Arnika 02.09.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Te płytki po ponad 100zł to silwer loft? Jak tak to są super.. mam je u siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 TEN BETON ?????!!!!!!!!!!!!!!! Fotki dawaj Dopiero jak skończę Wymaga poprawek. Nie umiem nierówno nakładać, wyszło pod linijkę Hercules Poirot byłby ze mnie dumny UFFFFF Aniu baam sie ze jak do Ciebie zajrze to okaze sie ze juz mieszkacie;)mnie sie bardzo podobaja te plytki i rozmiar tez super! powinnz optzcznie powiekszyc kuchnie:yes:wieszak cudny!!!:jawdrop:no a na fotki sie nie zalapalam ....buuuuuu...... Anetko, zaraz to naprawimy A do przeprowadzki jeszcze chwilka została! Trzymaj się Aniu - zmęczona, ale na pewno szczęśliwa . Delikatnie mówiąc wykończona i umordowana Ale to takie przyjemne zmęczenie. Nawet te psychiczne dodaje skrzydeł Te płytki po ponad 100zł to silwer loft? Jak tak to są super.. mam je u siebie... Arniś, nie Silver loft były dla mojego męża zbyt błyszczące. Nazywają się Paradox Mam nadzieję, że nie okażą się paradoksem w mojej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.09.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dopiero doczytałam że Ty dzielnie od kilku dni już walczysz z betonem Powodzenia kochana i fantastycznych efektów (będzie bosssko ) Daj znać co tam dziś się u Ciebie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Daj znać co tam dziś się u Ciebie dzieje :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 04.09.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Super, że się dzieje! Czekam na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.09.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 co to są pekaesy ????????????????? i na fotki się nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Miałam wczoraj pokazać, ale moi panowie skutecznie odciągnęli mnie od komputera Płytki kuchenne. Brudne jak nie wiem co, ale mnie cieszą Na pierwszym planie rozpiska. Panu Jankowi tylko lekko powieka drgnęła, gdy mu wręczyłam plik kartek z rozrysowanymi płytkami na podłogi i ściany Z kamienną miną zapytał, czy na panele też dostanie Jak myślicie? Rysować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 i na fotki się nie załapałam Wysłałam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Aniu super wygląda Każdy glazurnik zwsze woli mnięc rozpiskę, bo za nic wówczas nie odpowiada. No to pan Jan jest rzeczywiście niesamowity, może mi go podrzucisz po Twojej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.09.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Heh, ja mojemu panu kafelkowemu ponumerowałam płyteczki ołówkiem Ależ tu się dzieje ostatnio - super, że pan Janek nie zawodzi, super, że będziecie mieć taki piękny wieszak, bez sensu, że przegapiłam Wasze rodzinne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 04.09.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 narendil nadrobiłam ale sie u Ciebie dzieje i erotycznie i wnetrzarsko http://emoty.blox.pl/resource/naughty.gif fajne płytki a jak beton? dawaj fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 04.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No i pięknie Grunt, to iść naprzód, naprzód iść! PS. Pozdrów ode mnie Pana Janka i powiedz, że jestem z Niego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.09.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Z kamienną miną zapytał, czy na panele też dostanie Jak myślicie? Rysować? oczywiście, że rysować Płytki prezentują się pięknie ale ciekawa jestem okropnie tego betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.09.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 oczywiście, że rysować Płytki prezentują się pięknie ale ciekawa jestem okropnie tego betonu rysowac:yes: żeby nie było potem problemu że realizacja dobiega od zalożeń...a przy Twoich wyliczeniach i podejścia do sprawy byla by to katastrofa jak by było coś nie tak...ale wierzę w Pana Janka że wie co ma za Klientkę i trza sie trzymac rysuneczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 04.09.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a ja tez przegapiłam fotki:( wieszak niesamowity, baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.09.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Aniu - poproszę zdjęcia betonu:cool:Płyteczki fajnie wyszły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aniu super wygląda fajne płytki No i pięknie Grunt, to iść naprzód, naprzód iść! Płytki prezentują się pięknie Płyteczki fajnie wyszły:yes: Dziękuję! Mi również podobają się te płytki Mąż dobrze wybrał! Heh, ja mojemu panu kafelkowemu ponumerowałam płyteczki ołówkiem Ufff a jak beton? dawaj fotki! ale ciekawa jestem okropnie tego betonu Aniu - poproszę zdjęcia betonu:cool: Beton będzie, ale później. Zdecydowałam, że jest do poprawy. Musicie uzbroić się w cierpliwość, do czasu aż znajdę wolny weekend oczywiście, że rysować rysowac:yes: Tiaaa, kilkadziesiąt metrów kwadratowych bez sensu, że przegapiłam Wasze rodzinne fotki a ja tez przegapiłam fotki:( Sprawdźcie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 05.09.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Taak, płytki brudne okropnie, no jak mogłaś nam pokazać coś takiego? żarcik Nie wiem czy one szare czy brązowe, ale ułożone fajnie i ciesze sie ,że wreszcie prace ruszyły i będzie co oglądać az nie moge sie doczekać realizacji tych pięknych wizualizacji:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nie wiem czy one szare czy brązowe, ale ułożone fajnie vesi, jak możesz mnie o brązy podejrzewać Płytki są szare. az nie moge sie doczekać realizacji tych pięknych wizualizacji:D A wiesz, jak JA nie mogę się doczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.09.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Przyszłam się słonecznie przywitać i zaciskam mocno kciuki o jak najszybszą przeprowadzkę Może tez egoistycznie, bo nie moge się doczekać końcowego efektu , chociaz doskonale wiem, że będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts