julianna16 07.09.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Będzie beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.09.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Narendil pamięta Czy Two życzy sobie namiary? Jak najbardziej Two sobie życzy ... oj dużo sobie ta Two życzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.09.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 narendil i dziewczęta - fajnie was się czyta! super szarość.... bardzo super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.09.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Narendil pamięta Czy Two życzy sobie namiary? Czyli Pinacolada nie musi przewalać tony faktur ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Mam doła zmeczeniowego, mieszkanie zawalone pudłami, chłopaki szaleją, chyba im zrobię dziś "zielona noc" więc wpadam na chwilkę, czytam i od razu mi lepiej Siner[\b] jesteś zaj....ista uwielbiam Cię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 . Na całe szczęscie mąż sprawdza się w sypialni i stale coś rodzę więc mam na ładnych kilka lat zapewniony urlop wychowawczy. Boże jakie to kuriozalne............ uratował mnie penis . Siner ja tez o mało co nie spadłam z krzesła ze śmiechu Aniu co to będzie dzisiaj, co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aniu szczęście ty nasze..... Ja myślałam, że kolejnym postem wyrównasz mi ciśnienie co bym zaprzestała Ci tu wątek zaśmiecać. gorszyć dziewczyny, niektórym utrudniać pracę co przyczyni się do rychłego wywalenia na zbity pysk, odrywać od wątku głównego itp a Ty ................ prosisz bym nie przestawała ! Hmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego ? Mam tu pewną teorię......... Proponuję nie teoretyzować, tylko dalej być taką jaką Cię znamy Co do tego co nam pokażesz wieczorem ....... no jestem bardzo ciekawa bo właśnie wyobrażałam sobie to " nie wiadomo co " Ja do swojego męża też tak mówię... ale jak już nadchodzi "ten" wieczór to zasypiam w opakowaniu no i szalej teraz chłopie...... No nie, aż tak dobrze się jeszcze nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Jak najbardziej Two sobie życzy ... oj dużo sobie ta Two życzy... Czyli Pinacolada nie musi przewalać tony faktur ???? pinacolada nie musi, narendil już Two wysłała co dostała narendil i dziewczęta - fajnie was się czyta! super szarość.... bardzo super! Też lubię tu zaglądać Fajne z Was babki! Mam doła zmeczeniowego, mieszkanie zawalone pudłami, chłopaki szaleją, chyba im zrobię dziś "zielona noc" więc wpadam na chwilkę, czytam i od razu mi lepiej Siner[\b] jesteś zaj....ista uwielbiam Cię czytać pepe, forum to czasem niezła terapia, prawda Trzymaj się pakująca kobieto Będzie beton Aniu co to będzie dzisiaj, co to będzie? Betonu nie będzie, chyba, że chcecie fotkę wiaderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.09.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Szersza perspektywa Wystarczająco szeroka? Wszyscy widzą, że to okno? Jeszcze trochę naszych szarości: Płytki do przedpokoju. Nie jest to wymarzony przez męża łupek, ale podoba nam się Ciężko jest je dobrze sfotografować. Są głównie czarne, z dodatkami srebra i miedzi i mają strukturę. Mąż myje, jakby co I coś na co bardzo bardzo czekałam. Moje cegiełki w rozmiarze maxi w łazience No, ja tam jestem zachwycona! Fuga będzie szara. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 07.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 no i znowu na mnie padło i pewnie po tym co delikatnie zasugeruję popadnę w niełaskę ale.... zaryzykuję a co mi tam.....oczywiście to tylko moje wrażenie z tego co widzę na zdjęciach, być może na żywo wygląda to inaczej......... dosyć czajenia mówię Czy parapety nie są ciuteczek za cienkie, troszkę znikają przy tych masywnych ramach okiennych - żeby nie było - fajne są tylko chyba kurzogenne co ?Cegła w łazience super, no i wreszcie nie mugaty ale z kolorem fugi to pojechałaś - Ja osobiście dała bym białe, wtedy kształt płytek będzie delikatnie podkreślony. Sorki ale to na wsiach maluje się czarną farbą olejną fugi między cegłami na np. kominkach - plisssssssssss Zaboli mnie ? ( ten wirtualny strzał w poczochraną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Wystarczająco szeroka? Wszyscy widzą, że to okno? Ale teraz koloru dobrze nie widać Widzę ciekawe kółko za szybą Aniu płytki moim zdaniem wyszły EXTRA!!!! - to naprawdę najlepsza wersja z tych co rozrysowywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) fuga biała !!!! EDIT -zmieniam zdanie bo doczytałam , że ma być efekt cegiełki. Jesli tak to tylko szara ale jasna Edytowane 8 Września 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Aniu z Boschem mam zupelnie odwrotne doświadczenie, moja zmywarka Bosch ma już 13 lat i nigdy nie była naprawiana, lodowkę tez mam Boscha i jestem bardzo zadowolona Płytki w łazience uwielbiam takie i pokusiłabym się o srebrną (jasno szara fugę) , no i plytki na przedpokój a la łupek tez mi sie podobają Wbrew pozorom U Mi w łazience na podłodze wcale się nie brudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Są pierwsze szarości... mrrr Cegiełki bomba Mimo, że do swoich fugę ostatecznie wybrałam białą (i teraz już zupełnie nie wyobrażam sobie innej), do Ciebie zdecydowanie lekko szara. Wydaje mi się, że z jaśniejszą cały efekt zginie i w rezultacie będziesz mieć ZWYKŁĄ, białą, wypłytkowaną ścianę Edytowane 7 Września 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Siner ależ mnie rozbawiłaś... Aniu dzięki za wiadomość , skrobnę więcej jak będę mieć wenę i trochę więcej czasu. Widok fajny , historie zabawne choć dla Ciebie niekoniecznie;)grzejnik cudnie wyglada i szarości....Kochana sprawdz proszę czy to nie grzejnik z Kermi? na boku powinien mieć delikatną plakietkę z nazwą co do płytek, bardzo mi się podoba u mnie troszkę podobnie bo białe prostokąty ale nie na cegiełkę...fuga biała może będzie i ładna ale szara praktyczniejsza, u mnie wygrał pragmatyzm i z szarej jestem zadowolona, miałam dość szorowania białej w poprzednim przysznicu;) No i nie wiem czy Wiesz ale Twój beton jest jednym z najbardziej wyczekiwanych:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 płytę mam Gorenje a zmywarkę AEG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.09.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 hej Aniu, no toś znowu przesadziła w drugą stronę z tym parapetem, teraz to go ledwo widać szare ściany: ładnie sie prezentują, płytka do wiatrołapu: piękna, a łazienka: super, fuga biała lub srebrno-szara ( mam taką w garażu i sie mi naprawdę podoba taka fuga) a ze sprzętów agd, to mam Bosch(zmywarka, płyta gazowa, piekarnik) i jestem zadowolona... póki co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.09.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Hej Aniu, no piękne postępy:jawdrop: Parapeciki bardzo ładne, ale ja też dałabym ciut masywniejsze. Ja po prostu lubię masywne parapety, ale to ja:)Płytki podłogowe są super- na pewno będą praktyczne i brudu nie będzie widać. Cegła w łazience jest boska i daj koniecznie szarą fugę, bo z białą będzie pospolicie i mdło:sick: Ja mam płytę i zmywarkę Smeg i bardzo polecam. Są ciut droższe, chociaż starsze modele można upolować w dobrej, mieszczącej się w Twoim budżecie cenie.Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Ja Boscha mogę polecić, mam indukcję, piekarnik, mikrofalę i zmywarkę Zmywarka cicha, dobrze domywa, piekarnik piecze, indukcja grzeje, mikro podgrzewa - nie mam zastrzeżeń Jedynie SBS jest Electroluxa - bo chciałam mieć z firmy z największym doświadczeniem w temacie SBS. O Samsungach naczytałam się dużo niepochlebnych opinii i zrezygnowałam. Płytki w łazience - ja bym zrobiła fugę czarną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.09.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 cześć Narendil łazienka fajnie się zapowiada. Jako właścicielka "cegiełkowej" łazienki polecam jasno szarą fugę. U nas jest szary wpadający w piaskowy. Odcień szarego jaki był nie pasował chyba do kafli podłogowych. Wcześniej dojrzałam piękny grzejnik. Parapety też ładnie wyszły. Co do agd, to polecam swoje: - płyta - Bosch PIE651R14E http://beta.ceneo.pl/2327382 - świetnie się wszystko smaży, topi, itd. Prosta obsługa. Cena niższa, bo nie ma slidera i oddzielnego sterowania płyt, ale dodatki przy pozostałych identycznych właściwościach płyty kosztowały kilka stów więcej. Ze sterowaniem jest jednak ok. - piekarnik Gorenje BO 8770AX http://beta.ceneo.pl/2193172 - duży, kilka blach, termosonda - super sprawa jeśli ktoś piecze mięsa - lodówka Sharp SJ PT690 RS http://beta.ceneo.pl/1186602 - nie pamiętam, jakiego rodzaju szukasz, bo ta moja to trochę specyficzna. Ale jest olbrzymia, dobrze mrozi, ma fajny patent na kostki lodu (wlewasz do pojemniczków wodę, potem przekręcasz i masz w dolnym pojemniku kostki lodu), dłużej utrzymuje świeżość - zmywarkę mam Whirlpoola, ale jeszcze nie wyrobiłam sobie ostatecznego zdania powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts