nihiru 01.08.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Mnie do sypialni najbardziej się podoba Blum - reszta za bardzo kosmiczna jak na miejsce relaksu - ale przecież to zależy jak kto się relaksuje, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.08.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 o qrka, ale masz wszystko przemyślane:rotfl: Z kinkietów do salonu najbardziej mi leży Azzardo Tulip - ale czy to ma jakieś znaczenie? Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 a moje typy to : Ikea PS, Azzardo Edison, i świtna jest ta Lampa podłogowa ARCHI z Leroy Merlin . swoja drogą niezłe zestawienie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 01.08.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dopiero doczytałam,że to już wybrane i zakupione, bo myślałam, że to propozycje do rozważenia. Idziesz jak burza nie nie jak piorun:lol2: z tymi zakupami. Podłogową z chęcią bym przygarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.08.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Kinowa, Koma i Orion fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 A ktoś tu się ze mnie śmiał, że sklep z lampami mogę otwierać Kto śmiał Aniu, pięknie. Dawno nie zaglądałam Wizualki piękne, salon wygląda rewelacyjnie. Powiedz, ten narożnik z filcu to jakis konkretny model masz już upatrzony, czy tak tylko na potrzeby rendera coś wstawilaś? Dzięki! Mam nadzieję, że rzeczywistość nie będzie zbyt mocno odstawać od obrazków. Narożnik to wielka niewiadoma. Niestety Pewnie skończy się na zrobieniu na zamówienie, bo nic sensownego nie mogę znaleźć Jestem pod ogromnym wrażeniem tego całego zestawienia Jak Ty narendil masz wszystko przemyślane, poukładane i przede wszystkim zgrane! Zazdroszczę tego zdecydowania pysiaczku, miło mi Aniu - lampy super. Dla mnie Kozioł też nr 1 I oczywiście stojąca LM bo oko cieszy w moim salonie. Azzardo Cosmo też jest super ale przeraża mnie odkurzanie. Też jestem ciekawa, jak takie lampy czyścić? Szczególnie tego Edisona A może on jest szczelny, hermetyczny i nic do nie wpada? Mnie do sypialni najbardziej się podoba Blum - reszta za bardzo kosmiczna jak na miejsce relaksu - ale przecież to zależy jak kto się relaksuje, prawda? Z tą Blum jest jeden problem. Podobają mi się szalenie jej klosze, ale ten rządek już niekoniecznie. Ma ktoś patent jak powiesić obok siebie trzy pojedyncze (bo takie też występują)? o qrka, ale masz wszystko przemyślane:rotfl: Z kinkietów do salonu najbardziej mi leży Azzardo Tulip - ale czy to ma jakieś znaczenie? Buziaki:hug: Madziu, ale nie jest mocno komplecikowato, prawda? A między Tulipem a Pancakem rozegra się ostra rywalizacja a moje typy to : Ikea PS, Azzardo Edison, i świtna jest ta Lampa podłogowa ARCHI z Leroy Merlin . swoja drogą niezłe zestawienie:lol2: malkul, dzięki! IKEA PS prowadzi w zestawieniu Tylko muszę ją obejrzeć na żywo, bo jest ledowa i nie wiem, czy da się przerobić, by była bez kabelka. Dopiero doczytałam,że to już wybrane i zakupione, bo myślałam, że to propozycje do rozważenia. Idziesz jak burza nie nie jak piorun:lol2: z tymi zakupami. Podłogową z chęcią bym przygarnęła. mrówko, jeszcze nie wszystko zakupione Ale wybrane, to fakt Potem zostanie już tylko wyskakiwać z gotówki! AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Kinowa, Koma i Orion fantastyczne Ze znalezienia kinowej jestem niezmiernie ukontentowana! Trafiło się przypadkiem Ale na internetowe sklepy z oświetleniem to ja chyba długo nie spojrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzisiejsze wiadomości:10.08 oddanie budynku przez podwykonawcę deweloperowi.20.08 początek odbiorów mieszkań. Idę się napić ze złości. No, ale przynajmniej coś już wiem. Edytowane 1 Sierpnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aniu niezłą Masz kolekcję lamp:o Jak Masz ochotę to ja się z Tobą napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 01.08.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 ale dobrze trafiłam, o te kinkiety ps chciałam spytać, obmacał je ktoś, do sypialni na dwie strony łóżka mi potrzebne "dadzą radę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aniu zaszalałaś tymi lampami na maksasama mam kilka typów co bym se nad schody powiesiłaMusze te lampy poczaić gdzieś na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 01.08.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 to ja tez na drineczka przycupnę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.08.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aniu głowa do góryhttp://www.matrax.net/forum/images/keny/uscisk.gif Te 3 tygodnie miną jak z bicza strzelił Miłego poranka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 02.08.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzisiejsze wiadomości: 10.08 oddanie budynku przez podwykonawcę deweloperowi. 20.08 początek odbiorów mieszkań. No kurna, chyba komuś się na urlopy zachciało pojechać i robota dwa miesiące leżała. Kredytowiec poczeka eniłejs....... Do odbiorów to jakaś kolejka jest, zapisy, czy po numerach jadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.08.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Aniu wiekszośc lamp przygarnęłabym z wielką ochotą model "podobny" do koziol Orion planuje u swojego młodszego chłopaka, tyle, ze z Ikei, ale ta ikeowska ma chyba ledy Orion fajniejszy czaje sie od dłuzszego czasu na lampe na wysiegniku.... w rozsadnej cenie widze, ze masz Muchę czy ona faktycznie jest wielka? powiedz mi czy ten wysiegnik jest jakos regulowany? czy można np. trochę go "skrócic", to jest jakis teleskop? czy faktycznie ramię może miec tylko te 120 cm? Co do wysokosci oprawy to podejrzewam że da sie regulowac wyzej czy nizej ale czy długośc tego ramienia tez? Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez pepejeans ikeowska lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aniu to trzymam kciuki za ten 20.08 ... mam nadzieję,że już wtedy szampana będziemy mogły wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.08.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 To mam nadzieję, że ten 20.08 będzie ostateczny. Bo jaja sobie robią.... Ja też chyba sobie drinka łyknę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 02.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Wow ...to się nazywa zbiór Kinkietu do pokoju dziennego jeszcze bym poszukała, mnie się widzi najbardziej Korytko Światło u Jakuba jest po prostu fantastyczne kinkietu kolorowego bym już nie dawała ...pierwsze dwie propozycje są bardzo bardzo W sypialni Koziola albo Azzardo Edison ...a kinkietów jeszcze szukaj ...ale pomogłam co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Aniu trzymam kciuki za 20.08, drinka tez chetnie się napiję i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.08.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/danish-design-komoda-modern-pomocnik-lata-60-70-i2533631612.html zobacz Ania co wyszperałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Jak Masz ochotę to ja się z Tobą napiję to ja tez na drineczka przycupnę.. Ja też chyba sobie drinka łyknę . Aniu,to ja też się na drineczka piszę i przytulasy wysyłam :hug: drinka tez chetnie się napiję i buziaki zostawiam No to sobie babeczki popiły Główki nie bolały? Mnie nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts