admete 20.08.2012 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Aniu w takim razie i ja trzymam mocno kciuki żeby wszystko było tak jak sobie zaplanowaliście Tyle się już naczekaliście że teraz wszystko powinno iść sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Trzymam kciuki i ja. Dacie radę, jesteś mistrzem organizacji. Najważniejsze, że pan Janek jest optymistyczny, teraz wszystko w jego rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 20.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Pożyjemy, zobaczymy Ufam, że te miesiące planowania, rozkładania wszystkiego na czynniki pierwsze zaowocują teraz. Zaowocuje na pewno :kciuki: Ja tez mam zamiar sie przeprowadzić mimo wielu braków i kończyć sie mieszkając:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.08.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Dzień dobry, jak tam winda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 20.08.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 są klucze, więc jest i szaleństwo w wątku:) B,ędę Ci kibicować jak najszybszej przeprowadzki, bo da mi to nadzieję, że ja kiedyś też się wprowadzę na swoje:PPOwracając do wątku pokoików dziecięcych, to dokładnie wiem o czym mówisz z tym brązem! dobrze, że u mnie nie było bieli i szarości, bo bym jeszcze je znielubiła! A to by było straszne:PTeraz w tych dziecięcych pokojach to cuda robią... np. ostatnio gdzieś widziałam pokój pirata ze statkiem zamiast łóżka, skrzyniami przerobionymi na biurko, lamką w kształcie haka i żaglami zamiast zasłon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 20.08.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 To i ja trzymam kciuki za wrześniową przeprowadzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.08.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Aniu- dasz radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 20.08.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Oj Aniu my też w pudła się przeprowadzamy :/ I bez części drzwi, bez balustrady, bez wielu ważnych rzeczy, Liczę na to, że jakiś to zniesiemy, a przede wszystkim, że jakoś bezpiecznie przetrwamy, wraz z dzieckiem, z nieosłoniętą dziurą nad schodami... Trzymam mocno kciuki za powodzenie przedsięwzięcia. No kto da radę jak nie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Trzymajcie, trzymajcie Dzień dobry, jak tam winda? Stoi Robota też Nie mogę nic zamówić, bo samo na 4-te piętro nie wejdzie. Bloczki, płytki, kleje - wiecie ile to waży? Odkryłam nieznane mi dotąd obszary na metkach Pan Janek zrobił co mógł. Zostały jakieś pierdółki.. Jak jutro windy nie włączą, to od środy się będzie nudził. A za tą nudę ja zapłacę Zdjęć nie ma, bo w kadr łapie się albo kupa gruzu, albo drabina, albo jakieś graty. Wdech, wydech. Wdech, wydech. Jestem oazą spokoju, p...nym, z...cie wyluzowanym, tym jak mu tam, kwiatem lotosu na tafli jeziora PS. Wybrane czarne gniazdka na czarną ścianę w kuchni na żywo okazały się być brązowe. Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.08.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No i jak sie tu nie w&^%# najpierw kluczy nie dają, teraz windę wstrzymują, co za bezduszni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.08.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 No i jak sie tu nie w&^%# najpierw kluczy nie dają, teraz windę wstrzymują, co za bezduszni ludzie I jeszcze każą sobie czynsz płacić. Niedoczekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 20.08.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 nie było mnie trochę to się przywitamgratuluję kluczya tym zajefajnym fachowcom w momencie gdy będzie trzeba płacić czynsz, napisała bym karteczkę, że pieniądze leżą na stole w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 20.08.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Anula - dasz radę ! Wdech. Wydech. Wdech. Wydech. Tylko oddychaj na zewnątrz bo się pylicy nabawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.08.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Anula - dasz radę ! Wdech. Wydech. Wdech. Wydech. Tylko oddychaj na zewnątrz bo się pylicy nabawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.08.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 My do dzisiaj wspominamy te kilka miesięcy bez drzwi. A dolna łazienka (ta z prysznicem, najczęsciej używana) akurat naprzeciwko okna wychodzącego na wiejską ulicę. Powiesiliśmy na dwóch duuużych gwoździach koc a po kilku dniach .... wypasioną zasłonkę prysznicową. Stresowałam się tym bardzo. A dzisiaj cholernie miło to wspominam. Rewelacyjne doznania . A jak się człowiek cieszył z nowych drzwi . Ja mam czarnego beckersa(kwadratowego) - takiego matowego. Jakich gniazdek Ty szukasz ? Z tą windą współczuję. Pech ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.08.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aniu bardzo często developer specjalnie blokuje windę żeby własnie brudów w niej nie wozić (czasami tylko sie zdarza, że ją zabezpiecza) ja kiedys wprowadzałam sie do mieszkania na 9 pietrze i na poczatku panowie wszystko wnosili na swoich barach dopóki nie spotkałam fachowca od windy i za kilka groszy ???? przychodził zawsze jak bylo trzeba i winde uruchamiał. Może warto porozmawiac z fachowcami To było dawno temu ,ale dwa lata temu moja kolezanka skorzystała z moich rad i dokładnie tak samo załątwiła sprawe z windziarzem. I miała wszystko ukonczone zanim reszta towarzystwa zmusiała developera do zabezpieczenia windy i jej uruchomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.08.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 nie było mnie trochę to się przywitam gratuluję kluczy a tym zajefajnym fachowcom w momencie gdy będzie trzeba płacić czynsz, napisała bym karteczkę, że pieniądze leżą na stole w kuchni Witam po przerwie! Gdzieś Ty była, gdy Cię nie było? Z tą karteczką, to boję się, że pan prezes nie zrozumie Tam trzeba prosto z mostu i jeszcze dorzucić kilka ciepłych słów Anula - dasz radę ! Wdech. Wydech. Wdech. Wydech. Tylko oddychaj na zewnątrz bo się pylicy nabawisz Toć napisałam, że jestem kwiatem lotosu A ta tafla jeziora to w starym mieszkaniu jest, więc spoko. Zresztą zawsze mogę sobie gustowną maseczkę zakupić. My do dzisiaj wspominamy te kilka miesięcy bez drzwi. A dolna łazienka (ta z prysznicem, najczęsciej używana) akurat naprzeciwko okna wychodzącego na wiejską ulicę. Powiesiliśmy na dwóch duuużych gwoździach koc a po kilku dniach .... wypasioną zasłonkę prysznicową. Stresowałam się tym bardzo. A dzisiaj cholernie miło to wspominam. Rewelacyjne doznania . A jak się człowiek cieszył z nowych drzwi . Ja mam czarnego beckersa(kwadratowego) - takiego matowego. Jakich gniazdek Ty szukasz ? Już się zdecydowaliśmy na zasłonkę prysznicową na drążku rozporowym Drzwi do łazienek pójdą w pierwszej kolejności. A w pokojach pan Janek obrobi mi otwory drzwiowe (zachowując wymagane wymiary oczywiście), żeby te gołe mury mnie nie drażniły i żeby Jakub w nich nie dłubał Gniazdek szukam czarnych i błyszczących oraz grafitowych i matowych. Muszą być jak najbardziej kanciaste. Podjadę dziś lub jutro do hurtowni elektrycznej i pooglądam co tam mają. Zwrócę uwagę na Twojego Berkera. Aniu bardzo często developer specjalnie blokuje windę żeby własnie brudów w niej nie wozić (czasami tylko sie zdarza, że ją zabezpiecza) ja kiedys wprowadzałam sie do mieszkania na 9 pietrze i na poczatku panowie wszystko wnosili na swoich barach dopóki nie spotkałam fachowca od windy i za kilka groszy ???? przychodził zawsze jak bylo trzeba i winde uruchamiał. Może warto porozmawiac z fachowcami Alu, żeby to było takie proste. Winda jest jeszcze nie oddana przez firmę windziarską. I nie ma pana windziarza na budowie. Windy są podobno już gotowe, tylko chyba firmie brakuje impulsu do ich przekazania. W umowie mają zapisane, że winda ma być zabezpieczona jakimiś płytami. Kierownik budowy to naprawdę spoko gość i dużo da się z nim załatwić. Ale niektórych rzeczy on nie przeskoczy. Poczekam do jutra i jeśli nic się nie ruszy, to idę na miłą pogawędkę z panem prezesem Jakby nie patrzeć oddali mi niepełnowartościowy produkt. I chcę się domagać rekompensaty z tego tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 21.08.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aniu, mieszkanie masz na 4 pietrze? Moje stare mieszkanie też jest na czwartym pietrze/poddaszu i windy nie ma. Wszystkie płytki, farby, meble i co tam trzeba było w łapkach wnosiliśmy, a potem przez osiem lat mieszkania tam, taszczyłam zakupy a zdarzało sie że i dzieci kiedy były małe Więc niech mąż zakasa rękawy i z pomocą p.Janka dadzą rade wszystko wnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 oj kochana gdzie ja nie byłam.Chciałam zapewnić dzieciom zaje....ste wakacje no ale k......wa mać wyszło inaczej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.08.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ojoj, ale już wszystko OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts