Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:rotfl:

Ty lepiej szanuj Pana Janka :)

Stwierdzenie, że jest silny, to wniosek z moich obserwacji, a nie nakaz, że ma nosić.

Ja chciałam transport materiałów odwoływać, żeby mi się nie zanosił na śmierć.

Takiego wykonawcy, to ze świecą szukać.

Obchodzę się z nim jak z przysłowiowym jajkiem :lol2:

Wow ale się dzieje... z takim tempem to w październiku przeprowadzka :)

Dobry fachowiec to skarb :yes:

Ja mam takiego Pana Radzia :) Nawet skype dla nas zainstalował :) Jak mu wczoraj powiedziałam że zamaluję rurę na srebrno jak by ją było widać to aż było słychać jego przerażenie w telefonie :lol2: taka samoróbka w jego łazience :) kazał szukać srebrnej żeby było jak trzeba :p

Narendil - gratulacje pierwszych zakupów !!!!!

Dzięki :hug:

Cieszę się jak głupia.

I mam pytanie - gdzie kupiłaś Kubusiową półkę na książki - taką okrągłą - kiedyś ją wklejałaś - ale teraz nie mogę znaleźć.

Ale którą?

Tą:

polka_Jakub.jpg

czy tą:

poleczki_retro.jpg

Obydwie na Allegro. Używane, lata 70-te.

Pojawiają się czasem.

Pierwsza, tylko większa jest przykładowo TUTAJ.

Podobne do tej drugiej można znaleźć TUTAJ lub TUTAJ.

Oczywiście, moje starocie były tańsze, ale i do renowacji. Właśnie, muszę się za to zabrać :rolleyes:

Dzisiaj zobaczyłam nową ściankę w kuchni. Przesuwałam ją o 8 cm. Dobra jestem :rotfl:

W przyszłym tygodniu, jak tylko uruchomią windy, zaczyna się murowanie ścianek do regałów i prysznica.

Jakoś mnie nie dziwi, że pan Janek nie chce nosić cegieł po schodach :rolleyes:

I mam kupować płytki. AAAA!!!

Mąż wyraził kolejne życzenie. Dorabiamy punkt świetlny, bo jak to możliwe, że książki w przedpokoju będą nieoświetlone???

To już piąte :p

Rozpędza się facet! Aż strach pomyśleć, co będzie dalej...

Mąż wyraził kolejne życzenie. Dorabiamy punkt świetlny, bo jak to możliwe, że książki w przedpokoju będą nieoświetlone???

To już piąte :p

Rozpędza się facet! Aż strach pomyśleć, co będzie dalej...

No Narendilku mąż poczuł wiatr w skrzydłach :lol2:

Co do wrześniowej przeprowadzki, to na pewno Wam się uda :yes: Masz wszystko tak dokładnie zaplanowane i rozrysowane, płytki, lampy i inne gadżety powybierane czyli najdłuższy etap decyzyjny już za tobą ;)

O co chodzi, bo chyba znowu coś przeoczyłam :rolleyes::popcorn: Przecież dopiero co składałam gratulacje ze zdobycia kluczy, a tu już przeprowadzka na koniec września:jawdrop: Przecież to tylko miesiąc:cool:

To ja walczę ze swoją kuchnią już dwa miechy i dalej końca nie widać, a Ty 90 m2 chcesz zrobić w miesiąc:D:D:D Ale kciukasy mocno zaciśnięte trzymam za tę przeprowadzkę:yes:

no własnie - nie było mnie raptem 4 dni a Ty juz o przeprowadzce mówisz :jawdrop: jestem w głębokim szoku i trzymam kciuki za powodzenie &&&

Swoją drogą - przecież Ty większość rzeczy już masz jesli nie kupionych to upatrzonych wiec tylko wniesc do przygotowanego przez P.Janka gniazdka i gotowe.

Ania - kbicuję Wam !!!

Oj, trzymajcie te kciuki, trzymajcie :hug:

Ale to taka moja nadzieja. Bardzo cicha.

Wiem, że będzie ciężko. I to bardzo.

Najsłabszym, że tak powiem, ogniwiem jest pan Janek. Jeśli on się nie wyrobi do połowy września (a mówi, że damy radę), to i cała reszta leży.

A przeprowadzimy się pewnie do pudeł. Z tym się liczę i na to jestem przygotowana.

Kuchnię będziemy składać mieszkając. Części mebli pewnie nie będzie.

Drzwi pojawią się w trakcie.

Ja od października zaczynam zajęcia i już nie będzie tak różowo, że sobie przycupnę gdzie bądź z laptopem i popracuję :rolleyes: Albo przerwę pracę, bo muszę coś załatwić.

Pożyjemy, zobaczymy :lol2:

Ufam, że te miesiące planowania, rozkładania wszystkiego na czynniki pierwsze zaowocują teraz.

Edytowane przez narendil