narendil 08.07.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Kochane jesteście Dziękuję bardzo za słowa otuchy! Musiałam na chwilę zniknąć i się zresetować. Mam dużo na głowie i teraz jeszcze ten bonus Niestety, to opóźnienie stawia nas w bardzo niekorzystnej sytuacji. Również finansowej. Bardzo zależało nam na przeprowadzce przez wrześniem. Ale szkoda sobie strzępić język. Wcześniej nie wejdziemy, bo nas nikt nie wpuści. Mimo, iż opóźnienia głównie dotyczą klatek schodowych i terenu wokół bloku. Chyba, że jest jeszcze coś o czym nie wiem Poza tym, chyba jednak bym nie ryzykowała, że mnie potem oskarżą o jakieś zniszczenia. Ciekawa też jestem, czy poprawili już to, co im wytknęłam w połowie czerwca. Jedyne na co mogę teraz liczyć, to kara umowna. W śmiesznej wysokości Ale lepsze to niż nic. Wszystko inne już uregulowane, bo ja raczej porządna jestem i w terminie robię to, co do mnie należy. Jak widać, takie zachowanie nie jest normą Naprawdę miałam ochotę rzucić to w diabły, zabrać kasę i zerwać umowę z bankiem. Bylibyśmy w plecy niezła sumkę, ale już bez dodatkowych obciążeń. I nie było to tak na hop siup. Ja bardzo szybko kalkuluję. I choć po lekturze tego wątku możecie dojść do wniosku, że jestem bardzo niezdecydowana (bo któż tygodniami zastanawia się czy przesunąć lampę centymetr w prawo, czy dwa centymetry w lewo ), to tak nie jest. W krytycznych momentach jestem bardzo zdecydowana. Niestety, nie ma żadnej alternatywy nie ma Po pierwsze, ten deweloper jest największy na lokalnym rynku, a głupotą byłaby rezygnacja z jednej jego inwestycji na rzecz innej. Po drugie, mieszkania w interesującym nas metrażu nie występują często . Buduje się albo sporo mniejsze mieszkania, albo kobyły wielkości średniego domu. Zatem przełykamy tę gorzką pigułkę i zostajemy z tym co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.07.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 :hug:obu teraz już poszło sprawnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 08.07.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 I ja trzymam kciuki, aby tym razem poszło lepiej i się ze wszystkim developer wyrobił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 08.07.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Też trzymam kciuki i oby to była ostatnia obsuwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.07.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Ania Oby teraz już poszło "z górki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.07.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Będzie dobrze.. innej opcji nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.07.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 O rany, co ja czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu przytulam, bo co innego pozostało...:hug:Będziemy czekać razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.07.2012 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Narendil, współczuję opóźnienia, ale ono - suma sumarum - nie jest jakieś wielkie, choć wiem, że bardzo Wam życie komplikuje... Mój developer spóźnił się o 5 miesięcy z oddaniem kluczy, potem kolejne 4 miesiące starał się o odbiór bloku, a my kolejne 3 miesiące po odbiorze (a gros już mieszkając!) modliliśmy się o akty notarialne... Dostaliśmy je (11 miesięcy po zapowiadanym oddaniu bloku), a developer za moment ogłosił upadłość. To jest hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 mam nadzieję, że dziś humor trochę lepszy i wszystko udało się jakoś poukładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.07.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 trzymam kciuki wiem, że to sporo komplikuje, ale w nawiązaniu do Joliśki, tyle razy było np w uwadze na tewuenie że ludzie kredyty wzieli a mieszkania nie dostali bo deweloper ogłosił upadłość to dopiero porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ramkie przyniesłam http://allegro.pl/klaps-filmowy-ramka-zdjecia-smieszny-prezent-18-i2412710840.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.07.2012 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 (edytowane) Na znak pogodzenia się opóźnieniem wrzucam jeszcze ciepłe rendery kuchni Dobranoc Postaram się jutro nadrobić zaległości. Edytowane 17 Lipca 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.07.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Kochana, kuchnia robi niesamowite wrażenie:jawdrop:Świetny jest ten ciąg blatowy na szybkie śniadanka:yes: A logówka będzie czarna? Bardzo podoba mi si ę spójność kolorystyczna i czerwone akcenty:D Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.07.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Narendil pomyliłaś się z powołaniem- profesjonalna stylistka wnętrz z Ciebie, i te wizualki-WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.07.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 narendil mam nadzieję, że jakoś sobie dacie radę ze wszystkim mimo tego opóźnienia i że za bardzo nie pokrzyżuje Wam to planów Kuchnia wygląda świetnie. Bardzo mi się podoba to zestawienie kolorystyczne. Czerwone dodatki są bardzo odważne, ale idealnie tu pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.07.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mnie rozwala talerz z tostem Ania wiesz co ja bym tylko jedną rzecz zmieniła Ten róg (ściana z lodówką i z zabudową ciągłą) z g-k ? Obłożyłabym dokładnie do wysokości szafek wiszących również białą płytą (lakierowaną? taką jak góra szafek). Ewentualnie rozważyła zabudowę do samej góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.07.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Łaaaaaa! Ale dałaś do pieca! No po prostu fantastycznie. A już ceramiczne noże na czarnej ścianie - zawodowo. Ja też się nudziłam w pracy i w związku z tym wysłałam Ci coś na priv . Ania wiesz co ja bym tylko jedną rzecz zmieniła Ten róg (ściana z lodówką i z zabudową ciągłą) z g-k ? Obłożyłabym dokładnie do wysokości szafek wiszących również białą płytą (lakierowaną? taką jak góra szafek). Ewentualnie rozważyła zabudowę do samej góry O to to! O tym samym pomyślałam, tj. o jakimś wyrównaniu obu zabudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.07.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 wizualka dopracowana co perfekcji...super to wygląda...tylko mam pytanie nad blatem to bedą szafi czy jakas inna zabudowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.07.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wow, super wizualki! Ogólnie kuchnia mi się podoba, tylko wyrównałabym zabudowę wysoką z szafkami wiszącymi. A mikrofala nie mogłaby się znaleźć nad piekarnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Aniu perfekcjonistko! nawet kawusia w tej kuchni stoi:lol2::hug:no i nawet tripp trapa masz :Dpięknie Ci to wyszło! :yes: Ja podobnie jak Venuska zabudowałabym do góry przestrzeń nad lodówką i piekarnikiem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts