narendil 03.08.2012 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 aaa to mów gdzie nabyłaś owada, bo tu kosztuje prawie 500: http://www.apdmarket.pl/catpro/80_87_128/lampa-wiszaca-mucha/17555 Kupiłam tutaj: http://www.swiatlamp.pl/product_info.php/info/p4612_40307-31-13_40307-31-13-MUCHA-WISZ-CA.html A tu jest kilka złotych tańsza: http://lampydomowe.pl/lampa-wiszca-MUCHA-biala-p1424823.html Natalio, na ceneo nie sprawdzasz? http://www.ceneo.pl/2053485 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.08.2012 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Nie.:mad: Wrrrr Na razie obiecują, że zrobią odbiór w październiku. Ale nawet jak się nie przyczepimy do niczego, to i tak kljucze w grudniu. Tyle, że na swoje pokoje wejdę.... A dlaczegóż tak? Odbiór to odbiór! Ale biorę się w łykend za zrozumienie sh, bo to czas najwyższy zacząć konkretnie planować... Powodzenia! Jakby co, pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 03.08.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 cześc Aniu! po 1 bardzo spóźnione życzenia po 2 klocki zajebiaszcze, to nic, że przydużawe będą bardziej pojemne po 3 zawstydziłam się...tyyyyle lamp, jestes niesamowita... po 4 nadaje z pracy rece mi sie trzęsą, wiec nic wiecej nie doadam miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.08.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Aniu głowa nie boli bo nie chciałas z nami pic to na jednym się skonczyło:P klocki super, chyba swojemu też zakupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.08.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 witam serdecznie piekne rzeczy pokazujesz pudla lego swietne wspolczuje przeciagania przez wykonawce mam nadzieje, ze terminy podane sa juz ostateczne i wkrotce będziesz nam pokazywac wspaniale wnetrza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Fajowe pudełka. Pamiętam je doskonale z Westwinga, bo kiedy tylko się pojawiły pomyślałam, że gdybym była dzieckiem bardzo chciałabym takie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.08.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ania, a widziałaś jak wygląda grafitowa mucha? Ja też na suficie chcę 2 zwisy, a przy stoliku jadalnianym kinkiet. I nie wiem czy kupić 2 białe muchy i czarny kinkiet, czy 1 białą, 2 grafitową i jakiś kinkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.08.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 slonko, witaj! Również mam nadzieję, że tym razem dotrzymają terminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.08.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2012 Ania, a widziałaś jak wygląda grafitowa mucha? Ja też na suficie chcę 2 zwisy, a przy stoliku jadalnianym kinkiet. I nie wiem czy kupić 2 białe muchy i czarny kinkiet, czy 1 białą, 2 grafitową i jakiś kinkiet? Natalio, grafitową? Czyżby jakaś nowość? Ja znam dwie: moją białą i taką, jakby to powiedzieć, stalową. I ta stalowa mi się średnio widziała w roli lampy sufitowej. Jak miska I chyba bym nie mieszała, tylko wzięła 2 białe muchy i kinkiet. Niekoniecznie czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.08.2012 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 narendildzięki serdeczne za "prezent" :hug" grafitowej muchy też nie widziałam, tylko tą stalową-białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.08.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Super są te klockowe pudełka, szkoda że moje dzieciaki już wyrastają z zabawek, przy przeprowadzce, to już tylko lego poszło z mieszkania do domu, ale na takie pudełka są jednak za duzi Aniu to kiedy w końcu klucze dostaniesz? bo ostatni termin jaki pamiętam to było coś na początku sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Aniu pozdrowienia z Gdyni zostawiam i nawet nie wiesz jak podabaja mi się pudełka Jakubowe, jak ja mu zazdroszczę Maniaczka klocków lego, mamy ich całe mnóstwo nie zmieściłyby sie w tych pudełkach, ale nie umiem sie ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 06.08.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 tak, o tej samej lampie mówimy, w jednym ze sklepów nazywała się mucha grafitowa masz rację z tym niemieszaniem nie masz urlopu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.08.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 (edytowane) Dzień dobry Już jestem na bieżąco Alllle masz kolekcję lamp podobna do Azzardo Edison wisi u mojej cioci w salonie oryginał z lat 80 chyba Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Ania - juz jestem Zapisuje w ulubionych pudła na zabawki i lampę muchę bo w salonie papierowy klosz rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.08.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Hej Aniu, co słychać? Klocuchy super, pewnie się synuś ucieszył? Coś nowego w sprawie lamp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.08.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Super są te klockowe pudełka, szkoda że moje dzieciaki już wyrastają z zabawek, przy przeprowadzce, to już tylko lego poszło z mieszkania do domu, ale na takie pudełka są jednak za duzi vesi, po cichu się przyznam, że takie pudełka to i sobie bym kupiła. Ale ja to maniaczką klocków lego byłam. Aniu to kiedy w końcu klucze dostaniesz? bo ostatni termin jaki pamiętam to było coś na początku sierpnia Na początku sierpnia dowiedziałam się, że będą pod koniec sierpnia. Może... Aniu pozdrowienia z Gdyni zostawiam i nawet nie wiesz jak podabaja mi się pudełka Jakubowe, jak ja mu zazdroszczę Maniaczka klocków lego, mamy ich całe mnóstwo nie zmieściłyby sie w tych pudełkach, ale nie umiem sie ich pozbyć Alu, to sobie kup Ja też uwielbiałam klocki! I bardzie się cieszę, że Jakub do nich dorósł. Budujemy razem tak, o tej samej lampie mówimy, w jednym ze sklepów nazywała się mucha grafitowa masz rację z tym niemieszaniem nie masz urlopu? Tak jak pisałam, zdecydowanie wolę białą. Urlop mam, na papierku Cóż, robota sama się nie chce wykonać, więc zasuwam z uczepionym mnie Jakubem Dzień dobry Już jestem na bieżąco Alllle masz kolekcję lamp podobna do Azzardo Edison wisi u mojej cioci w salonie oryginał z lat 80 chyba Hej hej, Two! Ależ cioci faaajnie! Ania - juz jestem Zapisuje w ulubionych pudła na zabawki i lampę muchę bo w salonie papierowy klosz rządzi Pinacoladko, już do Ciebie pędzę! Mam nadzieję, że coś z siebie wyduszę Częstuj się i pudełkami, i muchami Hej Aniu, co słychać? Klocuchy super, pewnie się synuś ucieszył? Coś nowego w sprawie lamp? Aga, Jakub zachwycony. Sam wybierał kolory Ale będzie miał pstrokato w pokoju! W sprawie lamp nic nowego, ale mam do Was kolejne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.08.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Moje drogie kuleżanki! Lampy w większości odhaczone, zatem czas na kolejny odcinek tasiemca Uświadomiłam sobie, że temat podłóg potraktowałam po macoszemu. Wybrałam panele, zdecydowałam się na wykładzinę u Jakuba i w pokoju środkowym. A reszta? Zatem, dzisiejszy odcinek sponsorują kafle podłogowe, terakota, gres, czy jak która woli Co macie na podłogach? Co się sprawdza? Znaczy, nie widać brudu po pięciu minutach od umycia. I co mój mąż jest w stanie umyć I chyba najlepiej w szarościach Dla przypomnienia, gdybyście zapomniały co było kilkaset odcinków wcześniej W części dziennej panele Dąb Loft Egger W kuchni docelowo meble białe i szare, w połysku: Ikea Abstrakt, czarny zlewozmywak, czarne AGD, ciemny blat (czarny? szary?) http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/faktum-szaf-stj-d-zlewu-z-szuf--fronty__0101776_PE245690_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/faktum-szafka-sc--drzwi__29944_PE117709_S4.jpg W łazience białe kafle, białe i ciemnoszare ściany, ciemnoszary grzejnik, meble szare w połysku. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/godmorgon-szafka-pod-umywalke-z--szufladami__0116166_PE270308_S4.JPG W wuceciku na 99% będą ściany betonowe (podpatrzone u pinacoladki ) Coś takiego: http://images01.olx.pl/ui/11/82/89/1309199405_221097389_1-Zdjecia--BETON-ARCHITEKTONICZNY-INDUSTRIALNY-DEKORACYJNY.jpg Jakieś pomysły? Producenci, serie i real photo mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.08.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Aniu, jak ja sie ciesze ze wybór płytek mam już za sobą, nie wiem czy pomogę ale do paneli pasowałby beżowy gres, a do reszty jasnoszary i jeśli taki na którym nie widać bardzo plam i brudu to chyba lappato: kliku mnie sprawdza sie gres Zirconio Medas, łatwo sie zmywa, ale jest bardzo kruchy i już w wielu miejscach płytki są odpryśnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.08.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 W wuceciku na 99% będą ściany betonowe (podpatrzone u pinacoladki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts