Siner 01.07.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) czy to szanowna koleżanka ma jazdę na literki czy pomyliłam adres ? Jeśli nie to w takim razie pokażę co mam ale najprawdopodobniej adresatem będzie lasche. http://www.westwing.pl/magazyn/wp-content/uploads/2012/06/litery_1.jpg i jeszcze http://www.westwing.pl/magazyn/wp-content/uploads/2012/06/litery_2.jpg i jeszcze to ( aż się boję pomyśleć z czego to ) http://www.westwing.pl/magazyn/wp-content/uploads/2012/06/litery_4.jpg Edytowane 2 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dobrej nocki przyszłam życzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.07.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Saunę przeżyłam. Wiatraczek mam. W poniedziałek pewnie powtórka Ale ja lubię taką pogodę. Czuję, że żyję! U mnie dzisiaj też była sauna i ledwo żyje Renderowanie mnie wykańcza i tutaj też łączę się w bólu całą noc chodził mi skechup żeby wyrenderować jedno zdjęcie a rano było zrobione 30% chyba za bardzo poszalałam z oświetleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.07.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Wiecie jakiego mam cudownego pracodawcę? Saunę mi gratis do wypłaty dodaje :rotfl:Ale super pracodawca Ci się trafił Aniu współczuję-mam nadzieję, ze wkrótce się ochłodzi:rolleyes: A lampy szkoda, ze już nie ma... Miłego tygodnia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzień dobry wszystkim Zapowiada się kolejny słoneczny dzień Siner, nie pomyliłaś adresu. Literki to to co tygryski lubią najbardziej Two, mówiłaś, że szybciej chodzi niż SH3D. Ciekawe ile tam byś renderowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 02.07.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Two, mówiłaś, że szybciej chodzi niż SH3D. Ciekawe ile tam byś renderowała? Chyba nie będę sprawdzać pozmieniałam ustawienia i poszło w dwie godziny a tak naprawdę to mocniejszy sprzęt by się przydał U nas też gorąco http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-013317.gif a po zimnych weekendowych drinkach rozbolały mnie migdałki. Miłego dnia w spa może dziś do tej sauny masaże dorzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.07.2012 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzisiejsza temperatura w pracowniczej saunie jakby niższa. Czuję się rozczarowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.07.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Nic się nie martw, jeszcze tego lata sauna zadziała jak należy Może powinniście sobie wiechcie pokrzywy przynosić na wszelki wypadek - do biczowania w saunie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OFFelia 02.07.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Święta, święta i po świętach Czas do pracy. Panele są wybrane: Płytki wykładziny - coś szarego Witam, zaglądam po raz pierwszy w poszukiwaniu inspiracji Spodobały mi się te panele - czy mogłabym wiedzieć co to za deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.07.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aniu a kiedy Zaczynasz wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.07.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kto by szedł na wakacje jak się ma takie warunki pracy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/summer/smileys-summer-988816.gif raju ja zawsze pracowałam w klimie, w tej saunie to bym była nie do użytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 03.07.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 no to i Ja się pochwalę - chociaż w sumie nie ma czym Dziś i wczoraj miałam w domu około 50 stopni. Gdy gotowałam sagany żarcia dla mojej wypasionej rodziny czułam jak ścina mi się białko w organizmie. Pot kapał mi do gara z zupą dzięki czemu nie musiałam jej już solić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 no to i Ja się pochwalę - chociaż w sumie nie ma czym Dziś i wczoraj miałam w domu około 50 stopni. Gdy gotowałam sagany żarcia dla mojej wypasionej rodziny czułam jak ścina mi się białko w organizmie. Pot kapał mi do gara z zupą dzięki czemu nie musiałam jej już solić to prawie jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.07.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ania puk - puk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Offelio, to panele, Egger dąb biały loft. Leżakują już u rodziców w garażu i muszę przyznać, że bardzo mi się podobają! Kupowałam w ciemno, ale się nie rozczarowałam Anetko, jakie wakacje? W tym roku ten luksus u mnie nie występuje Two, ja to klimę mam w samochodzie. Tyle luksusu powinno mi wystarczyć Siner, ivy, podziwiam, że gotujecie w taką pogodę? Chłodniczek rodzinom nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.07.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Torebka spakowana, paznokcie pomalowane, bilet kupiony. Warszawo nadciągam U Was też takie burze były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kto by szedł na wakacje jak się ma takie warunki pracy :rotfl: Ładnie się tak nabijać z naszej Ani? Hej Aniu, co słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Torebka spakowana, paznokcie pomalowane, bilet kupiony. Warszawo nadciągam U Was też takie burze były? Kurka wodna, ale Was tam będzie:jawdrop: Miłego kupowania:cool: U nas były burze, ale lekkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 03.07.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aniu to udanej wycieczki jutro życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 04.07.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Serdecznie witamy w stolycy!!!A po kiego te paznokcie ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts