TwoOfUs 04.07.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 A co Wy tak te paznokcie malujecie i Ty i u Karolki o lakierze czytałam, ustaliłyście jakieś wspólne barwy wojenne Miłej zabawy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.07.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 chcoooom być pikne na imprezece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.07.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Aniu no myślałam, że będą wakacje:rolleyes: Pewnie Szalejecie w stolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Serdecznie witamy w stolycy!!! A po kiego te paznokcie ???????? A bo raz na ruski rok można lakier z szafki wyciagnąć A co Wy tak te paznokcie malujecie i Ty i u Karolki o lakierze czytałam, ustaliłyście jakieś wspólne barwy wojenne No, Karola i Aga poszalałay kolorystycznie Ja tak skromnie w szarości poszłam chcoooom być pikne na imprezece I jakie byłyśmy piękne W japonkach, z czerwonymi od upału noskami. Piszę o sobie, żeby było jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 hej, hej!jak tam impreza?udana?zdasz jakieś relacje dla ciekawskich, nieobecnych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Bardzo się cieszę, że pojechałam! Sklep Magdy naprawdę robi wrażenie. Gospodyni również! Napatrzyłam się na piękne wnętrze, na piękne przedmioty. Pogadałam z kilkoma laskami Uciekłam przed deszczem w Warszawie i można powiedzieć, że wpadłam pod rynnę w Białymstoku. Ponoć sceny dantejskie tu się rozgrywały. Miasto popłynęło Sygnał straży pożarnej wyjeżdżającej do zalanych piwnic i garaży słychać cały czas. Przejeżdżałam obok małego parku i widziałam tylko czubki stojących tam ławek Ludzie po pracy wracali lawetami z niesprawnymi samochodami. Sąsiedzi z bloku od kilku godzin wygarniają wodę w garaży. U Was też tak "wesoło"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 04.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 straszne co się cholera dzieje? w sz-nie ani jednej kropli deszczu, ponoć jutro ma nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.07.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 U Was też tak "wesoło"? A bo ja wiem... jak lało to jechałam metrem. Poczułam, że lało, bo nagle taka mnie senność dopadła, ze ledwie dałam radę. Za to wczoraj mieliśmy spektakt. Gutek oczywiście zachwycony na balkonie, jak na celebrytę przystało, uwielbia flesze i błyskawice uwielbia. Chociaż jak rąbnęło obok, to tyko białą petardę zobaczyłam, jak wypada z balkonu pod łóżko A propos, jak ten weekend u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Edi, z jednej strony życzę Wam deszczu, z drugiej trzymam kciuki, żeby to była mżawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.07.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Gutek oczywiście zachwycony na balkonie, jak na celebrytę przystało, uwielbia flesze i błyskawice uwielbia. Chociaż jak rąbnęło obok, to tyko białą petardę zobaczyłam, jak wypada z balkonu pod łóżko Odważniak! Psica moich rodziców od wczoraj praktycznie nie wychodzi spod ich łóżka. Błyskawice, grzmoty ją przerażają. A propos, jak ten weekend u Ciebie? W miarę luźny. Widzimy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 04.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 . Widzimy się? Bardzo możliwe. Mój mąż strasznie nalega, zeby pojechać do Białego. Ja mam robotę więc mniej nalegam, ale na dobrą sprawę mogę pracować i w Białym Jeszcze się zgadamy jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.07.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Aniu wpadłam Ci powiedzieć, jak bardzo się cieszę, że mogłam Cie poznać świetnie mi się z Tobą rozmawiało tylko jak dla mnie strasznie krótko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Hej Aniu, jak tam zakupy u Madzi? Przykro, że Wam miasto zalało . U nas znacznie spokojniej na szczęście:) Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 04.07.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 heyka Aniu fajnie było Panią poznać http://forum.barcis.pl/images/smilies/caluski.gif Jesteś fajną charakterystyczną personą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.07.2012 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aniu jesteś niesamowitą osobą I koniecznie musimy zorganizować sobie spotkanie przeznaczone na same pogaduchy Aniu co ja czytam o tej powodzi : J był kibelki zawieźć i u nas też bajoro Paznokcie pomalowane a jak (moje pierwszy raz od 2 lat , specjalnie lakier kupiony bo reszta wyschła ze starości ) Japonki na nogach wpasowałyśmy się w tropikalny klimat, a co Buziaki z rana zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.07.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Paznokcie pomalowane a jak (moje pierwszy raz od 2 lat , specjalnie lakier kupiony bo reszta wyschła ze starości ) Japonki na nogach wpasowałyśmy się w tropikalny klimat, a co:p ale japonki to były w chromie NYS? cooo Okropne rzeczy się dzieją z tą pogodą Widziałam zdjęcia budynków po tym wielkim gradzie, samochody zniszczone, straszne W zeszłym roku i to też było w lipcu, utknęliśmy w tunelu przy dworcu zachodnim w wawie. Samochód zalało nam prawie do połowy, włączył się alarm, ja byłam przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.07.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ale fajnie z tym najazdem na Warszawę Ania dawno mnie nie było.. co z przeprowadzką.. przegapiłam? Ale się porobiło z tym deszczem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Aniu gdzie zniknęłaś po tej wycieczce? A jaki to kolorek miałyście na paznokciach dziewuszki? Jak byłam w wieku policealnym, to używałam przeróżnych kolorów. Teraz mi zostały tylko 2 ulubione kolory, no 3- kolor bordo lub ciemny grafit na stopach i zwykle jasny/french na dłoniach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.07.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aniu 12 tuż, tuż.... wszystko zgodnie z planem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.07.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Aniu 12 tuż, tuż.... wszystko zgodnie z planem? Nie Dzisiaj się dowiedziałam, że ... Uwaga!!! Przesunięcie co najmniej o miesiąc :mad: Mam mega wku...wa. Jestem na etapie rezygnacji z tego mieszkanie i szukania czegoś innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts