annNS2 09.08.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Przynajmniej nie będę miała problemów z zapamiętaniem marki ania - nie wiem do jakich lamp szukasz zarowek ledowych, ale ja w swoich massive nero mam cus takiego http://allegro.pl/zarowka-led-energooszczedna-4-8w-430-lm-gu10-ip44-i2547456977.html i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 U mnie też Anetko, a nawet w łazienkach brak:lol2: Nienawidzę dywanów ani wykładzin. Ale każdy ma jak lubi i to ważne. Ja tak samo!!!! Żadnych, nigdzie, w życiu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.08.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ania, a w ogóle to masz zatrzęsienie zajebiaszczych lamp, wiesz? Jesteś mój GURU OŚWIETLENIOWY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.08.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 witam po długiej przerwie! Już coraz bliżej kluczy, wytrwałości! A poza tym zapowiada się jeszcze lepiej niż wcześniej. Jedna uwaga: pudła na klocki LEGO nigdy nie są za duże, zawsze jakoś łatwo się je zapełnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Jako dziecko miałam wykładzinę w swoim pokoju, to były czasy fajnie wgniatało się w nią plastelinę a bratowa z bratem podpalili ją któregoś roku podczas wigilii mieliśmy po 10 lat a wykładzina była czerwona Tiaaa... I tak zdania nie zmienię To samo robiłam z dywanami! ....wchodzę po cichu, bo może się obraziłaś na mnie..... Nie? No to Natalia, lanie dać? Za co miałabym się obrażać??? a ja przez 20 lat mieszkałam z wykładzinami...mam do nich taka awersję , że u mnie ani wykładzin ani dywanów...jedynie dywaniki w łazienkach i pralni:lol2: Dobre i to U mnie też Anetko, a nawet w łazienkach brak:lol2: Nienawidzę dywanów ani wykładzin. Ale każdy ma jak lubi i to ważne. Aniu gdzie się podziewasz? Pracuję... Zaglądam czase w ciągu dnia w przelocie, ale nawet odpisać na za bardzo nie mam jak ania - nie wiem do jakich lamp szukasz zarowek ledowych, ale ja w swoich massive nero mam cus takiego http://allegro.pl/zarowka-led-energooszczedna-4-8w-430-lm-gu10-ip44-i2547456977.html i jestem zadowolona Aniu, dzięki! Ania, a w ogóle to masz zatrzęsienie zajebiaszczych lamp, wiesz? Jesteś mój GURU OŚWIETLENIOWY!!! Oj, miło mi witam po długiej przerwie! Już coraz bliżej kluczy, wytrwałości! A poza tym zapowiada się jeszcze lepiej niż wcześniej. Jedna uwaga: pudła na klocki LEGO nigdy nie są za duże, zawsze jakoś łatwo się je zapełnia... Cześć Domi! Dawno Cię nie było! Z pudełkami pewnie masz rację. Damy radę. Ale po raz kolejny przekonałam się, że odległości i wymiarów to ja oceniać nie potrafię Pewnie do następnych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.08.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Aniu cześć po przerwie Pudełka lego , będę brać mocno pod uwagę I trzymam mocno kciuki żeby data oddania kluczy już się nie zmieniała Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.08.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ale po raz kolejny przekonałam się, że odległości i wymiarów to ja oceniać nie potrafię Ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.08.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Aniu cześć po przerwie Pudełka lego , będę brać mocno pod uwagę Aga, powiem Ci po cichu, że te pudełka świetnie wyglądają z kulkową lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.08.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Ty też? Aha W głowie mi się zawsze wszystko mieści i na wszystko jest wystarczająco dużo miejsca Gorzej w rzeczywistości... Myślisz, po co mi te wszystkie wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.08.2012 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Aniu - napisz, jaką planujesz sofę. Ja dostałam wczoraj odpowiedź od stolarza Venuski, że zrobi wg podanego wzoru.Ja wkleiłam w jej wątku chyba jej pierwowzór, sofę z Kare, ale muszę trochę zmodyfikować Bo musi mieć funkcje spania i inne nóżki. A ty jaką byś chciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.08.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Aga, powiem Ci po cichu, że te pudełka świetnie wyglądają z kulkową lampą To argument decydujący Ale tak na serio od razu mi się spodobały Siedzę i dumam nad kolorami Ja pudełko maniaczka jestem więc muszę i te mieć http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, na tych zdjęciach pokazowych jak już się kliknie w dany przedmiot są jasno zielone czyli takie jak by mi najbardziej do Igiego pasowały - widziałaś może gdzieś indziej w takim kolorze? Zabieram się za poszukiwania.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.08.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Aniu - napisz, jaką planujesz sofę. Namiar na pana już kiedyś sobie zachomikowałam Z tym, że najpierw chyba poszukam jakiegoś wykonawcy trochę bliżej U mnie ma być narożnik, na nóżkach, z wysokimi bokami. Funkcja spania niekonieczna. Nóżki takie (Arco z BoConceptu) http://www.thedesignstreet.com/media/catalog/product/cache/1/image/480x324/7ca455b305bc7bacd1ca260b318ea830/a/r/arco-ac70.jpg Boki mniej więcej takie (Blues z MomaStudio) http://www.momastudio.pl/products/th_SOFA_ETERNA.jpg Ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.08.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, na tych zdjęciach pokazowych jak już się kliknie w dany przedmiot są jasno zielone czyli takie jak by mi najbardziej do Igiego pasowały - widziałaś może gdzieś indziej w takim kolorze? Zabieram się za poszukiwania.......... Mało brakowało, a mielibyśmy również zielony Ale Jakub zrezygnował z czwartego pojemnika na rzecz klocków. Niestety, nie pomogę Będziesz musiała szukać. Ale tak jak patrzę po necie, to wygląda jakby dwa kolory tej zieleni, jedna taka limonkowa, druga ciemna. A, tylko jedna rzecz, kolory tych pojemników są bardzo podobne do rzeczywistych klocków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.08.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 aaaaaa nie mogę znaleźć tych paneli o jakich u mnie pisałaś, a zainteresowanie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.08.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 aaaaaa nie mogę znaleźć tych paneli o jakich u mnie pisałaś, a zainteresowanie rośnie Wkleję u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.08.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Mało brakowało, a mielibyśmy również zielony Ale Jakub zrezygnował z czwartego pojemnika na rzecz klocków. Niestety, nie pomogę Będziesz musiała szukać. Ale tak jak patrzę po necie, to wygląda jakby dwa kolory tej zieleni, jedna taka limonkowa, druga ciemna. A, tylko jedna rzecz, kolory tych pojemników są bardzo podobne do rzeczywistych klocków. Wiesz co u nas póki co nie znalazłam do kupienia tego limonkowego Tylko na zagramanicznych stronach W sklepach są te podstawowe kolory jak z tego sklepu w którym Ty kupiłaś. Ale z drugiej strony, najpierw kupię do Oskara - więc chyba nawet takie same kolory jak Twoje Jutro zamawiam Także dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.08.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Ania, ja przycupnęłam przy opiniach o piekarnikach Gorenje i widzę parę niedogodności. O ile brak minutnika mi ostatecznie nie przeszkadza ( obecnie mam, ale nie wyjdę z domu nawet jeżeli nastawię czas zakończenia pieczenia, ot, boje się) To druga wada zastanawia-piszą o nagrzewaniu się szklanej płyty do 60st. To sporo, gołą ręką nie dotkniesz. Wiedziałaś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.08.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Natalko, a gdzie czytasz te opinie? Też chętnie poczytam.Ja ich płyty nie planuję. O indukcji piszesz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.08.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Natalko, a gdzie czytasz te opinie? Też chętnie poczytam. Ja ich płyty nie planuję. O indukcji piszesz, tak? chyba raczej o piekarniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.08.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 chyba raczej o piekarniku Zmyliła mnie ta szklana płyta A to o drzwi chodzi? Na stronie Gorenje jest: Podwójnie szklone drzwi (cool door). I co o tym sądzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts