narendil 30.08.2012 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No i przyjechał do mnie ON Wieszak na ręczniki Prawda, że przystojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.08.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) I jak już tak fotki wrzucam, to jeszcze kilka rodzinnych z ostatniego niedzielnego wypadu Zdjęcia były i się zmyły Edytowane 1 Września 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.08.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ło matko jaki ON jest piękny czemu ja nie mam takiego onego Fajne płytki i fala dla brodzika oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 30.08.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Nie wiem od czego zacząć, płytki mi się bardzo podobają i do łazienki szczególnie, ale te do kuchni tez, powoli zaczynam lubić szary. Tak naprawdę są fajne, własnie taki odcien szarości mi się podoba. Jakub to wiesz masz super chłopaka, nie raz go widziałam, ale chyba tak zmężniał po wakacjach I super zdjęcia plenerowe, mąż, dużo go masz wszystko wydaję się bliższe, bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.08.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Ło matko jaki ON jest piękny czemu ja nie mam takiego onego Two, aż takie wrażenie zrobił na Tobie Mąż Ani? Aniu cudne to zdjęcie na moście Fajnych masz chłopaków Zakupy fantastyczne . Płyteczki ładne i cenę mają też ładną No i ten przystojniak jaki mężny, dumny i... goły W końcu Pan Janek nie będzie potrafił siedzieć bezczynnie i zajmie się innym pomieszczeniem Z tego wszystkiego co się tu dzieje, "pomieszczeniem" przeczytałam jak "pocieszeniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 30.08.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 widzę, że małżonek wyposażony w PKS-y i chyba tatuuuu na rąsi - moje klimaty. N jak u niego z wspomnianym wcześniej niedźwiedziem no i Borat tez by nie zaszkodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 30.08.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 a jeszcze jedno - płytki fajne a ten on wieszak to skund ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.08.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 O! przegapiłam foty... Bardzo przystojnego masz chłopaka i żeby nie było wątpliwości, mam na myśli Jakuba Two, aż takie wrażenie zrobił na Tobie Mąż Ani? Mam swojego i też ma zaje..... pekaesy i nawet garderoby chyba mają podobne i zawód też coś w tych klimatach i upodobanie do prac budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marissith 30.08.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No i przyjechał do mnie ON Wieszak na ręczniki Prawda, że przystojny? to już wiem, kto mnie przelicytował... teraz będę Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Powiem tak: 1. Gratki za brodzik. nareszcie... 2. Chłopaki super... mały rośnie duży, dużo Go 3. Mój też ma pekaesy, totoo NIE...., ale starszak mój chce otwierać swój salon tatoo.. a mnie skręca... Nic nie mówię.. niech robi to co lubi. a świetnie rysuje... jak to plastyk... 4. Wieszak SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 30.08.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Boziuniu, jejuniu - co tu się dzieje Widzę, że jakaśnowapostac się pojawiła - Przystojny Pan Janek:rotfl: Z chałupą lecicie, że aż miło:) Widoki takie, jakie miałam zanim mi 5 pięter przed oknem postawili:sick: Wieszak na ręczniki po prostu... No i jakie pikne zdjęcia szczęśliwej rodzinki:rolleyes: Pewnie znasz - alew razie co podrzucam;) KLIK Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.08.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Aniu ON niezły , podoba mi się Zdjęcia plenerowe fantastico!!!!!! - na mostku rewelacyjne A na budowie widzę że wreszcie prawdziwe szaleństwo!!!! Niech się dzieje i byle do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 31.08.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Aaaale fajna rodzinka! I będzie miała taki zaje.. wieszak na ręczniki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 31.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Aniu widzę, że i Ciebie pochłonęła budowa, fajnie, że już się dzieje, obyś jak najszybciej wprowadziła się do swojego nowego mieszkanka :0 Magda ZZZ lusterka rewelacyjne powalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 31.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Kilka zdjęć i już się taki ruch zrobił. I temat znów mieszkaniowy, choć Pan Janek nadal próbuje się przebijać na pierwszy plan:PCzekamy na foty z realizacji, bo to co lubię najbardziej - patrzeć jak się zmieniają surowe ściany i pięknieją...Super płytki te pierwsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 01.09.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 O jak fajnie Ten on to można w Lerła kupić przeca Chyba że Ty masz Ania jakiś na wypasie, bo te co ja macałam to jakieś chucherka były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.09.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Jak miło, że w przeciwieństwie do mnie tutaj zaglądacie Dzisiaj bawiłam się w wykończeniowca. Postanowiłam sama zrobić ściany w kibelku - co toś co położyłam przy pewnej dawce wyobraźni przypomina beton A pan Janek tak ładnie wszystko wygładził Mieszałyście kiedyś farbę długopisem? Bo ja tak Tylko to udało mi się znaleźć. Nadwyrężyłam sobie nadgarstek od machania pędzlem (zalecenia tyczące wałka sznurkowego niech sobie producent wsadzi tam gdzie słońce nie dochodzi ) i nogę w kostce od skakania po drabinie. A jutro ciąg dalszy - zabezpieczanie ściany. Jak dożyję... Jutro Was poodwiedzam, bo teraz to padam na swój garbaty nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Jak miło, że w przeciwieństwie do mnie tutaj zaglądacie Dzisiaj bawiłam się w wykończeniowca. Postanowiłam sama zrobić ściany w kibelku - co toś co położyłam przy pewnej dawce wyobraźni przypomina beton TEN BETON ?????!!!!!!!!!!!!!!! Fotki dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.09.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 UFFFFF Aniu baam sie ze jak do Ciebie zajrze to okaze sie ze juz mieszkacie;)mnie sie bardzo podobaja te plytki i rozmiar tez super! powinnz optzcznie powiekszyc kuchnie:yes:wieszak cudny!!!:jawdrop:no a na fotki sie nie zalapalam ....buuuuuu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 02.09.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Trzymaj się Aniu - zmęczona, ale na pewno szczęśliwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts