Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaczyna sie dziać :wiggle:

Widoki z okien super, chociaż moich nie pobiją :p

a czy wy tam macie plac zabaw na poziomie 3 lub 4 piętra??????? czy mi sie coś w oczach perspektywy poprzestawiałyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif

vesi, ano nie pobiją. Ale jak na miasto (i to całkiem blisko centrum), uważam, że nie jest źle. Nawet bardzo dobrze :)

Nic Ci się nie poprzestawiało.

Dziedziniec między blokami jest po prostu wyżej. I od zewnątrz mieszkam na czwartym poziomie, a od wewnątrz na drugim :rotfl:

Aniu, gdyby pan Janek przeczytałby tę dyskusję, to ja nie wiem co by było ??????????????

Może faktycznie lepiej wykorzystać go tylko i wyłącznie tylko do wykańczania mieszkania :) A swoja drogą u nas bylo zawsze tak, że jak ja piałam nad jakimś fachowcem jaki super itd to później okazywało się jednak, że tu fuszerka i tam. :(

Nerwy mi puszczają i chyba Wam nie polecę sklepu http://www.cento.pl.

Zamówiłam u nich brodzik. Dwa tygodnie temu.

Wybór padł na nich głównie dlatego, że wysyłka miała być natychmiastowa, a nas czas gonił.

Po kilku dniach oczekiwania zadzwoniłam i dowiedziałam się, że to była ostatnia sztuka i znaleźli skazę, więc nie wysłali.

OK, ale mogli mnie poinformować, prawda?

W końcu wysłali, zostałam poinformowana telefonicznie, że we wtorek kurier odebrał przesyłkę. Firma jakaś mi nieznana (Schenker). Mogę sobie śledzić status przesyłḱi :p

I wiecie co? Mój brodzik, potrzebny natychmiast, całą dobę sobie przeleżał w oddziale firmy przewozowej.

Strona internetowa tegoż kuriera to jakaś kpina. Żadnych informacji, żadnego telefonu kontaktowego. Domena zarejestrowana w Niue (terytorium stowarzyszone Nowej Zelandii). Przy okazji geografii się poduczyłam :p

Nie chcę stwierdzić jednoznacznie, że sklep jest zły. Mają naprawdę korzystne ceny.

Ale sposób traktowania klienta, brak kontaktu, nie jest na miejscu.

I chyba jednak powinni zmienić firmę przewozową.

A mi łazienka stoi :mad:

Stoi łazienka, to i cała reszta, bo trzeba najpierw brudne sprawy zakończyć.

Ech...

Się wygadałam.

Schenker to bardzo znana firma, ale przede wszystkim zajmuje się wielkimi przewozami, dla małych odbiorców raczkują i niestety ja miałam podobną sytuację. zawsze dostaję przesyłki na drugi dzień od nadania a Schenker przywiózł na czwarty dzień :(

Więc może należy sprawdzac z jakiego kuriera sprzedawca korzysta :) I omijać schenkera łukiem

Aniu współczuję.

Widzę, że szanownym paniom wyobraźnia szaleje :rotfl:

Ja jednak zostanę przy panu Janku w roli wykańczające mieszkanie. Tylko i wyłącznie mieszkanie :p

Jakby pan Janek wyglądał jak ten "mój", to inaczej byś gadała :D

I jak pisze Emiranda, Schenker jest spory, ale jego główny cel to wielkogabarytowe przesyłki międzynarodowe, więc przypuszczam, że mniejsze krajowe traktują nieco "po macoszemu" :/ Liczę na to, że niebawem dostaniesz ten brodzik i całość ruszy z impetem.

oj oj oj

widzę dziewczyny, że wyzwoliłam diablice. Zawsze w dziennikach profesjonalne dyskusje o terminowości i kompetencji fachowców a tu.....

tylko troszke pofantazjowałam dla wyrównania ciśnienia a tu proszę... same seksualnie nie wyżyte......

srali muchi.... wy tylko na forum takie rzeczowe a tak prywatnie to już widzę te wasze ogłoszenia w gazetach: poszukuje fachowca - wymiary :.............;)

obkupie sie w gazety i was namierzę wy.........zbereźnice....;)

oj oj oj

widzę dziewczyny, że wyzwoliłam diablice. Zawsze w dziennikach profesjonalne dyskusje o terminowości i kompetencji fachowców a tu.....

tylko troszke pofantazjowałam dla wyrównania ciśnienia a tu proszę... same seksualnie nie wyżyte......

srali muchi.... wy tylko na forum takie rzeczowe a tak prywatnie to już widzę te wasze ogłoszenia w gazetach: poszukuje fachowca - wymiary :.............;)

obkupie sie w gazety i was namierzę wy.........zbereźnice....;)

A jak! W końcu baby budujące to też ludzie :D Nam się też coś od życia należy (tak nawiasem mówiąc miałam podobnie wyglądającego instalatora ;); powiedział, że będzie mi sprzątał w domu, gdy mąż wyjedzie :D)

Ania z jakiego Ty miasta jesteś?

Jest brodzik :wave:

Wprawdzie sama musiałam go sobie znieść do obecnej piwnicy, ale co tam.

Mąż wieczorem zawiezie i teraz już tylko trzęsienie ziemi nas powstrzyma :)

Zamówione oświetlenie dyskotekowe prysznica :lol2:

Pierwsze wiadro farby już w mieszkaniu - Tikkurila NCS S2000-N.

Wszystkie płytki kupione.

Wprawdzie zakupy z ciekawskim czterolatkiem nie są najłatwiejszą sprawą, ale daliśmy radę.

Do łazienki na ściany białe cegły 50x20 cm a na podłogę Tubądzin Braid:

http://www.tubadzin.pl/pliki/grafika/produkty/thumbs2/PP-01-088-0448-0448-1-001.jpg

Do kuchni - szóste życzenie męża, płytki 30x60 cm.

Tak mu się oczy zaświeciły na ich widok, że nie miałam sumienia... Tym bardziej, że wycofali ze sprzedaży łupek, który mu się tak spodobał i który mu obiecałam.

Te szare, na dole:

10082012375.jpg

Jak widać, Jakubowi też przypadły do gustu :)

10082012376.jpg