admete 12.07.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aniu świetne wizualki :jawdrop: Widzę że humor lepszy , minie jak oczkiem mrugnąć i będziesz mieć swój rozpierdzielnik - płytkowo - tynkowy Wieczorkiem doczytam o szczegółach tego komina bo już muszę zmykać Miłego dnia Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ania zarzuć plan kuchni, ja zrobię swoją wizualkę bez tostów i słoików ja mam wentylację reku w kuchni osadzoną w g-k a w wiatrołapie frontem w płycie lakierowanej :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.07.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 No i wyjaśniło się . Popytaj fachowców od wentylacji, ale myślę tak jak dziewczyny - można spokojnie pociągnąć rurę i kratkę dać w zabudowie. Tyle, że z przechowywania raczej tam niewiele skorzystasz , ale przynajmniej będzie spójnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.07.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 O właśnie czyli nie tylko u mnie tak jest Na pewno będzie bardziej jednolicie a dodatkowo nie będzie się zbierał kurz na szafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Mówicie, że da się zabudować? Byłoby fajnie. Ale tak mnie zastanawia, że to nie jest po prostu kratka (a tak mam teraz), tylko jakaś wystająca skrzyneczka. Popytam się. Takie samo cudo wisi w łazience, dokładnie na wprost wejścia Może pomaluję toto na czerwono i będę udawać, że to taka oryginalna dekoracja. Ania zarzuć plan kuchni, ja zrobię swoją wizualkę bez tostów i słoików A co nie podobają się moje tosty i słoiki Wrzucam na razie plan kuchni: i, nazwijmy to rzut z góry, szafek. I zmykam znowu do pracy Do wieczora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.07.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kochana, nawet mi nie mów o wentylacjach. Ja właśnie z bólem musiałam pogodzić się z dodatkową kratką na kominku, w totalnie niesymetrycznym położeniu do reszty. I to wszystko przez wentylację właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.07.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aniu widzę że sprawa jest do dogrania Mnie też się wydaje że spokojnie można to wszystko zabudować. Żeby było śmiesznie ja teraz w bloku mam tą kratkę całkowicie zabudowaną w szafce, rura też biegnie w szafce i wszystko jest schowane przed światłem dziennym, nie mówię że to dobrze - ale wszystko da się zabudować a wykończyć ładną nie rzucającą się w oczy krateczką Buziaki i dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.07.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aniu to może ja zrobię sałatke z pomidora i ogórka. bo w sprawie zabudowy nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Aniu da się zabudować. Najprościej jest kupic taka srebrną , giętką rurę i ja w szafce puścić ...wyciąć dziurkę i wykończyć jakać ładniusią krateczką albo innym cudem. Kratki nie masz bo pewnie developer zaszalał i wstawił Wam zamiast kratki cos ładniejszego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.07.2012 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Zrobiłam błyskawiczną przebieżkę po Waszych wątkach. I padam na dziób. Kororowych snów, jak mawia Jakub odkąd opanował trudną sztukę mówienia r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.07.2012 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Dzień dobry Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.07.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Miłego trzynastego życze Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Piękna kuchnia się zapowiada ale... czy przypadkiem ten ogórek na desce nie powinien być kilka centymetrów dalej od pomidorka ? coś mi tam nie gra ... miłego dnia Narendil zazdroszczę talentu i cierpliwości do robienia tak pięknych wizualek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.07.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Zarąbiście wygląda to czarne szkło na ścianie na wysokość piekarnika:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Aniu...mam wielka prośbe skoro mowisz ze wszystko jest dla ludzi...czy mogla byś mi podpowiedziec od którego programu zacząc z tymi wizualkami...wiedzialm ze kiedys dawałas dobre rady gdzies na watkach ale teraz nie mogę tego odszukać. Patrzyłam na ten wtek o projektowaniu..ale już sama nie wiem od czego zacząc bo tam strasznie dużo dobrych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.07.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Miłego trzynastego życze Aniu Był tak pracowity, że nawet nie wiem kiedy się skończył. 14-sty też mi jakoś umknął Piękna kuchnia się zapowiada ale... czy przypadkiem ten ogórek na desce nie powinien być kilka centymetrów dalej od pomidorka ? coś mi tam nie gra ... O rety! Chyba masz rację! Znowu godzina wyrwana z życiorysu na render Zarąbiście wygląda to czarne szkło na ścianie na wysokość piekarnika:jawdrop: Dzięki! Nieskromnie powiem, że się zgadzam Z tą różnicą, że to nie szkło a czarny polerowany gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Buziaczki,narendilku.Pomimo ograniczen,staram sie nadrabiac:)Twoja kuchnia na wiz jest...ZARABISTA-ze sie tak brzydko wyraze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.07.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Aniu...mam wielka prośbe skoro mowisz ze wszystko jest dla ludzi...czy mogla byś mi podpowiedziec od którego programu zacząc z tymi wizualkami...wiedzialm ze kiedys dawałas dobre rady gdzies na watkach ale teraz nie mogę tego odszukać. Patrzyłam na ten wtek o projektowaniu..ale już sama nie wiem od czego zacząc bo tam strasznie dużo dobrych rad ivy, ja korzystam ze Sweet Home 3D Jak dla mnie jest prosty, w miarę intuicyjny. Trudne może być na początku wyrysowanie samych pomieszczeń, szczególnie jeśli chcesz od razu cały dom zrobić. A potem to już sama zabawa. Większość modeli wyszukuję w zasobach Google SketchUp. Ale na początku możesz bazować na tym co daje SH. Jeśli Ci podpasuje, to zaczniesz się zagłębiać. Wizualki są straszne tylko na początku. Musisz wyczuć, z której strony najładniej pomieszczenie wygląda, gdzie wstawić oświetlenie, jaką ustawić mu jasność i jaki promień. Ja do większości dochodzę metodą prób i błędów. Spróbuj I w razie czego pytaj. Pomogę Podejrzewam, że nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.07.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Buziaczki,narendilku.Pomimo ograniczen,staram sie nadrabiac:)Twoja kuchnia na wiz jest...ZARABISTA-ze sie tak brzydko wyraze;) Wszelki duch! hazelku Nadal z komórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 14.07.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Aniu ale się wyrobiłaś w tych wizkach, wszystko będzie dopięte na ostatni guzik świetna kuchnia widziałam ostatnio podobne zestawienie w gazecie tylko właśnie z czarnym lacobelemmiesiąc opóźnienia zleci niepostrzeżenie, trzymam kciuki Edytowane 14 Lipca 2012 przez słońce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts