narendil 03.08.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ale dobrze trafiłam, o te kinkiety ps chciałam spytać, obmacał je ktoś, do sypialni na dwie strony łóżka mi potrzebne "dadzą radę"? Mam nadzieję, że dadzą radę, bo ja w tym samym celu chcę je zakupić. Muszę ruszyć tyłek i się przejechać. I tak kilka rzeczy należy na czas wykończeniówki zakupić. No kurna, chyba komuś się na urlopy zachciało pojechać i robota dwa miesiące leżała. Kredytowiec poczeka eniłejs....... Do odbiorów to jakaś kolejka jest, zapisy, czy po numerach jadą? Aniu, są dwie kwestie. Raz, że się opier..li, bo budynek miał być gotowy na koniec kwietnia, a kolejne dwa miesiące chcieli przeznaczyć na sprawy administracyjne. A dwa, ponoć znaleźli tyle baboli, że głowa mała. Wiecie, że mam zniszczone okno tarasowe? Znaczy, mam nadzieję, że miałam, bo już wymienione. Odbiory w kolejności numerów mieszkań. Chyba, że coś się zmieniło Jeśli zostanie po staremu, to ja jestem w pierwszym tygodniu A co u Was? Wpuścili Was w końcu do środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 model "podobny" do koziol Orion planuje u swojego młodszego chłopaka, tyle, ze z Ikei, ale ta ikeowska ma chyba ledy Ciekawe jak ta Ikeowska świeci? Bo też wygląda ładnie. Wiesz, i tak planuję żarówki ledowe wkręcać. czaje sie od dłuzszego czasu na lampe na wysiegniku.... w rozsadnej cenie widze, ze masz Muchę czy ona faktycznie jest wielka? powiedz mi czy ten wysiegnik jest jakos regulowany? czy można np. trochę go "skrócic", to jest jakis teleskop? czy faktycznie ramię może miec tylko te 120 cm? Co do wysokosci oprawy to podejrzewam że da sie regulowac wyzej czy nizej ale czy długośc tego ramienia tez? Kurczę, toś mi ćwieka zabiła Aktualnie są na przechowaniu u moich rodziców, a nie mam żadnego zdjęcia. To co wiem na 100%, to to, że porusza się w jednej płaszczyźnie, jak wahadło zegara. Pałąk jest raczej teleskopowy, bo u mnie wisiała równolegle do sufitu (mam za wysokiego męża i w złych miejscach wyjście na lampy ) i nie było to 120 cm. A klosz dość spory mi się wydaje. Będę dzisiaj albo jutro u rodziców, to odświeżę sobie pamięć i pstryknę Ci kilka fotek. Powiem tak, lampa mi się bardzo podoba i nie żałuję, że ją kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Kinkietu do pokoju dziennego jeszcze bym poszukała, mnie się widzi najbardziej Korytko Mówisz? Hmm Korytko ma tą zaletę, że maluje się je na kolor ściany i znika. Światło u Jakuba jest po prostu fantastyczne kinkietu kolorowego bym już nie dawała ...pierwsze dwie propozycje są bardzo bardzo Dzięki! Chyba tak zrobię. I tak będzie miał pstrokato. W sypialni Koziola albo Azzardo Edison ...a kinkietów jeszcze szukaj ...ale pomogłam co Pomogłaś Pomacam na żywo te PS. Na zdjęciach je kocham! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/danish-design-komoda-modern-pomocnik-lata-60-70-i2533631612.html zobacz Ania co wyszperałam Świetna! Ale ja już nie mam na nic miejsca! Uwierzycie? Jeszcze nie zaczęłam, a już się nie mieszczę. Od dwóch dni biję się z myślami, czy kupić stojak do łazienki Znalazłam taki taborecik http://www.amazon.de/SITZHOCKER-DESIGN-DELIGHTS-b%C3%BCrom%C3%B6bel-entertaste/dp/B003E5ZZ9E/ref=sr_1_130?ie=UTF8&qid=1343980613&sr=8-130 i od razu pomyślałam o Tobie Olu, masz bardzo dobre skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 03.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aniu - ja właśnie będę oddawała ten czerwony kinkiet PS (mam nadzieję że termin zwrotu jeszcze nie minął) Wygląda ok ale 1. Te ramiona są straaasznie długie - w sumie mają chyba z metr! Chciałam długie ale bez przesady 2. Żaróweczka jest niewymienialna - czyli lampa jednorazowego użytku 3. Nie zwróciłam wcześniej uwagi, ale podłącza się go do kontaktu, czyli ten kabelek nieestetycznie zwisa (a ja mam wyjście zrobione pod zwykły kinkiet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 03.08.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Cześć Aniu, tak trochę pobieżnie, ale nadrobiłam u Ciebie, zazdroszczę Ci że juz masz prawie wszystkie lampki wybrane, u mnie nadal mętlik i gołe żarówy:rolleyes: Udanego weekendu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aniu - ja właśnie będę oddawała ten czerwony kinkiet PS (mam nadzieję że termin zwrotu jeszcze nie minął) Wygląda ok ale 1. Te ramiona są straaasznie długie - w sumie mają chyba z metr! Chciałam długie ale bez przesady 2. Żaróweczka jest niewymienialna - czyli lampa jednorazowego użytku 3. Nie zwróciłam wcześniej uwagi, ale podłącza się go do kontaktu, czyli ten kabelek nieestetycznie zwisa (a ja mam wyjście zrobione pod zwykły kinkiet) Żartujesz??? To że długie ramiona i dyndający kabel, to wiem. Ale niewymienialna żarówka? To już skandal Się zbulwersowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 zazdroszczę Ci że juz masz prawie wszystkie lampki wybrane, u mnie nadal mętlik i gołe żarówy:rolleyes: vesi, co z tego, że tyle lamp wybranych, jak z braku funduszy będą żarówki Ale ja muszę się czymś zająć do momentu odbioru kluczy. Muszę, bo się uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Patrzcie co kupiłam memu synu: Oczywiście, jak zwykle, wymiary podane na stronie nic mi nie dały i pudełka są gigantyczne Trzeba było makietę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 03.08.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ciekawe jak ta Ikeowska świeci? Bo też wygląda ładnie. Wiesz, i tak planuję żarówki ledowe wkręcać. Kurczę, toś mi ćwieka zabiła Aktualnie są na przechowaniu u moich rodziców, a nie mam żadnego zdjęcia. To co wiem na 100%, to to, że porusza się w jednej płaszczyźnie, jak wahadło zegara. Pałąk jest raczej teleskopowy, bo u mnie wisiała równolegle do sufitu (mam za wysokiego męża i w złych miejscach wyjście na lampy ) i nie było to 120 cm. A klosz dość spory mi się wydaje. Będę dzisiaj albo jutro u rodziców, to odświeżę sobie pamięć i pstryknę Ci kilka fotek. Powiem tak, lampa mi się bardzo podoba i nie żałuję, że ją kupiłam fotka zrobiona w ikei http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169064-2_Dwa-poziomy-Pepe&p=5477905&viewfull=1#post5477905 piszac o Musze;) lejesz miód na me serce czekam zatem na fotki z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.08.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Przykro, że tak ci się przeciąga. Ja odebrałam swoje mieszkanie. I wiesz co? Koleżanka z forum zrobiła mi wizkę z lampą Mucha śliczna jest, ale droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 pepe, fajnie świeci. Ciekawe czy też jest jednorazowa, tak jak kinkiety? Rzuciłam okiem u Ciebie, sporo zakupów widzę Wieczorkiem zajrzę na dłużej. Natalio, ale Ci faaajnie! Już masz klucze Czy Mucha jest droga? Hmm, 400 zł to jeszcze nie tak dużo, szczególnie jak się patrzy na ceny innych lamp na wysięgnikach. Ale wiadomo, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Ja już swoje szczęśliwie mam od dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.08.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ależ czaderskie pudła!!!!!! Gdzieś je wyszperała przyznaj się tu na ten tychmiast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 a Mucha wisi gdzies u Ciebie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 03.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 pepe, fajnie świeci. Ciekawe czy też jest jednorazowa, tak jak kinkiety? na stonie pisza: Wbudowana żarówka LED. Produkt można uzupełnić innymi lampami z tej samej serii. Jasny kolor; ciepła biel (Kelvin 2700). Żywotność LED - około 20 tys. godzin. Zużycie energii: 7,0W to pewnie jednorazówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ależ czaderskie pudła!!!!!! Gdzieś je wyszperała przyznaj się tu na ten tychmiast! Aniu, a TUTAJ. Były niedawno na Westwingu w tej samej cenie, opisane oczywiście jako promocja Poszperałam i znalazłam w normalnym sklepie. Z o wiele krótszym terminem dostawy. Zamówione w niedzielę, w poniedziałek opłacone, w środę były już u mnie a Mucha wisi gdzies u Ciebie ?? Ivy, obecnie już nie wisi. Ale i tak nie byłoby za wiele widać, bo z racji wzrostu małżonka i przemeblowania jakiś czas temu wisiały tak, że traciły swój urok. Znam zdjęcia mieszkania, gdzie wiszą: KLIK Ja swoje kupiłam po obejrzeniu tych właśnie zdjęć Praktycznie w ciemno, ale, jak to mówią, miłość jest ślepa Ivy, dostałam wczoraj maila od muratora, że pisałaś priva, ale skrzynkę miałam pełną to pewnie jednorazówka Uważam to za przegięcie. Będę musiała się temu przyjrzeć przy okazji wizyty. Ciekawa też jestem jak z ich żarówkami led? Ceny mają całkiem przyzwoite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Ja swoje kupiłam po obejrzeniu tych właśnie zdjęć Praktycznie w ciemno, ale, jak to mówią, miłość jest ślepa Ivy, dostałam wczoraj maila od muratora, że pisałaś priva, ale skrzynkę miałam pełną u mnie tez zaczyna ślepnąć...nie mam jeszcze wnetrz a lampa już jest maila postaram sie odtworzyc bo podesłałam link do aukcji...i nie mogę jej teraz odszukać w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 03.08.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Dziękuję Aniu. Chyba kupię mojej małej bałaganiarze Mam dość wszędzie porozwalanych pudeł z klockami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 03.08.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 aaa to mów gdzie nabyłaś owada, bo tu kosztuje prawie 500:http://www.apdmarket.pl/catpro/80_87_128/lampa-wiszaca-mucha/17555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.08.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 A co u Was? Wpuścili Was w końcu do środka? Nie.:mad: Na razie obiecują, że zrobią odbiór w październiku. Ale nawet jak się nie przyczepimy do niczego, to i tak kljucze w grudniu. Tyle, że na swoje pokoje wejdę.... ech...... Ale biorę się w łykend za zrozumienie sh, bo to czas najwyższy zacząć konkretnie planować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts