Natalia Stanko 08.08.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 A ja powrócę do wykładzin - podaj mi 3 powody, dla których warto je kłaść W naszych alergicznych czasach ?! A kafle hm... te co Magda 34 położyła na podłodze w kuchni, bardzo pasowały by u ciebie: http://www.nordceram.de/dateien/katalog/2011_Katalog_NC_Shift.pdf są takie beżowo-szare, do twojej podłogi Loft Egger będą idealne http://www.banyo.pl/data/gfx/pictures/large/1/7/1971_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.08.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aniu, Aneta_S bardzo chwaliła u siebie jakiś łupek czy coś takiego - może i u Ciebie się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.08.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aniu u siebie zaraz napisze o swoim kamieniu, żeby Tobie nie śmiecić i wkleję fotki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.08.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) A Zirconio Cemento gris? real foto u Sirei tutaj i chyba jeszcze Julianna je ma. W każdym razie jasna szarość powinna ładnie grać z panelami Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.08.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aniu ja Ci polecam dobrej jakości gres, który łatwo nie odpryskuje jak coś upadnie. Ja akurat mam włoski gres Novabell- seria Terra di Siena, ale szarości w tej serii nie było, jakość rewelacja. Już mnóstwo ciężkich rzeczy upadło na podłogę i śladów brak. Mogę Ci polecić jeszcze świetny gres niemiecki firmy Nord Ceram- jest tam cale mnóstwo szarości i mają go dwie osoby w mojej rodzinie- są zachwyceni jakością, łatwością mycia i ceną. Serie są różne, w zależności od kolorów- jakość ta sama. Są dwie wielkości 60x60 i 30 x60. Najlepiej jeżeli znajdziesz go gdzieś w sobie okolicy i sobie obejrzysz. Poglądowo wygląda tak http://www.banyo.pl/firm-pol-1285067246-Nord-Ceram.html I strona producenta http://www.nordceram.de/flash_eng/start.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.08.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Dzięki! W wolnej chwili pogrzebię w necie i popatrzę co mi tam podrzuciłyście I to co dla mnie najważniejsze, to opinie o użytkowaniu. Nie ma to, jak ktoś realny przejedzie mopem po rozlanym soku porzeczkowym z wczorajszego dnia Z tym na żywo to u mnie bieda. Zwiedziłam większość sklepów i wszędzie to samo czyli nic A w necie każą kupić całą paczkę. czemu nikt nie sprzedaje na sztuki? A jaką macie opinię o gresach Villeroy und Boch? Ale za to w międzyczasie zmieniła mi się koncepcja na szafkę łazienkową Muszę to przetrawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.08.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 A ja powrócę do wykładzin - podaj mi 3 powody, dla których warto je kłaść W naszych alergicznych czasach ?! Hmmm Bo miękko w stopy i tyłek. Bo dywany u mnie wiecznie miały pozaginane rogi (mam talent po prostu). Bo w dzieciństwie pod dywany chowałam zdecydowanie za dużo rzeczy i jakoś źle wspominam moment, kiedy mama je tam znajdowała Bo mamy teraz u Jakuba i zarówno mąż, jak i Jakub stwierdzili, że chcą. Bo pomimo posiadania alergika jestem przeciwniczką sterylności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.08.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aniu - zapraszam do mnie do zobaczenia płytek w kuchni. Ja mam białego Abstrakta meble i do tego szare "doły" - jak dla mnie bardzo ładnie zgrywają się z płytkami: Nova Gala OR 13 ciemny szary, są też nieco jaśniejsze OR 12. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?178374-Szarak-pod-lasem/page61 A w łazience też szarości - z czasów przedprzeprowadzkowych: Paradyż Taranto Grys mat http://forum.muratordom.pl/showthread.php?178374-Szarak-pod-lasem/page57 Polecam jedne i drugie płytki. Choć kuchenne bardziej bo na nich to zupełnie nic nie widać A myję wszystko samą wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 W kwestii płytek nie pomogę, bo u mnie prawie same niepraktyczne czernie i biele. Ale ściskam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Hmmm Bo miękko w stopy i tyłek. Bo dywany u mnie wiecznie miały pozaginane rogi (mam talent po prostu). Bo w dzieciństwie pod dywany chowałam zdecydowanie za dużo rzeczy i jakoś źle wspominam moment, kiedy mama je tam znajdowała Bo mamy teraz u Jakuba i zarówno mąż, jak i Jakub stwierdzili, że chcą. Bo pomimo posiadania alergika jestem przeciwniczką sterylności. A, no to tylko wykładzina:rotfl: A tak na serio co ma sterylność do siedliska kurzu jakim jest wykładzina? Trzyma zapachy, trudniej się ją odkurza i czyści. Nie lepiej panel i dywanik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 A, no to tylko wykładzina:rotfl: A tak na serio co ma sterylność do siedliska kurzu jakim jest wykładzina? Trzyma zapachy, trudniej się ją odkurza i czyści. Nie lepiej panel i dywanik? Przeca pisała, że ma talent ------------------------------------------------ Aniu - zrobiłam dochodzenie w sprawie zarówek ledowych i to co mam w kuchni to OSRAM oj zabrzmiało jakbym srała po blatach Ja z szarości mam Cementyt Gray z Valdiceramica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 09.08.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Ja bardzo polecam Zirconio Radica Negro (ciemne) lub Gris (jasnoszary). Mimo lekkiej struktury są gładkie i idealnie się go myje. Wygląda pięknie. To mój w salonie:http://images46.fotosik.pl/1709/2162ce3af0d81a3emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.08.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Bo w dzieciństwie pod dywany chowałam zdecydowanie za dużo rzeczy i jakoś źle wspominam moment, kiedy mama je tam znajdowała tez to przerabiałam ze swoim urwisem:lol2: co do płytek polecam moje moje płytki Ariana Imperial Nero Edytowane 9 Sierpnia 2012 przez pepejeans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Dziękuję za propozycje W wolniejszech chwili poszperam dokładnie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 A tak na serio co ma sterylność do siedliska kurzu jakim jest wykładzina? Trzyma zapachy, trudniej się ją odkurza i czyści. Nie lepiej panel i dywanik? Natalio, może źle się wyraziłam z tą sterylnością Chodziło o mi o nieusuwanie potencjalnych zagrożeń i alergenów. Wiesz, mam znajome, które nic na podłogi nie położyły, zmywają je 3-4 razy dziennie - tak na wszelki wypadek. Bo a nuż jakiś roztocz się trafi A moje dziecko czołgało się, raczkowało po podłodze odkurzanej raz dziennie, mytej w razie potrzeby. Jasne, gdyby się okazało, że ma alergię na kurz, to wykładzina wyleciałaby szybciej niż się pojawiła. Kot pewnie też Miałam w życiu dywany, mam wykładzinę. Drastycznych różnic w utrzymaniu czystości nie zauważyłam Poza tym, że te $%#% dywaniki się wiecznie odwijały Jak się znudzi, to wymienimy. Ale dzięki za troskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.08.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Aniu - zrobiłam dochodzenie w sprawie zarówek ledowych i to co mam w kuchni to OSRAM oj zabrzmiało jakbym srała po blatach Przynajmniej nie będę miała problemów z zapamiętaniem marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.08.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Jako dziecko miałam wykładzinę w swoim pokoju, to były czasy fajnie wgniatało się w nią plastelinę a bratowa z bratem podpalili ją któregoś roku podczas wigilii mieliśmy po 10 lat a wykładzina była czerwona potem mama wymyśliła dywaniki na których ślizgaliśmy się po panelach jak na snowbordzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.08.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 ....wchodzę po cichu, bo może się obraziłaś na mnie..... Nie? No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.08.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a ja przez 20 lat mieszkałam z wykładzinami...mam do nich taka awersję , że u mnie ani wykładzin ani dywanów...jedynie dywaniki w łazienkach i pralni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.08.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 a ja przez 20 lat mieszkałam z wykładzinami...mam do nich taka awersję , że u mnie ani wykładzin ani dywanów...jedynie dywaniki w łazienkach i pralni:lol2: U mnie też Anetko, a nawet w łazienkach brak:lol2: Nienawidzę dywanów ani wykładzin. Ale każdy ma jak lubi i to ważne. Aniu gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts