Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Przynajmniej nie będę miała problemów z zapamiętaniem marki :rotfl:

ania - nie wiem do jakich lamp szukasz zarowek ledowych, ale ja w swoich massive nero mam cus takiego http://allegro.pl/zarowka-led-energooszczedna-4-8w-430-lm-gu10-ip44-i2547456977.html i jestem zadowolona :)

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jako dziecko miałam wykładzinę w swoim pokoju, to były czasy :rolleyes: fajnie wgniatało się w nią plastelinę a bratowa z bratem podpalili ją któregoś roku podczas wigilii :lol: mieliśmy po 10 lat a wykładzina była czerwona :cool:

Tiaaa... I tak zdania nie zmienię :p

To samo robiłam z dywanami!

....wchodzę po cichu, bo może się obraziłaś na mnie.....

Nie? No to :hug:

Natalia, lanie dać? Za co miałabym się obrażać???

:hug:

a ja przez 20 lat mieszkałam z wykładzinami...mam do nich taka awersję , że u mnie ani wykładzin ani dywanów...jedynie dywaniki w łazienkach i pralni:lol2:

Dobre i to :)

U mnie też Anetko, a nawet w łazienkach brak:lol2: Nienawidzę dywanów ani wykładzin. :sick: Ale każdy ma jak lubi i to ważne.

Aniu gdzie się podziewasz?:(

Pracuję...

Zaglądam czase w ciągu dnia w przelocie, ale nawet odpisać na za bardzo nie mam jak :(

ania - nie wiem do jakich lamp szukasz zarowek ledowych, ale ja w swoich massive nero mam cus takiego http://allegro.pl/zarowka-led-energooszczedna-4-8w-430-lm-gu10-ip44-i2547456977.html i jestem zadowolona :)

Aniu, dzięki!

Ania,

a w ogóle to masz zatrzęsienie zajebiaszczych lamp, wiesz?:D

Jesteś mój GURU OŚWIETLENIOWY!!!

Oj, miło mi :hug:

witam po długiej przerwie!

Już coraz bliżej kluczy, wytrwałości! A poza tym zapowiada się jeszcze lepiej niż wcześniej.

Jedna uwaga: pudła na klocki LEGO nigdy nie są za duże, zawsze jakoś łatwo się je zapełnia...:p

Cześć Domi! Dawno Cię nie było!

Z pudełkami pewnie masz rację. Damy radę.

Ale po raz kolejny przekonałam się, że odległości i wymiarów to ja oceniać nie potrafię :no:

Pewnie do następnych zakupów :lol2:

Aga, powiem Ci po cichu, że te pudełka świetnie wyglądają z kulkową lampą :lol2:

To argument decydujący :lol2:

Ale tak na serio od razu mi się spodobały :yes:

Siedzę i dumam nad kolorami :)

Ja pudełko maniaczka jestem więc muszę i te mieć http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, na tych zdjęciach pokazowych jak już się kliknie w dany przedmiot są jasno zielone czyli takie jak by mi najbardziej do Igiego pasowały - widziałaś może gdzieś indziej w takim kolorze?

Zabieram się za poszukiwania..........

Aniu - napisz, jaką planujesz sofę.

Namiar na pana już kiedyś sobie zachomikowałam :) Z tym, że najpierw chyba poszukam jakiegoś wykonawcy trochę bliżej :rolleyes:

U mnie ma być narożnik, na nóżkach, z wysokimi bokami.

Funkcja spania niekonieczna.

Nóżki takie (Arco z BoConceptu)

http://www.thedesignstreet.com/media/catalog/product/cache/1/image/480x324/7ca455b305bc7bacd1ca260b318ea830/a/r/arco-ac70.jpg

Boki mniej więcej takie (Blues z MomaStudio)

http://www.momastudio.pl/products/th_SOFA_ETERNA.jpg

Ciężka sprawa :rolleyes:

Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, na tych zdjęciach pokazowych jak już się kliknie w dany przedmiot są jasno zielone czyli takie jak by mi najbardziej do Igiego pasowały - widziałaś może gdzieś indziej w takim kolorze?

Zabieram się za poszukiwania..........

Mało brakowało, a mielibyśmy również zielony :rolleyes:

Ale Jakub zrezygnował z czwartego pojemnika na rzecz klocków.

Niestety, nie pomogę :( Będziesz musiała szukać.

Ale tak jak patrzę po necie, to wygląda jakby dwa kolory tej zieleni, jedna taka limonkowa, druga ciemna.

A, tylko jedna rzecz, kolory tych pojemników są bardzo podobne do rzeczywistych klocków.

Mało brakowało, a mielibyśmy również zielony :rolleyes:

Ale Jakub zrezygnował z czwartego pojemnika na rzecz klocków.

Niestety, nie pomogę :( Będziesz musiała szukać.

Ale tak jak patrzę po necie, to wygląda jakby dwa kolory tej zieleni, jedna taka limonkowa, druga ciemna.

A, tylko jedna rzecz, kolory tych pojemników są bardzo podobne do rzeczywistych klocków.

Wiesz co u nas póki co nie znalazłam do kupienia tego limonkowego :(

Tylko na zagramanicznych stronach

W sklepach są te podstawowe kolory jak z tego sklepu w którym Ty kupiłaś.

Ale z drugiej strony, najpierw kupię do Oskara - więc chyba nawet takie same kolory jak Twoje :wiggle:

Jutro zamawiam :wiggle:

Także dzięki :hug:

Ania, ja przycupnęłam przy opiniach o piekarnikach Gorenje i widzę parę niedogodności. O ile brak minutnika mi ostatecznie nie przeszkadza ( obecnie mam, ale nie wyjdę z domu nawet jeżeli nastawię czas zakończenia pieczenia, ot, boje się;)) To druga wada zastanawia-piszą o nagrzewaniu się szklanej płyty do 60st. To sporo, gołą ręką nie dotkniesz. Wiedziałaś o tym?:o