narendil 07.09.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Andźka czyś ty już całkiem zwariowała ????????????????????????????? Chłopa po AGD wysyłać - zlituj się !!! Spokojnie. Wolność kontrolowana. Dostał wytyczne co musi być i ma znaleźć pięć pasujących modeli. Najwyżej będzie szukał do skutku Co do dziecka śpiącego na schodach..... No nie zupełnie tak to sobie wyobrażałam. Leżaczki w przedszkolu są tak ? No tak więc z Panem dziadkiem cieciem w kanciapce na leżaczku synuś by sobie pospał. Pan pewnie poczęstował by go pasztetówką przyniesioną z domu, porozwiązywali by krzyżówki, walnęli browarka ...... no co? integracja dziecka z placówką oświatową jest niezwykle istotna w całym procesie rozwoju. Nauczycielka Ci to mówi Ale pana dziadka ciecia nie ma I z kim ten browarek? Co najwyżej z młodzieżą, która na przedszkolnym placu zabaw wieczorami przesiaduje Nauczycielką jesteś? A czego, jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 07.09.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 znalazłam - to Amica PI 6511SF i nawet teraz już kosztuje poniżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ania, Ty masz TAKIE piękne grzejniki??????? I jeszcze Ci je deweloper sam z własnej woli sprawił????? Bombowe!!!! Ja uwielbiam, jak wiesz, grzejniki:rolleyes: dokładnie to samo miałam napisać Andźka czyś ty już całkiem zwariowała ????????????????????????????? Chłopa po AGD wysyłać - zlituj się !!! Ty sie sama za to lepiej weź! (...) A czemu mąż wybiera? Bo mi dzisiaj rano oznajmił, że w ten weekend to on by już zamówił. Skoro taki wyrywny, to niech najpierw znajdzie Jakie macie płyty i zmywarki? Tylko proszę, nie powyżej 2 tysięcy Wersje ekonomiczne a chcesz mu udowdnić ze to nie takie proste zreszta pewnie tak sie to konczy że spedzisz kilka nocy na grzebaniu w necie;) płyty TEKI sa ponoć dobre i niedrogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ania ja mam zmywarkę Electrolux ESL 67070 R (zadowolonam). Ma super czadowe światełko wewnątrz i uważam, że to bardzo życie ułatwia. I płytę Samsunga CTN364N006 (bez kółek) za 1955 zł. Jest w porządku, ale faktycznie nie widzi naczyń poniżej 15 cm średnicy i funkcja booster w porównaniu do Siemensa jest gorsza (dłużej grzeje). Mimo wszystko jednak wciąż wybrałabym tę zamiast droższą o ponad 1000 zł "koleżankę" Siemens. Domi87 a po co Ci drzwi 90? 80 to norma, a do łazienek i 70 się daje. Spokojnie daj 80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.09.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 heykaJa mam płytę mastercookawłaśnie czekam na serwis bo jedna strona przestała mi działaća zmywarkę mam whirpolla ADG 9 300 kosztowała ok 1500 złjak najbardziej polecamsuper domywa nawet na najniższej tempmój Pan od kuchni radził zeby nie kupowac zbyt drogich sprzętów lepiej brać takie które mają 5 lat gwarancji ( ewentualnie jest możliwość przedłużenia) Koleżanka użytkuje zmywarke boscha od 1,5 roku dała cos ok 3 tys i strasznie na nią narzeka że słabo szklanki domywa:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Dobrze, że jednak wczoraj nie czekałam ... Mam gości na tydzień więc masz dużo czasu Biały grzejnik w pokoju tak przyciągnął moją uwagę, ze już nic wokół nie widzę... ładny jest , fajny taki prezent Parapet na pewno też fajny, z tej perspektywy nie da się ukryć, że... szary Ze sprzętem niestety nie pomogę bo zmywarkę mam ręczną i do tego leniwą a płytę oglądam na obiadach u teściowej ... fakt, faktem niedrogo mnie to wychodzi Edit: Zapomniałam zapytać Pinacoladę jakiej firmy kładła u siebie ten beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.09.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Pytaj o co chcesz. Jestem nauczycielem od wszystkiego czyli krawaty wiążę , usuwam ciążę a tak na poważnie to nauczanie początkowe i wychowanie przedszkolne, plastyk fantastyk i inne zboczenia. Wiem, że pewnie niektóre z was będą zszokowane, że taki oszołom uczy dzieci ba nawet, że ma pozwolenie na kontakt z nimi ale spokojnie, głęboki oddech - jest naprawdę fajnie. Za poprzedniej dyrekcji byłam stale nagradzana i wyróżniana. Za obecnej władzy mam już jedną naganę z wciągnięciem do akt. Stosuję być może zbyt kontrowersyjne jak na jej mały rozumek metody nauczania i to się nie podoba, a że nie umiem i nie chcę inaczej pracować to mam problemy. Na całe szczęscie mąż sprawdza się w sypialni i stale coś rodzę więc mam na ładnych kilka lat zapewniony urlop wychowawczy. Boże jakie to kuriozalne............ uratował mnie penis Co do AGD..... Mój mąż przez kilka lat miał styczność z różnymi markami i powiedział , że nie ma sensu wydawać kasy sugerując się niestety już przebrzmiałą sławą pewnych producentów. Sprzęty robione są tak żeby się psuły ( poważnie). Naprawa wychodzi drożej niż kupno nowego to co zrobi klient ? Kupi nowe! Najbardziej psują się zmywarki i pralki oraz odkurzacze i na te sprzęty nie ma co wywalać milionów bo i tak za 2-3 lata będzie trzeba kupić nowe. Warto zainwestować w dobry piekarnik ( o ile ktoś często używa), lodówkę. Okapy, płyty i takie tam raczej rzecz gustu i doboru pod własne potrzeby. Ja np. już teraz wiem, że 4 palniki to ilość symboliczna i jeśli kiedyś BOŻE DOPOMÓŻ się wyprowadzimy to sprzedam nerkę ale kupię sobie kuchnię wolnostojącą smega z 6-8 palnikami i z 2 piekarnikami. No to się poprodukowałam - sorki za dłużyznę. Edytowane 7 Września 2012 przez Siner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Siner czy pisałam gdzieś kiedyś, że kocham Twoje poczucie humoru? Swój człek jesteś I niestety masz rację odnośnie sprzętu AGD. Celowo robiony tak, żeby szybko padł. Na nieszczęście producentów jednak mój sprzed 6 lat ma się wciąż nieźle i dlatego postanowiłam powielić markę w nowym domu - > stąd Electrolux i Siemens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.09.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja mam zmywarkę AEG ale ma juz z 5 lat więc pewnie takich (fajnych) juz nie produkują A płyte kupiłam taniochę : Amica, bez kółek , bez ramki (bo tam się syf gromadzi) - kocham ją na zabój - POLECAM : Amica PI6512TF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.09.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Siner czy pisałam gdzieś kiedyś, że kocham Twoje poczucie humoru? Swój człek jesteś . lubię czytać posty Siner...uśmiecham sie do monitora i jakoś mi tak lepiej :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.09.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 och dziękuję dziewczynki, chodźcie do mamusi przytuli do cycocha........ a mam do czego oj mam. Nawet moja córka ostatnio mnie zapytała: - Mamusiu czy Ja też będę miała takie wielkie cycochy? - Ja - trudno powiedzieć - ale zwykle córka ma piersi podobne do mamy. - Dziecię me - ojejku to Ja się chyba będę przewracała ! - Ja ( wyrodna i mało empatyczna matka) - nie martw się Zuziu kupimy Ci balkonik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.09.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja Boscha nie polecam Być moż ma dobre produkty, ale te tańsze są stanowczo gorsze od no name w niższej cenie. Pierwszy raz zraziłam się do Boscha, kupując prostownicę, która okazała się całkowicie bezużyteczna - słabo grzała, a płytki miała na tyle od siebie oddalone, że łapały tylko grube pukle włosów, przez co wcale ich nie prostowała. Używałam na studiach prostownicę koleżanki, połowę tańszą, tysiąc razy lepszą. Później zapomniałam o tym nieudanym zakupie i do domu zakupiłam właśnie zmywarkę i lodówkę Boscha - zmywarkę mąż musi naprawiać średnio co kilka miesięcy (3 razy w ciągu półtora roku użytkowania), lodówka hałasuje jak kombajn, ma małą pojemność i tylko czekam, aż się zepsuje. Moim zdaniem w tym wypadku płaci się za firmę, bo na pewno nie za jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.09.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pytaj o co chcesz. Jestem nauczycielem od wszystkiego czyli krawaty wiążę , usuwam ciążę a tak na poważnie to nauczanie początkowe i wychowanie przedszkolne, plastyk fantastyk i inne zboczenia. Wiem, że pewnie niektóre z was będą zszokowane, że taki oszołom uczy dzieci ba nawet, że ma pozwolenie na kontakt z nimi ale spokojnie, głęboki oddech - jest naprawdę fajnie. Za poprzedniej dyrekcji byłam stale nagradzana i wyróżniana. Za obecnej władzy mam już jedną naganę z wciągnięciem do akt. Stosuję być może zbyt kontrowersyjne jak na jej mały rozumek metody nauczania i to się nie podoba, a że nie umiem i nie chcę inaczej pracować to mam problemy. Na całe szczęscie mąż sprawdza się w sypialni i stale coś rodzę więc mam na ładnych kilka lat zapewniony urlop wychowawczy. Boże jakie to kuriozalne............ uratował mnie penis Zwariowałam:rotfl: Siner, Ty naprawdę niezły numer jesteś btw - moja mam też nauczycielka od wszystkiego I też wyluzowana... ale nie aż tak:lol2: Mrówcia, jaka fajna ta Twoja płyta!!! Sprawdza się? Zadowolona jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.09.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Edit: Zapomniałam zapytać Pinacoladę jakiej firmy kładła u siebie ten beton? Pinacolada zapomniała ale postara się sobie przypomniec tzn odszukac w róznych dokumentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 07.09.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Siner znów mnie rozbawia w pracy:D Mam nadzieję, że śmianie się do monitora nie zainteresuje za bardzo szefowej, bo chyba by się domyśliła, że to raczej nie do raportów finansowych się uśmiechamnarendil kajam się, że nie połączyłam tego brązu z oknem! W sumie to się nie zastanawiałam co jest wokół parapetu tylko czy to zdjęcie rzeczywiście może przypominać parapet:P AniaS79 drzwi 90 deweloper zaaplikował mi sam i dopiero dziś to zauważyłam! Znaczy, że chyba mogą spokojnie być mniejsze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Dziękuję za namiary na AGD! Podrzucę mężowi Też mi się wydaje, że nie ma co szaleć ze sprzętem. Z tego co czytałam, ma działać tyle czasu co gwarancja. Poza tym, za kilka lat sprzęt może być jeszcze lepszy, jeszcze bardziej ekologiczny, itp. Więc nie dajmy się zwariować Edytowane 7 Września 2012 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pytaj o co chcesz. Jestem nauczycielem od wszystkiego czyli krawaty wiążę , usuwam ciążę a tak na poważnie to nauczanie początkowe i wychowanie przedszkolne, plastyk fantastyk i inne zboczenia. To tak jak moja mama Ale ona taka zwariowana nie była Ale również miała problemy z władzami, bo szła pod prąd. Ech... Siner, obiecaj mi jedno Że nie przestaniesz pisać! Ja Cię podziwiam, szalona kobieto och dziękuję dziewczynki, chodźcie do mamusi przytuli do cycocha........ a mam do czego oj mam. Nawet moja córka ostatnio mnie zapytała: - Mamusiu czy Ja też będę miała takie wielkie cycochy? - Ja - trudno powiedzieć - ale zwykle córka ma piersi podobne do mamy. - Dziecię me - ojejku to Ja się chyba będę przewracała ! - Ja ( wyrodna i mało empatyczna matka) - nie martw się Zuziu kupimy Ci balkonik. Na pocieszenie przekaż Zuzi, że są wyjątki. Jeden z nich jest gospodynią tegoż wątku To się nazywa złośliwość losu odziedziczyć po mamie wszystko poza biustem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pinacolada zapomniała ale postara się sobie przypomniec tzn odszukac w róznych dokumentach Narendil pamięta Czy Two życzy sobie namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Wieczorem coś Wam pokażę Mnie cieszy, ale nie nastawiajcie się na nie wiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.09.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aniu szczęście ty nasze..... Ja myślałam, że kolejnym postem wyrównasz mi ciśnienie co bym zaprzestała Ci tu wątek zaśmiecać. gorszyć dziewczyny, niektórym utrudniać pracę co przyczyni się do rychłego wywalenia na zbity pysk, odrywać od wątku głównego itp a Ty ................ prosisz bym nie przestawała ! Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego ? Mam tu pewną teorię......... Co do tego co nam pokażesz wieczorem ....... no jestem bardzo ciekawa bo właśnie wyobrażałam sobie to " nie wiadomo co " Ja do swojego męża też tak mówię... ale jak już nadchodzi "ten" wieczór to zasypiam w opakowaniu no i szalej teraz chłopie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts