Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cytat "Z użytkowania. Drzwi zgodnie z deklaracją producenta nie są ultra cool, osiągają około 60C. Samemu piekarnikowi nie można nic zarzucić - Działa ;). Nagrzewa się szybko, grzeje równomiernie - biszkopty, babki, kurczaki, pizza, no problem :)." z ceneo

"produkt ok, choc posiada wade fabryczna, ktorej Electro nie chce zareklamowac.. z elektro.pl

Dziewczyny ja mam serię ora ito white , drzwi szklane są ciepłe ale nie gorące...

Tak wogóle to spotkałyście się z opinią jakiegokolwiek użytkownika jakiejkolwiek marki, żeby drzi od piekarnika były chłodne w trakcie pieczenia? mnie się to wydaje nierealne... ale ja piekarnik mam i tematu zgłębiać nie będę:D a panel jak dla mnie jest fajny choć to dość kosztowna dekoracja:lol2:

Cytat "Z użytkowania. Drzwi zgodnie z deklaracją producenta nie są ultra cool, osiągają około 60C. Samemu piekarnikowi nie można nic zarzucić - Działa ;). Nagrzewa się szybko, grzeje równomiernie - biszkopty, babki, kurczaki, pizza, no problem :)." z ceneo

"produkt ok, choc posiada wade fabryczna, ktorej Electro nie chce zareklamowac.. z elektro.pl

Natalko, ale są też opinie, że wszystko jest w porządku :)

Kurczę, aż poszukam jak ma się sprawa z moim obecnym. Da się jakoś zmierzyć tą temperaturę?

Trudno, najwyżej będą się drzwiczki nagrzewać. Zafiksowana jestem na ten piekarnik na amen :yes:

Dziewczyny ja mam serię ora ito white , drzwi szklane są ciepłe ale nie gorące...

Tak wogóle to spotkałyście się z opinią jakiegokolwiek użytkownika jakiejkolwiek marki, żeby drzi od piekarnika były chłodne w trakcie pieczenia? mnie się to wydaje nierealne... ale ja piekarnik mam i tematu zgłębiać nie będę:D a panel jak dla mnie jest fajny choć to dość kosztowna dekoracja:lol2:

Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził :lol2:

Są opinie na plus, są na minus.

Anetko, panel super wygląda. Jeeejku, czemu ja nie mam miejsca :( Lodówka, piekarnik i panel :rolleyes: Rozmarzyłam się...

W dzisiejszych czasach to można cuda tam zdziałać!

Prawda?

Ja miałam wszystko brązowe - ulubiony kolor mojej mamy. Wszystko mieliśmy beżowo-brązowe... Już wiecie skąd moja awersja?

I chyba odreagowuję teraz. Na szczęście Jakub nie protestuje :)

A za kilka lat, jak będzie chciał, to mu zmienimy :)

a ja Aniu z ciekawości zmierzę temp przy najbliższej okazji...tylko nie wiem jak to zrobić, póki co przyszedł mi pomysł, żeby stację pogodową do piekarnika na tasmie samoprzylepnej przykleić....albo termometr do kapieli bo innych prypitetów nie mam...

Aniu moja znajoma w No ma taki zestaw jak mój plus lodówka i zmywarka też w tym szkle no i białe mdf fronty...jak dla mnie to trochę za dużo szczęścia na raz...no ale to rzecz gustu...ja szukałam wszystkiego do zabudowy, piekarników nie ma:lol2:no a jak znalazłam biały piekarnik to dla towarzystwa wzięliśmy ten panel, i fajnie się to zgrało z białym okapem fabera...to moje zdanie:D

a ja Aniu z ciekawości zmierzę temp przy najbliższej okazji...tylko nie wiem jak to zrobić, póki co przyszedł mi pomysł, żeby stację pogodową do piekarnika na tasmie samoprzylepnej przykleić....albo termometr do kapieli bo innych prypitetów nie mam...

No, ja mam tylko termometr pokojowy. Do 50 stopni daje radę. Najwyżej wybuchnie ;)

Aniu moja znajoma w No ma taki zestaw jak mój plus lodówka i zmywarka też w tym szkle no i białe mdf fronty...jak dla mnie to trochę za dużo szczęścia na raz...no ale to rzecz gustu...ja szukałam wszystkiego do zabudowy, piekarników nie ma:lol2:no a jak znalazłam biały piekarnik to dla towarzystwa wzięliśmy ten panel, i fajnie się to zgrało z białym okapem fabera...to moje zdanie:D

Każdy lubi co innego :) Całość w bieli to rzeczywiście mogłoby być za dużo.

Ale moje meble nie będą czarne. A lodówka i piekarnik są w oddzielnym miejscu.

No ale nie ma co się zastanawiać. Tak nie będzie i tyle :)

Będzie inaczej i też ładnie :) Oby...

Jeeeeeeest! Well done, congratulations, buziaki i ....nie wiem, co jeszcze:lol2: zaglądam, bo nadrabiam, pacze a tu taki njus:lol2:

Super!To teraz juz z górki, co, Aniu?:hug::wave:

hazelku, rzeczywiście wybrałaś MOMENT :rotfl:

Czy z górki? Rety, nie wiem...

Aż mnie brzuch z nerwów boli ;)