w pracy współczuję, niby po sąsiedzku, ale pewnie główka Ci pęka:hug:Wysyłam trochę słoneczka, bo u nas w nadmiarzehttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gifhttp://drusdippitydodas.com/wp/wp-includes/images/smilies/cm_wm_sun4.gifMiłego dzionka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts