narendil 22.07.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Dopiero jak będę miała klucze Nie mam przestrzeni magazynowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 22.07.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 Witaj,nad piekarnikiem w słupku mam mikro a nad nią szafkę otwieraną "do góry". umieściłam w niej sporo półek aby było przejrzyście. Jest to cudowna szafka na blachy z piekarnika, ruszta i formy oraz tace prostokątne, okrągłe i podkładki. Można w niej umieścić zastawę stołową. Pozdrawiam. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.07.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A jaka jest nagroda w tym konkursie Obie wersje ładne ale ten format 20x50 może ciekawszy. Aniu ty szukałaś kiedyś i chyba już kupiłaś białe, kulkowate halogenki, podobne do tych w Leroy Merlin. Nie wiesz czy w Leroy można znaleźć też białe? U mnie są tylko czarne i czerwone i nie wiem czy warto jechać do Wawy z nadzieją na inny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 23.07.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Najładniej chyba wygląda nr jeden od lewej strony. Ale faktycznie niewiele się różnią. Kciuki trzymam zatem najbardziej za klucze w Twoich rękach jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Witaj, nad piekarnikiem w słupku mam mikro a nad nią szafkę otwieraną "do góry". umieściłam w niej sporo półek aby było przejrzyście. Jest to cudowna szafka na blachy z piekarnika, ruszta i formy oraz tace prostokątne, okrągłe i podkładki. Można w niej umieścić zastawę stołową. Pozdrawiam. Ela Cześć! Dzięki za doświadczenie! Strasznie musisz mieć wysoko tą szafkę, bo piekarnik i mikrofala. U mnie jest problem, że chcę tą szafkę na zapasy przeznaczyć. I stąd całe kombinowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 A jaka jest nagroda w tym konkursie Obie wersje ładne ale ten format 20x50 może ciekawszy. Zdjęcie łazienki po odebraniu kluczy Może być? Od wczoraj szala minimalnie przechyla się w stronę 20x50. Ale w sobotę były to 20x40. Może monetą rzucę? Aniu ty szukałaś kiedyś i chyba już kupiłaś białe, kulkowate halogenki, podobne do tych w Leroy Merlin. Nie wiesz czy w Leroy można znaleźć też białe? U mnie są tylko czarne i czerwone i nie wiem czy warto jechać do Wawy z nadzieją na inny kolor. O tych mówisz? http://www.leroymerlin.pl/oswietlenie/reflektorki-i-oprawy-stropowe/reflektorki-halogenowe/listwa-ball-spot-light,p153865,l974.html Te z czerwone to musi być inna seria Tak na marginesie, to zajrzyj tutaj: http://lampydomowe.pl/ Ceny lepsze niż w LM, nawet po uwzględnieniu przesyłki. Tam właśnie swoje kupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Najładniej chyba wygląda nr jeden od lewej strony. Ale faktycznie niewiele się różnią. Kciuki trzymam zatem najbardziej za klucze w Twoich rękach jak najszybciej Dzięki Aniu Nosi mnie, bo już wszystko rozplanowałam! I wczoraj, przez Dropka, rozgrzebałam pokój Jakuba. Ja chcę swooooje kluczeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.07.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Ja chcę swooooje kluczeeee! a jaki jest status na dzień dzisiejszy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 a jaki jest status na dzień dzisiejszy ?? Opóźnienie do końca lipca. Już zapowiedziałam, że 02.08 mogą się ode mnie telefonu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 23.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Cześć! Dzięki za doświadczenie! Strasznie musisz mieć wysoko tą szafkę, bo piekarnik i mikrofala. U mnie jest problem, że chcę tą szafkę na zapasy przeznaczyć. I stąd całe kombinowanie Nie mam wysokiej szafki, bo kuchnia jest niska- 220 i górne szafki są nizej powieszone a górą wszystko zrównane. Jakby nie było mikro to byłaby duża. Na zapasy to trochę niewygodne, bo trzeba będzie "nurkować" po nie:) Może lepiej cargo. Chociaż można je umieścić w koszykach tematycznie na półkach (kasze, łakocie) i też będzie ok. Ja mam uzytkowe w szufladzie pod płytą grzewczą w słojach a zapas w szafce w koszyku:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.07.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Dzień dobry Aniu buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.07.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Opóźnienie do końca lipca. Już zapowiedziałam, że 02.08 mogą się ode mnie telefonu spodziewać niedługo już jest koniec lipca ..teraz imprezka imieninkowa ( bo 26 .07 prawda ??) i w prezencie z małym opóżnieniem klucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.07.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 kljuuuuucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2012 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Hej Aniu Co dobrego? Trzymam kciukasy za klucze:) Na pewno tym razem się uda. Miłego poranka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.07.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Nie mam wysokiej szafki, bo kuchnia jest niska- 220 i górne szafki są nizej powieszone a górą wszystko zrównane. Jakby nie było mikro to byłaby duża. Na zapasy to trochę niewygodne, bo trzeba będzie "nurkować" po nie:) Może lepiej cargo. Chociaż można je umieścić w koszykach tematycznie na półkach (kasze, łakocie) i też będzie ok. Ja mam uzytkowe w szufladzie pod płytą grzewczą w słojach a zapas w szafce w koszyku:)) I właśnie stąd moje kombinacje alpejskie Zwykłe cargo nad piekarnikiem jakoś mi nie pasuje. Pożyjemy zobaczymy. Rzeczywiście, Twoja kuchnia wysokością nie grzeszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.07.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 niedługo już jest koniec lipca ..teraz imprezka imieninkowa ( bo 26 .07 prawda ??) i w prezencie z małym opóżnieniem klucze O, ivy, przypomniałaś mi Mam taki nawał pracy, że zupełnie przestałam kontrolować kalendarz kljuuuuucze Chciałabym Szukam sobie nowego ładnego breloczka! Hej Aniu Co dobrego? Trzymam kciukasy za klucze:) Na pewno tym razem się uda. Miłego poranka:hug: Co dobrego? Masa roboty :/ Ale zaczęłam coś kombinować z pokojem Jakubka. To przez Dropkę, bo usiadłam do wizualek Nie omieszkam się pochwalić, jak już coś się wyklaruje. Coś się przecież musi dziać w wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aniu trzymam kciukasy za kluczyki no i czekam na wizki pokoju Jakuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 25.07.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Co dobrego? Masa roboty :/ Ale zaczęłam coś kombinować z pokojem Jakubka. To przez Dropkę, bo usiadłam do wizualek Kurcze, to teraz tym bardziej mam wyrzuty sumienia, że zawracałam Ci gitarę tymi moimi wizkami (miałam nadzieję, że trochę dali Ci już odetchnąć w pracy). Spróbuję odwdzięczyć się jakoś, obiecuję I czekam niecierpliwie na nową odsłonę pokoju Jakubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 25.07.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 klucze, klucze, klucze! oczekuje również Jakubowych wizek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 I ja http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=127428&d=1331284386 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts