AniaS79 28.08.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ania i jak? Reflektujesz na Męża Siner? Właśnie sobie wyobraziłam płytki 60x60 z pionowymi fugami w czerwieni i poziomymi w żółci... Może trzeba opatentować, bo kto wie czy się nowy trend wnętrzarski z tego nie utworzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.08.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Fajnie, że można pożartować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 28.08.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 żarty żartami, ale ciekawe co właścicielka wątku wyczynia w swoich nowych ścianach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 u mnie w domu od zapładniania jest mój mąż- mogę ci go podesłać Ania i jak? Reflektujesz na Męża Siner? Dzięki za propozycję, ale mój mi wystarcza na każdym froncie. Gdybym miała jeszcze jednego, to na bank bym pokoik bez klamek dostała Kciuki za poukładanie różnych spraw w zupełności wystarczą widzę, że forum staje się coraz bardziej wszechstronne!!! już nie tylko porady mieszkaniowe tu można znaleźć Domi, człowiek nigdy nie wie, gdzie i jaka wiedza go dogoni Właśnie sobie wyobraziłam płytki 60x60 z pionowymi fugami w czerwieni i poziomymi w żółci... Może trzeba opatentować, bo kto wie czy się nowy trend wnętrzarski z tego nie utworzy Ale to może jednak nie u mnie Ja chciałam opatentować kwadratowy wężyk i za późno! Aniu, Ty mi go chyba nawet wklejałaś Aniu u Ciebie jak zawsze wesoło Fajnie, że można pożartować Bo ja taka wesoła dziewczyna jestem Bawcie się i żartujcie do woli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 żarty żartami, ale ciekawe co właścicielka wątku wyczynia w swoich nowych ścianach... Niewiele Pan Janek działa a ja się wykłócam ze sklepami internetowymi o jak najszybsze dostawy Ale co sama mas się cieszyć moimi ścianami. Podzielę się nimi z Wami Ścanki na regały: Siner, z dedykacją dla Ciebie ręka pana Janka! Tron Uwielbiam swoje okna! u Jakuba: w sypialni: I dzisiejszy widok z balkonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.08.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 mam nadzieję, że nikogo nie zawstydzają moje wulgarne dżołki .......... Z tą ręką Pana Janka pojechałaś po całości.... ręka ????????????? raczej myślałam o widoku następującym....... goły Pan Janek na czworaka kładzie Ci te kolorowe fugi ( opracowane przez zespół designerów tego dziennika) w kuchni. Na głowie ma kask motocyklowy a na szyji obrożę nabitą ćwiekami. Ciało swe włochate ubrudzone cementem i klejem do płytek............. Ot taka fantazja......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.08.2012 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 super Siner i koniecznie strój Borata i niedźwiedź na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.08.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Widok z balkonu super.Oby tylko nie postawili jakiegoś bloku przed Wami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Widok z balkonu świetny. I dalej widać Pałac Kultury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.08.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Aniu to zdjęcie z tym niebem jest super Masz fantastyczny widok z okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 28.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Oj widać na fotach, że się dzieje Okna masz ogromne... super... i piękny widok za oknem... ta perspektywa Oczywiście trudno nie zauważyć fachowej ręki pana Janka szzzzzałowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 mam nadzieję, że nikogo nie zawstydzają moje wulgarne dżołki .......... (...) Ot taka fantazja......... Siner i koniecznie strój Borata i niedźwiedź na plecach Aż poleciałam wujka Google'a spytać co to ten strój Borata. Oj nie A ten niedźwiedź to żywy miałby być? Pan Janek nie jest zbyt duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.08.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Widok z balkonu ,nieustanie mnie zachwyca ,zazdraszczam Widok z balkonu super. Widok z balkonu świetny. I dalej widać Pałac Kultury Aniu to zdjęcie z tym niebem jest super Masz fantastyczny widok z okna Okna masz ogromne... super... i piękny widok za oknem... ta perspektywa Dziękuję! Sama się napatrzeć nie mogę. Oby tylko nie postawili jakiegoś bloku przed Wami... Arniś, nie postawią. Zaraz obok jest ulica a za nią kompleks usługowo-sportowy. Stacja benzynowa też niestety jest, ale zawsze mogę na nią nie patrzeć. Na siedząco mało widoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.08.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Ja też przyszłam się pozachwycać . Ręka niczego sobie, ale ja lubię popatrzeć na Twój Pałac KiN z okna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 29.08.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Znów padłam ze śmiechu. Moja wyobraźnia działa niestety (w takich przypadkach) bez zarzutu i tym bardziej, że niestety jestem w pracy. No koleżanki dziwnie się na mnie patrzyły jak się śmiałam do komputera. Trudno się mówi.A widok...eh... no pikny no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.08.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Zaczyna sie dziać Widoki z okien super, chociaż moich nie pobiją a czy wy tam macie plac zabaw na poziomie 3 lub 4 piętra??????? czy mi sie coś w oczach perspektywy poprzestawiałyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.08.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 To nie jest jakaś tam ręka Pana Janka. To cudowna złota rączka Pana Janka I dobiłyście mnie tym wizerunkiem na czworaka, bo ja jednak wolałabym sobie wyobrażać Pana Janka tak: http://pu.i.wp.pl/k,MjMwNTMxMTIsNzY0ODAz,f,budowlaniec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 mrrrrrauu... takiego pana Janka to bym chętnie oglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 29.08.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 AniaS79, :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 29.08.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 jak widać każda z nas ma inne fantazje i dobrze.....Borat niezły a ten gośc na zdjęciu troszkę dla mnie za plastikowy. Jestem pewna że kiepsko kładzie glazurę ale całkiem niezły może być w ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts