Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Anno.....

Jak już sobie urządzisz tego swojego lofta z widokiem na pałac kultury to podeślij mi ten swój dopisek

"Ania czeka na swoje nowe cztery kąty"

Kochana, jeśli chcesz, to mogę Ci już teraz zaraz to wysłać :hug:

Uda się w końcu! Musi się udać :)

Trzymam kciuki z całych sił!

Alle ładne krzesełko :wiggle: i do tego w psi ząbek :cool:

Wiem :rolleyes:

Ty u mnie raniutko, a ja u Ciebie w nocy:lol2:

Trzymam kciuki Aniu za znalezienie fajnej pepitki. Trochę pepitki w różnych kolorach jest TUTAJ, ale niestety nie są tanie:mad:

Mamy zupełnie skrajne godziny aktywności na forum :)

Za linka dziękuję, fajne te ich tkaniny. Ale ceny już mniej przyjazne. Szczególnie, że potrzebuję dosłownie kawałka materiału na jedno obicie w jednym krzesełku ;)

Słonko dotarło! Mam nadzieję, że zostanie na dłużej.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Paterka i gazetnik dzięki Karolkowi :yes:

Lampka, możecie nie wierzyć, ale zakupiona w Leroy Merlin jakieś 2 lata temu. No i wzięli wycofali :mad:

Karola, bonusy dotarły w stanie nienaruszonym :) PP się spisała.

Na razie trafiły na przechowanie do moich rodziców. Mamusia się nimi zajmie, aż ja dorosnę do kwiotków w aparatametnach :lol2:

Matko z córkom :o

w takiej saunie pracować?? masz chociaż wiatraczek jakiś?

zapomniałabym - gazetnik superowy, paterka świetnie wpasuje sie w Twoje klimaty:yes:

lampeczka śliczna w tym chromie... pasowałaby mi taka, ale obecnie ceny takich są póki co poza moim zasięgiem..

Edytowane przez vesila

Aneczko, zajrzałam:) czekam niecierpliwie aż robota u ciebie ruszy pełną parą. Piękny apartamencik, a jaki cudny widok za oknem. To jaką kuchnię wymyśliłaś? Będzie wizka?

Współczuję sauny w pracy. Dzisiaj nawet w cieniu ciężko wytrzymać. Mam nadzieję że siedzisz już w wannie:)

Aniu świetny ten gazetnik :yes: paterą się już zachwycałam :).

I jak z tymi Rako? będziesz jechać je oglądać?

Nie wiem czy nie skłamię, ale wydaje mi się że tam były tylko kwadraty - ale kolor powinien być chyba ten sam ;)

Ja mam zdjęcia tych białych

http://i1.fmix.pl/fmi498/cccb681000293e174f91aa59

Bo białych szukasz? nie pomieszałam :lol2:

Saunę przeżyłam. Wiatraczek mam.

W poniedziałek pewnie powtórka ;)

Ale ja lubię taką pogodę. Czuję, że żyję!

słońce, ja też się nie mogę doczekać :lol2:

Kuchnia będzie, jak więcej czasu znajdę. Renderowanie mnie wykańcza :p

Aga, nie pomieszałaś :) Jeszcze nie wiem czy pojadę. Pewnie zaryzykuję. Ale jeśli nie znajdę tego pawilonu, to wisicie mi kawę :lol2:

Witam się wieczorową porą:bye:

W sprawie płytek ( by Agusi nie śmiecić) Fajne są te Raco, szukałam je bo PA mi zaproponowała je, glazura jest taka równomierna, ładnie zaokrąglone na brzegach. Nieco cienkie, glazurnik będzie musiał uważać. A kolor odebrałam tak, bo łaziłam z taką białą płytką jako wzornikiem i przy porównaniu Raco nie było takie białe:cool: Ale jakbym nie miała tej płytki - to taki ciepły biały kolor:yes:

Ja ostatecznie wzięłam inne, ale rozważałam Raco, mieli też mnóstwo kształtek ( tyle że ich wysokość 10cm)

Cmok

Dropku, no właśnie, czemu nie pojechałaś? I cena była baaardzo przyjemna. Żałuję, że nie kupiłam więcej :lol2:

Natalio, dziękuję za informacje!

To, że cienkie, to chyba nie problem.

Zdecydowanie muszę je zobaczyć!