narendil 26.08.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Widzę, że prawie jednogłośnie jesteście za wersją 1 Ja też obstawiam 60x60 cm. Jeszcze podoba mi się 30x60 cm w cegiełkę Mnie się najbardziej podoba propozycja nr 1 albo ostatnia - w zależności od płytek. Wersja nr 3 w zamyśle miała rozepchać ten tramwaj No, i fajne płytki w tym formacie znalazłam No Ty się tyle denerwujesz, a ja też stawiam na nr 1... W czym Ty kochana robisz ten projekcik, bo ja muszę rozmieścić płytki 25/50 na ścianie która ma 130:D:D No i potem dalej.. brrr aż się boję jak mąż to położy.. Dodam jeszcze, że płytki powinny być położone w poprzek:lol2: Rzut pomieszczenia zrobiony w Sweet Home, a płytki nakładane w Gimpie. Układasz na prosto, czy z przesunięciem? Ja mam w łazience płytki 20x50 i ja za opcją pierwszą to płytki najpierw nie są wybierane tylko układ???? no i co ja się dziwię ...w końcu to murator E, płytki mam namierzone a nie lepiej tak ? (60 x 60 ) Nie wiem W mojej wersji fuga zbiegała się ze ścianą zrobiłam jeszcze inny podział i wklejam obok siebie dla porównania bo sama juz nie wiem który lepszy. Ania - Ty się nie gniewasz na mnie, że ja Ci tu tak rysuję .....? Kinga, żartujesz sobie? Rysuj, rysuj, bo ja już wysiadam. Aniu a to białe pod oknami to co to? Grzejniki kanałowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 no własnie Aniu - mogłabyś zrobić legendę do Twojego rysunku..... Ja jeszcze nie wiem co to takie wolnostojące kwadratowe w prawym rogu ?? To białe pod oknami tez nie wiem ? I to u góry (przy ścianie z salonem?) tez nie wiem zwłaszcza że to głebokości 60 nie ma więc chyba nie meble.....? Racja Po roku, dla mnie to jest takie oczywiste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.08.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja nie wiem, które ułożenie najlepsze, w ogóle na myśl o płytkach to jak sobie przypomnę ile miesięcy ja męczyłam swoje Powodzenia Aniu ja wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 I widok dla przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.08.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Głosuję za płytką 60X60 z "żółtymi" fugami Mam bardzo podobnie zresztą - nie razi. PS1. Ja całkiem niedaleko tej samej autostrady, co rere i pinacolada, tylko bardziej w kierunku Katowic PS2. Ania Tyś ciężarna? Ja ślepa jestem czy nie pisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Rany, a co Wy takie autostradowe panienki Na mojej prowincji, to żadnej autostrady nie budują. Czuję się wyalienowana PS2. Ania Tyś ciężarna? Ja ślepa jestem czy nie pisałaś? Jeśli to do mnie (bo nas tu sporo), to nic mi o tym nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.08.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Zasugerowałam się tą wypowiedzią (...)Będąc na spacerze mogę przechodzić obok rere, przepuścić w kolejce ciężarną narendil (...) i już Ci chciałam gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.08.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja też obstaje za pierwszą wersją, lub też ostatnią Choć chyba większe będą mniej razić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie będę oryginalna pierwsza lub ostatnia. A patrzyłaś jak to w 3D wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.08.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mnie się ta żywica epoksydowa z wizaualki podoba i nie byłoby wcale fug . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.08.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mnie się ta żywica epoksydowa z wizaualki podoba i nie byłoby wcale fug . http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thumbs/smileys-thumbs-217948.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.08.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 o matko i córko z tą ciążą Anuli to tak hipotetycznie ja sama jestem z tych wiatropylnych ale żebym zapładniała myślą przez internet to nic mi o tym nie wiadomo żywica była by zaje.... sta a może ? W tramwajach też maja monolityczne posadzki pina nie zauważyłam wcześniej o co chodzi - pomyślałam sobie że wprowadziłaś jedynie żółte fugi .... debil ze mnie oj debil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mi sie najbardziej czerwone podobają hehe:lol2:, przynajmniej wesoło by było:rotfl: Ja jednak uważam, ze fugi w kolorze płytki powinny być, dla mnie nie powinny się rzucac w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.08.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mi sie najbardziej czerwone podobają hehe:lol2:, przynajmniej wesoło by było:rotfl: Ale wiemy już po mnie że ta czerwień to nie najlepszy pomysł Aniu Ja też jestem za 1 wersją. Jako druga wersja ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.08.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 A mnie się ta żywica epoksydowa z wizaualki podoba i nie byłoby wcale fug . http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thumbs/smileys-thumbs-217948.gif żywica była by zaje.... sta a może ? W tramwajach też maja monolityczne posadzki Jak zrobicie zrzutę I jeszcze znajdźcie mi ekipę, która to wykona na powierzchni 8 metrów kwadratowych z tą ciążą Anuli to tak hipotetycznie ja sama jestem z tych wiatropylnych ale żebym zapładniała myślą przez internet to nic mi o tym nie wiadomo Wiesz, ja bym się chyba nie pogniewała jedynie żółte fugi .... A mi sie najbardziej czerwone podobają hehe:lol2:, przynajmniej wesoło by było:rotfl: To może poziome zrobię żółte, a pionowe czerwone Ale wiemy już po mnie że ta czerwień to nie najlepszy pomysł I dlatego dodałabym żółtego, co by za czerwono nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 27.08.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 I dlatego dodałabym żółtego, co by za czerwono nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 60X60 i fuga tak jak z czerwoną kreską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.08.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 narendil nie rozumiem....mam cię zapłodnic ? u mnie w domu od zapładniania jest mój mąż- mogę ci go podesłać - 3 minuty roboty z prysznicem i gra wstepną taki z niego speedy gonzalesariva, ariva...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 28.08.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 widzę, że forum staje się coraz bardziej wszechstronne!!! już nie tylko porady mieszkaniowe tu można znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 widzę, że forum staje się coraz bardziej wszechstronne!!! już nie tylko porady mieszkaniowe tu można znaleźć Aniu u Ciebie jak zawsze wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts