TwoOfUs 21.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aniu trzymam podwójnie http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTe4Z4OyqDcheuhh4tG-xCCloYJhVlPEsd2faRVkVPySVpxda6T-ujyuw no lipa z tą windą jak nie będzie wyboru to może lepiej się wymęczyć ale część rzeczy pownosić, kurka szkoda tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 21.08.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Aniu spójrz jeszcze na Ospel Sonata. Wiem, że mają czarne, kanciaste i zdaje się, że błyszczące. Co do szarych, to nie jestem pewna (w marketach na pewno nie), ale jest możliwe. Zapytam właściciela - jego syn i córka mieszkają naprzeciw mnie. Dowiedziałam się o tym po tym jak zapłaciłam 1700 zł za te jego pstryczki.. :/ I szlag trafił negocjacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 jest żle i to bardzo ale nie chcę ci tu zaśmiecać wątku i psuć dobrego humoru swoimi opowieściami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ania z tą windą jak w "Alternatywy 4"...Może dadzą radę szybko włączyć, albo po prostu mąż, pan Janek, może jeszcze ktoś pomoże i jak pisały dziewczyny w rękach wnieście... wiem, wiem, szkoda rąk.. ale jeśli czas goni...Może tej windy nie będą trzymać w nieskończoność... Trzymam kciuki za szybkie wykańczanie i przeprowadzkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 a tak a propos windy...oglądałam kiedys teleekspres i pod koniec pokazali zdjęcie informacji naklejonej gdzieś w bloku w polsce. Kartka wisiała obok zepsutej w tym że bloku windy a jej treśc była następująca : NAJBLIŻSZA CZYNNA WINDA W BLOKU OBOK może w ten sposób spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.08.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Siner, W końcu zawsze wychodzi słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.08.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Siadamy w pozycji kwiatu lotosu (może być bez tafli jeziora) i powtarzamy mantrę: winda działa, winda działa, winda działa. Bo dzisiaj nadal nie działa Chyba wskoczę w jakieś wdzianko i z mężem wieczorem poważnie pogadam A on z panem Jankiem. Wdzianko for husband's eyes only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajuz w to nie wierzę z innej beczki - na westwingu maja fajne grafiki - coś chyba w twoim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 21.08.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Po co Ci wdzianko zatem? Same szpilki wdziej - efekt będzie lepszy i szybciej przekonasz do rozmowy z panem Jankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.08.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 może pożyczyć Ci moją mikołajkę / sambę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.08.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 NAJBLIŻSZA CZYNNA WINDA W BLOKU OBOK Ja pierdykam, ale mi poprawiłaś humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 cieszę się ogromno ( jak to mówią moje dzieci) pina....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ania dawno mnie nie było i co czytam, najpierw rozmach, zakupy a na koniec co ??? WINDA ??? trzymam kciuki żeby wreszcie ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.08.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 winda jutro będzie działać... winda jutro będzie działać.... winda jutro będzie działać Ja kontakty czarne ze srebrną otoczką kupiłam w Praktikerze, macie w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 nie wierzę, że winda Cię powstrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 dziewczynki kochane informuję że zostałam właśnie trutututu.....MODERATOREM GRUPY - cokolowiek to znaczy ...........!!!!!! Może znacie kogoś kto mógłby się wykazać czymś w założonej właśnie przeze mnie grupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.08.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 kubelke znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.08.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Narendil,co to jest nieczynna winda wobec Twojego powera i determinacji:lol2:A poważnie, dacie radę, i bez windy. Przecież to nie jest 30-piętro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 22.08.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 i jak winda??? czy jednak sami wnosicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Windę jutro zabezpieczają płytami od środka i udostępniają lokatorom Jutro pan Janek jedzie rano zamawiać materiały z dostawą na piątek. Część przywiezie sam, bo jak to mi dzisiaj oznajmił: I co ja mam robić? Robota się kończy. Nudno jakoś. Ten człowiek nie usiedzi bezczynnie pięciu minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts