admete 17.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Aniu widzę że się dzieje Teraz będzie już tylko z górki, bilion, trylion dziwnych problemów i historii takich jak miałaś w casto iiiiiiiiiiiiii przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 17.08.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 .... Pan Janek działa. Winda nadal nie działa - pan Janek jest silny. .... Ty lepiej szanuj Pana Janka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.08.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ty lepiej szanuj Pana Janka Stwierdzenie, że jest silny, to wniosek z moich obserwacji, a nie nakaz, że ma nosić. Ja chciałam transport materiałów odwoływać, żeby mi się nie zanosił na śmierć. Takiego wykonawcy, to ze świecą szukać. Obchodzę się z nim jak z przysłowiowym jajkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.08.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Wow ale się dzieje... z takim tempem to w październiku przeprowadzka Dobry fachowiec to skarb Ja mam takiego Pana Radzia Nawet skype dla nas zainstalował Jak mu wczoraj powiedziałam że zamaluję rurę na srebrno jak by ją było widać to aż było słychać jego przerażenie w telefonie taka samoróbka w jego łazience kazał szukać srebrnej żeby było jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.08.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Narendil - gratulacje pierwszych zakupów !!!!! I mam pytanie - gdzie kupiłaś Kubusiową półkę na książki - taką okrągłą - kiedyś ją wklejałaś - ale teraz nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Wow ale się dzieje... z takim tempem to w październiku przeprowadzka Mam taką cichą, nieśmiałą nadzieję na koniec września Pan Janek idzie jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Narendil - gratulacje pierwszych zakupów !!!!! Dzięki Cieszę się jak głupia. I mam pytanie - gdzie kupiłaś Kubusiową półkę na książki - taką okrągłą - kiedyś ją wklejałaś - ale teraz nie mogę znaleźć. Ale którą? Tą: czy tą: Obydwie na Allegro. Używane, lata 70-te. Pojawiają się czasem. Pierwsza, tylko większa jest przykładowo TUTAJ. Podobne do tej drugiej można znaleźć TUTAJ lub TUTAJ. Oczywiście, moje starocie były tańsze, ale i do renowacji. Właśnie, muszę się za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.08.2012 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzisiaj zobaczyłam nową ściankę w kuchni. Przesuwałam ją o 8 cm. Dobra jestem W przyszłym tygodniu, jak tylko uruchomią windy, zaczyna się murowanie ścianek do regałów i prysznica. Jakoś mnie nie dziwi, że pan Janek nie chce nosić cegieł po schodach I mam kupować płytki. AAAA!!! Mąż wyraził kolejne życzenie. Dorabiamy punkt świetlny, bo jak to możliwe, że książki w przedpokoju będą nieoświetlone??? To już piąte Rozpędza się facet! Aż strach pomyśleć, co będzie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Dzięki Narendil - chodziło o tą pierwszą. Chyba zapoluję na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 18.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Gratulacje kluczy teraz to nabierzecie rozpędu ...Aż strach pomyśleć, co będzie dalej...hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 18.08.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 I mam kupować płytki. AAAA!!! I na co się zdecydowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 19.08.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Mąż wyraził kolejne życzenie. Dorabiamy punkt świetlny, bo jak to możliwe, że książki w przedpokoju będą nieoświetlone??? To już piąte Rozpędza się facet! Aż strach pomyśleć, co będzie dalej... No Narendilku mąż poczuł wiatr w skrzydłach Co do wrześniowej przeprowadzki, to na pewno Wam się uda Masz wszystko tak dokładnie zaplanowane i rozrysowane, płytki, lampy i inne gadżety powybierane czyli najdłuższy etap decyzyjny już za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.08.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 O co chodzi, bo chyba znowu coś przeoczyłam Przecież dopiero co składałam gratulacje ze zdobycia kluczy, a tu już przeprowadzka na koniec września:jawdrop: Przecież to tylko miesiąc:cool: To ja walczę ze swoją kuchnią już dwa miechy i dalej końca nie widać, a Ty 90 m2 chcesz zrobić w miesiąc:D:D:D Ale kciukasy mocno zaciśnięte trzymam za tę przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 no własnie - nie było mnie raptem 4 dni a Ty juz o przeprowadzce mówisz jestem w głębokim szoku i trzymam kciuki za powodzenie &&& Swoją drogą - przecież Ty większość rzeczy już masz jesli nie kupionych to upatrzonych wiec tylko wniesc do przygotowanego przez P.Janka gniazdka i gotowe. Ania - kbicuję Wam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Ania krejzolu to ściskam kciukasy żeby się udało Faktycznie brzmi abstrakcyjnie, ale Ty masz wszystko tak zaplanowane że wydaje się nawet realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.08.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Oj, trzymajcie te kciuki, trzymajcie Ale to taka moja nadzieja. Bardzo cicha. Wiem, że będzie ciężko. I to bardzo. Najsłabszym, że tak powiem, ogniwiem jest pan Janek. Jeśli on się nie wyrobi do połowy września (a mówi, że damy radę), to i cała reszta leży. A przeprowadzimy się pewnie do pudeł. Z tym się liczę i na to jestem przygotowana. Kuchnię będziemy składać mieszkając. Części mebli pewnie nie będzie. Drzwi pojawią się w trakcie. Ja od października zaczynam zajęcia i już nie będzie tak różowo, że sobie przycupnę gdzie bądź z laptopem i popracuję Albo przerwę pracę, bo muszę coś załatwić. Pożyjemy, zobaczymy Ufam, że te miesiące planowania, rozkładania wszystkiego na czynniki pierwsze zaowocują teraz. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 To i ja trzymam mocno kciukasy za ten wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Kochana my co prawda bez dzieci, ale zapewniam że da się mieszkać bez drzwi, bez części podłóg, listew i oświetlenia Mam nadzieję, że Jakub dobrze wszystko zniesie a i że Ty będziesz mieć dużo wsparcia od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.08.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 OOO raju, co ja wyczytałam??? przeprowadzka sie szykuje za pare tygodni?? Kochana, no to mocno kibicuję panu Jankowi i trzymam kciuki za szybką przeprowadzkęhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 19.08.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 wow, Narendil. Przeoczyłam ważne wydarzenia! Gratuluję kluczy! Trzymam kciuki za przebieg prac i termin przeprowadzki Potwierdzam, że da się żyć bez drzwi, listew i części oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts