ivy17 05.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aniu czekam z niecierpliwością na efekty...bo po twoich planach , wizualizacjach wiem ze bedzie super może chociaz jakies nowe fotki z placu boju.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.09.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Aniu płytki zapowiadają się super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 05.09.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 płytki już są nim się obejrzymy i będzie wszystko a co z betonem może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.09.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 05.09.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Cegiełka na podłodze zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 może chociaz jakies nowe fotki z placu boju.... Mam nadzieję, że jutro uda mi się coś Wam pokazać Dzisiaj nie miałam czasu pojechać do mieszkania. Pan Janek ma dokładne rozpiski, myślę więc, że sobie radzi Jutro mam odebrać parapety, a że nie przewiozę i Jakuba, i parapetów na raz, to muszę odwiedzić swoje nowe cztery kąty a co z betonem może być nie tak? Po pierwsze, jakiś mało betonowy wyszedł. Pod linijkę Po drugie, warstwa impregnująca porobiła jakieś mazy. Decyzja podjęta - kładę od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.09.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 ejno... widziała te kwadratowe lusterka??? poznam zdanie na ich temat??? super podłoga kuchenna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej, podłoga świetna Perfekcjonistko no pokaż ten beton Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 06.09.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (...) Po pierwsze, jakiś mało betonowy wyszedł. Pod linijkę Po drugie, warstwa impregnująca porobiła jakieś mazy. Decyzja podjęta - kładę od nowa. no to oby wyszło http://emoty.blox.pl/resource/23_132_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 06.09.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ja mimo wszystko czekam na beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.09.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ejno... widziała te kwadratowe lusterka??? poznam zdanie na ich temat??? super podłoga kuchenna:) Magduś, Ania juz pisała o nich mam wrazenie:) I po co to wkleiłaś???????? Taka była jej odpowiedź(?) Aniu z niecierpliwośćią czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.09.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Problemy logistyczne ? Ja bym tam pojechała po parapety a syna odebrałabym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.09.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Magduś, Ania juz pisała o nich mam wrazenie:) I po co to wkleiłaś???????? Taka była jej odpowiedź(?) Aniu z niecierpliwośćią czekam na zdjęcia poważnie? ups, to chyba przegapiłam tę odpowiedź Aniu sorki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 06.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Żeby tyle osób czekało tyle czasu na jakiś beton... no dziwy się dzieją na tym świecie ale ja też do tego grona się zaliczam, bo mnie zaintrygowało: zbyt perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.09.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej Aniu, zdjęcia plenerowe super:jawdrop:płytki super:jawdrop: wieszak łazienkowy super:jawdrop:Czekam na beton jak wszyscy:wiggle:Miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.09.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Jest beton? nie ma betonu... to znikam eee poczekam bo mnie skręca z ciekawości Aniu jak już dostatecznie uniedoskonalisz beton napisz czym i jak robiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I ja chcę beton!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ania - czekam nadal Ciekawa jestem czy wzięłaś ten co ja czy inny Mój perfekcyjnie nie wyszedł - nawet przez moment myślałam, że zbyt mało perfekcyjnie ale mąż szybciutko mnie przeprostował Aaaaa , i mój impregnat nie pozostawił żadnych maziaji Był biały w momencie nakładania a po nałożeniu zraz zamieniał się na przezroczysty. I zmieniał tylko kolor betonu na mokry . Ale szybko sechł / schnął ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Uuuuuuuuuuuu nie ma betonu idem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 waryjatki betonu nie widziały na budowie czy co??? :) (no dobra ja też czekam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts