Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

narendilko ja mam 4 dzieci

bliżniaczki są najstarsze a potem kolejna 2 z tego samego roku - syn ze stycznia najmłodsza córa z grudnia

Że czwóreczkę, to pamiętałam :yes:

Czyli robiłaś zakupy trzy razy :lol2:

Wiecie co?

Ja już nie mogę z tym panem Jankiem.

Przywieźli bloczki, kleje i inne pierdoły.

Winda jednak nie działała :mad:

To sobie ponosił.

Windę włączyli pół godziny po tym jak skończył.

Na wtorek przydałyby mu się jakieś płytki do kładzenia.

Siadam do puzzli.

my tu gadu gadu a ..... gdzie zdjęcia

Aneczko walnij jakies fotki to troszke sobie pozazdraszczam

Od poczatku wakacji mam takiego doła że wszystko co się da mi opada ( no cycki to już dawno ;) )

Mąż w szpitalu, całe wakacje sama, wyjazdy z dzieciakami i ich choroby

Mieszkania nie moge sprzedać, kasy brak, kredytu nie dostaniemy, Ja do roboty nie mogę - kibel na wszystkich frontach

Boże czy ktos mnie przeklął czy co ?

Zrób chociaż zdjęcie Pana Janka !

Anulka, ale wiesz, że takie płytkowe puzzle najlepiej układa się w pociągu Białystok-Warszawa? Mój stary-nowy-szałowy fotel byś przy okazji zobaczyła.

Basiu, chętnie, ale... :(

Maila wysłałam.

aleś mnie Siner rozśmieszyła! Wyobraziłam sobie mojego, który się pakuje z gołym tyłkiem na moje kolana. :rotfl:

No dziewczynki, zapewniacie mi trochę niezłej rozrywki przy obiadku:)

A taka firma od blatów zrobi parapety od ręki???

Domi, firma Juan: KLIK

I co ważne, cena niezwykle przyjemna.

Wyceniłam przy okazji blaty kuchenne.

Już wiem skąd będę brała :yes:

my tu gadu gadu a ..... gdzie zdjęcia

Siner, kochana, zdjęć na razie brak. Bo i co tam pstrykać?

Pan Janek mało fotogeniczny :rotfl:

Może coś w przyszłym tygodniu się zrobi.

Wiesz, ostatnio u kogoś czytałam, że z z każdej d.py jest wyjście :hug: Nawet tej najczarniejszej.

Mam nadzieję, że z mężem już w porządku. Z dzieciakami też.

Ściskam mocno :hug:

o ile sie znam na anatomii człowieko to wydaje mi się że z dupy jest raczej jedno wyjście a w naszym przypadku to czarna dupa z korkiem w środku.

Z mężem nie za wesoło - zapalenie żołądka, dwunastnicy no i co najgorsze trzustki.Trzustka powikłana z naciekami i zmianami martwiczymi a wczoraj wykryto jeszcze zakrzep. Co do dzieci to chyba wiesz że troje z całej czwórki ma autyzm - tak więc też nie powiem że jest dobrze.

Eeeeeeeeeeeeeeee tam ......

Urządzamy z Tobą ten twój wymarzony apartament ..... dawaj foty - czekam

Zrób chociaż zdjęcie Pana Janka !

:rotfl:

Siner gratuluję poczucia humoru :).

Zaskoczyłaś mnie tym co napisałaś. Czytając Cię ma się wrażenie, że pisze beztroska, odjechana nastolatka. Tymczasem... przytuliłabym Cię, ale chyba nie jesteś pieszczochem ;). Trzymaj się więc i nie zmieniaj pozytywnego nastawienia...

Aniu,

Skończyłaś ten kolejny artykuł? Jak Ty to robisz, że dajesz radę jeszcze pisać??? Jakieś czarodziejskie sztuczki :stirthepot: Nie śpisz? Masz "naciągacz" czasu?

Pan Janek zasłużył na portret w Twoim korytarzyku :D.

Siner ... z 4 troje?????

No to współczuję....

Mężowi zdrówka zostawiam...

I tak sobie myślę, że nie jesteś dojechaną nastolatką, ale często masz tak wszystkiego dosyć, że robisz przed Sobą "zasłonę" niby wszystko OK, ale po co ma ktoś widzieć, że jest źle

ależ Ja jestem odjechaną małolatą - mam przecież dopiero 36 lat

to nie zasłona przed światem bo Ja nie ukrywam przed nikim, że mam chore dzieci ( niestety często to widać ) to jest poprostu galopujący pierdolec ( przepraszam kierownictwo forum) w zwiazku z sytuacja jaką mam. Powiem wam szczerze, że od pewnego czasu jedyną rzeczą która mnie podtrzymuje przy życiu jest forum muratora i wy dziewczyny ( tylko te sympatyczne i kontaktowe), wasze budowy, które przeżywam jak własną ( o której marzę ale nic z tego nie wychodzi ), wasze dylematy i nawet najmniejsze problemy typu gniazdko tu czy tam, bez czy buraki. Lubię to być, czytać o was o waszym życiu, radosnych i zdrowych dzieciach i pośmiac się z waszych czasem lekko szurniętych mężów.

Dziś jechałam samochodem który nazywam wesołym autobusem ( bo jest w nim w czasie jazdy kuźwa tak wesoło, że jak z niego wychodze to wyglądam jak po gwałcie zbiorowym) razem z 4 moich upiornych latorośli i próbując się wyłączyć zaczęłam myśleć właśnie o was. Jak to jest, że w sumie wiemy o sobie często więcej niż nasi najbliżsi a kompletnie nie wiemy jak wyglądamy, gdzie mieszkamy itp. Będąc na spacerze mogę przechodzić obok rere, przepuścić w kolejce ciężarną narendil albo nasadzić bratków jakiejś głupiej babie która może sie potem okazać........

Bardzo cenię sobie otwartość, szczerość i uczciwość. Zawszę mówię prawdę i tylko prawdę tak mi dopomóż Bóg. Tą mniej wygodną staram się owinąć w jakiś łądny papierek ale zawsze trafia do adresata. Tak bym chciała żebyśmy się lepiej poznały, czasem spotykały........

Nawet sobie nie wyobrażacie jak ważne w życiu są kontakty z ludźmi, życie społeczne i komunikacja. Z tym wszystkim mają problem moje dzieci, ale w ich przypadku mamy do czynienia z chorobą a gdy patrze że inni fundują sobie to na własne życzenie to strzela mnie h.......