1976pinacolada 10.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Aniu - gratki za opanowanie krwotoku. Ja trace głowę w takich sytuacjach . I buziak w nosek dla młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.09.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 anula, sorry, ze z prywatą ...ale Wy tu o krwotokach, a mnie właśnie krew zalewa!!!! poczebuję pomocy w zlokalizowaniu czarnych uchwytów do CZARNEGO kabla (śr. 9mm), coby go ładnie po ścianie poprowadzić. w wszędzie są, ale białe :(może gdyby ktoś wiedział coś, to niech da mi znać na priv. pliiiiiz!!!! że o tańszym odpowiedniku czarnego BERKERA obrotowego nie wspomnę.... p.s. na fotki betonu i cegiełek się nie załapałam, ale wnioskując po zachwytach innych forumek, juz nie mogę doczekać się finalnego looku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 11.09.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wsiadaj w pociąg/samochód i w drogę Może dojedziesz na coś więcej niż wersja beta. Uważaj uważaj, bo jeszcze wywołasz wilka z lasu:P ale póki co egzaminy i przygotowania do nich skutecznie mnie trzymają w Wawie p.s. na fotki betonu i cegiełek się nie załapałam, ale wnioskując po zachwytach innych forumek, juz nie mogę doczekać się finalnego looku ja na beton też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Jak była by taka potrzeba, to byś na koniec świata te 20kg szczęścia zaniosła w takim czasie, że medal na olimpiadzie byłby murowany.. Czego nie życzę.. Dobrze, ze już jest dobrze GiPeeSów nie używam.. a zjeździłam pół Europy , Bałkany czy Stambuł.. Kolega ma.. i on bez przerwy.. jedziesz za szybko.. , zwolnij.. ograniczenie prędkości do.. tyle i tyle... Masakra jakaś.. Jedynie może w Warszawie by się przydał.. ale od czego jest język i telefony... Na resztę zdjęć czekam z niecierpliwością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.09.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 GiPeeSów nie używam.. a zjeździłam pół Europy , Bałkany czy Stambuł.. Kolega ma.. i on bez przerwy.. jedziesz za szybko.. , zwolnij.. ograniczenie prędkości do.. tyle i tyle... Masakra jakaś.. Jedynie może w Warszawie by się przydał.. ale od czego jest język i telefony... Arnika to chyba żart - w Warszawie nie ma kogo pytać o drogę bo wszyscy są przyjezdni!!! Jedynie jakieś leciwe staruszki co to pierwszą wojnę pamiętają mogą pomóc ale im też bym zbytnio nie ufała bo podpowiada im Alzheimer - także zostaje Krzysio !!! narendilko ...... pocieszyłaś mnie tym, że twój mąż też zombie.... nie jestem sama A spod jakiego on jest znaku zodiaku ? Czyżby wodniczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Aniu uściski dla Ciebie i dla Jakuba My się od tygodnia inhalujemy 2 razy dziennie i w razie potrzeby w środku nocy - nie wiem skąd ten kaszel - bo osłuchowo nic nie ma- ale już dziś jest mokry, odrywający, więc będzie już lepiej. Dziękuję i wzajemnie My też na inhalatorze Aniu - gratki za opanowanie krwotoku. Ja trace głowę w takich sytuacjach . I buziak w nosek dla młodego Kinia, ja w takich momentach jestem opanowana i niewzruszona. Gorzej jakieś pół godziny po incydencie. anula, sorry, ze z prywatą ...ale Wy tu o krwotokach, a mnie właśnie krew zalewa!!!! poczebuję pomocy w zlokalizowaniu czarnych uchwytów do CZARNEGO kabla (śr. 9mm), coby go ładnie po ścianie poprowadzić. w wszędzie są, ale białe :(może gdyby ktoś wiedział coś, to niech da mi znać na priv. pliiiiiz!!!! TAKIE mogą być? Z Berkerem nie pomogę, bo zrezygnowałam. p.s. na fotki betonu i cegiełek się nie załapałam, ale wnioskując po zachwytach innych forumek, juz nie mogę doczekać się finalnego looku Betonu nie było. A cegiełki nadal są O TU Uważaj uważaj, bo jeszcze wywołasz wilka z lasu:P ale póki co egzaminy i przygotowania do nich skutecznie mnie trzymają w Wawie Daleko nie masz ja na beton też Bo nie było! Jak była by taka potrzeba, to byś na koniec świata te 20kg szczęścia zaniosła w takim czasie, że medal na olimpiadzie byłby murowany.. Czego nie życzę.. Wiem Arniś... narendilko ...... pocieszyłaś mnie tym, że twój mąż też zombie.... nie jestem sama A spod jakiego on jest znaku zodiaku ? Czyżby wodniczek ? Skorpion. Jeśli wierzyć w takie rzeczy, to najgorszy możliwy dla mnie znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zrobiłam zdjęcia łazienki. Kabel został w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zrobiłam zdjęcia łazienki. Kabel został w pracy. To wyjmij karte i włóż do laptopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.09.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zrobiłam zdjęcia łazienki. Kabel został w pracy. Powyższy post pozostawiam bez komentarza lub spuszczam zasłonę milczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Zrobiłam zdjęcia łazienki. Kabel został w pracy. niech brak komentarza będzie moim komentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To wyjmij karte i włóż do laptopa Robiłam telefonem Powyższy post pozostawiam bez komentarza lub spuszczam zasłonę milczenia niech brak komentarza będzie moim komentarzem Dobra, znalazłam zapasowy kabel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 11.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 ooo!!! piękne cegiełki !!!! dzięki za namiar, ale muszą być z GOŹDZIEM ( bo to po "barankowym" tynku kabel ma pójść...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.09.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ciemna ściana z białym termostatem Zafugowane płytki: Prysznic I dyskoteka Zgasiłam światło i sprawdziłam, że światła wystarczy o golenia Wiem, że na moich super zdjęciach tego nie widać, ale kolor fugi zgrywa się z kolorem jasnych ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 niezła ta dyskoteka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.09.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No i cóż ja mam powiedzieć. Nie zabrzmi to zbyt skromnie ale powiem ZAJEBIŚCIE Bardziej od ledów zaintrygował mnie brodzik - poka w całości bo on jakis dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Wow szałowa ta dyskoteka będą imprezy pod prysznicem Płytki ładnie się prezentują z tą fugą widać podział ale tak delikatnie, bardzo fajnie Aaaa zapomniała bym... termostat ...pasuje do gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 matko bosko z Guadelupe ....... Pierwsze zdjęcie rzeczywiście kabina prysznicowa ale jak zobaczyłam drugie to miałam skojarzenie nastepujące...albo u was kręcą kolejny sezon Star Trek i jest to jakis teleport no ale sama z soba uzgodniłam że jest to raczej nie możliwekolejna opcja, że macie zamontowany system inteligentny dom i jest to urządzenie do skanowania sylwetki domownika - system rozpoznaje: swój - puszczam wodę - obcy - puszczam gówno sąsiadów z góry ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że buszując od kilku lat na tym forum nie spotkałam się z taką zajebistą technologią no i nie słyszałam nigdy o złodziejach którzy przed ograbieniem chałupy z precjozów najpierw biorą prysznicwpadłam na kolejny pomysł - ty taka inteligentna, doktoraty, cuda wianki więc mąż też raczej głupawy nie jest. Doszłam do wniosku, że pewnie studiuje lub robi jakąś specjalizację z tomografii komputerowej a co by sobie poćwiczyć zamontował sobie tego dynksa w domu. Zgadłam ? Podświetlta se jeszcze bidet - wrażenia nie zapomniane Koloru fugi nie skomentuję - zdjęcia słabo oddają kolor więc przyjmuję że są białe W horoskopy nie wierze ale w znaki tak a właściwie w cechy charakteru urodzonych w danym znaku - przepowiadam !!!! i sprawdza sięAniu a ty co jesteś - chodzi mi o znakSkorpion dla mnie fajny, znam kilkaaaaaaaaaaaaa i jeszcze skąd te zachwyty nad cegłą ? gdzie te foty bo ja nic nie widzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 matko bosko z Guadelupe ....... aaaaaaaaaaaa i jeszcze skąd te zachwyty nad cegłą ? gdzie te foty bo ja nic nie widzę !!!! :rotfl: nie wytrzymam Siner - chodzi o płytki w łazience. Te z białą fugą. Ułozone sa w cegiełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 11.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts