narendil 29.06.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Anno..... Jak już sobie urządzisz tego swojego lofta z widokiem na pałac kultury to podeślij mi ten swój dopisek "Ania czeka na swoje nowe cztery kąty" Kochana, jeśli chcesz, to mogę Ci już teraz zaraz to wysłać Uda się w końcu! Musi się udać Trzymam kciuki z całych sił! Alle ładne krzesełko i do tego w psi ząbek Wiem Ty u mnie raniutko, a ja u Ciebie w nocy:lol2: Trzymam kciuki Aniu za znalezienie fajnej pepitki. Trochę pepitki w różnych kolorach jest TUTAJ, ale niestety nie są tanie:mad: Mamy zupełnie skrajne godziny aktywności na forum Za linka dziękuję, fajne te ich tkaniny. Ale ceny już mniej przyjazne. Szczególnie, że potrzebuję dosłownie kawałka materiału na jedno obicie w jednym krzesełku Słonko dotarło! Mam nadzieję, że zostanie na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.06.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Popatrzcie co ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.06.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Przybiegłam z rana miłego dnia życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Haha, Ty też masz ten sklap pod nosem co Karolek Piękna patera i gazetownik(?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.06.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Popatrzcie co ja mam Aniu Ale pikna wystawka widzę że wszystko dotarło w całości:D a bonusik się nie zmarnował??? rosiczka dla Jakuba co by mu muchy łapała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 super ten gazetownik, lampka teżżżżżżżżż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.06.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dzięki Anula - powiem szczerze - TRACĘ NADZIEJĘ !!!!!!!!!!!! fajna lampka - skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.06.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Łaaa jakie fajne zdobycze Ja też kcem taki ażurowy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.06.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ale super zdobycze:yes: to dzięki Karolkowi? Fajna ta lampa- przydała by mi się taka do gabinetu:p Miłego weekendu Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Paterka i gazetnik dzięki Karolkowi Lampka, możecie nie wierzyć, ale zakupiona w Leroy Merlin jakieś 2 lata temu. No i wzięli wycofali Karola, bonusy dotarły w stanie nienaruszonym PP się spisała. Na razie trafiły na przechowanie do moich rodziców. Mamusia się nimi zajmie, aż ja dorosnę do kwiotków w aparatametnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Wiecie jakiego mam cudownego pracodawcę? Saunę mi gratis do wypłaty dodaje W pokoju mam chyba ze 40 stopni. Jak tu pracować w takich warunkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 30.06.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Matko z córkom w takiej saunie pracować?? masz chociaż wiatraczek jakiś? zapomniałabym - gazetnik superowy, paterka świetnie wpasuje sie w Twoje klimaty:yes: lampeczka śliczna w tym chromie... pasowałaby mi taka, ale obecnie ceny takich są póki co poza moim zasięgiem.. Edytowane 30 Czerwca 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.06.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aniu cudne zdobycze:yes: a sauny niezazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.06.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aneczko, zajrzałam:) czekam niecierpliwie aż robota u ciebie ruszy pełną parą. Piękny apartamencik, a jaki cudny widok za oknem. To jaką kuchnię wymyśliłaś? Będzie wizka?Współczuję sauny w pracy. Dzisiaj nawet w cieniu ciężko wytrzymać. Mam nadzieję że siedzisz już w wannie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Aniu świetny ten gazetnik paterą się już zachwycałam . I jak z tymi Rako? będziesz jechać je oglądać? Nie wiem czy nie skłamię, ale wydaje mi się że tam były tylko kwadraty - ale kolor powinien być chyba ten sam Ja mam zdjęcia tych białych http://i1.fmix.pl/fmi498/cccb681000293e174f91aa59 Bo białych szukasz? nie pomieszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.06.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Saunę przeżyłam. Wiatraczek mam. W poniedziałek pewnie powtórka Ale ja lubię taką pogodę. Czuję, że żyję! słońce, ja też się nie mogę doczekać Kuchnia będzie, jak więcej czasu znajdę. Renderowanie mnie wykańcza Aga, nie pomieszałaś Jeszcze nie wiem czy pojadę. Pewnie zaryzykuję. Ale jeśli nie znajdę tego pawilonu, to wisicie mi kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.06.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Super zdobycze, szczególnie patera - dobrze, że Karolce się z Tobą skojarzyła, będziesz mieć kolejny ciekawy gadżet No i ta lampka! http://emoty.blox.pl/resource/wub.gif Eh, dlaczego ja nie pojechałam do LM jakieś 2 lata temu i takiej nie spotkałam?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.06.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Witam się wieczorową porą W sprawie płytek ( by Agusi nie śmiecić) Fajne są te Raco, szukałam je bo PA mi zaproponowała je, glazura jest taka równomierna, ładnie zaokrąglone na brzegach. Nieco cienkie, glazurnik będzie musiał uważać. A kolor odebrałam tak, bo łaziłam z taką białą płytką jako wzornikiem i przy porównaniu Raco nie było takie białe:cool: Ale jakbym nie miała tej płytki - to taki ciepły biały kolor:yes: Ja ostatecznie wzięłam inne, ale rozważałam Raco, mieli też mnóstwo kształtek ( tyle że ich wysokość 10cm) Cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.07.2012 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dropku, no właśnie, czemu nie pojechałaś? I cena była baaardzo przyjemna. Żałuję, że nie kupiłam więcej Natalio, dziękuję za informacje! To, że cienkie, to chyba nie problem. Zdecydowanie muszę je zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.07.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 I mnie się podobają zdobycze. Zwłaszcza gazetnik i lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts