Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

anula, sorry, ze z prywatą :D...ale Wy tu o krwotokach, a mnie właśnie krew zalewa!!!! :mad:

poczebuję pomocy w zlokalizowaniu czarnych uchwytów do CZARNEGO kabla (śr. 9mm), coby go ładnie po ścianie poprowadzić. w wszędzie są, ale białe :(może gdyby ktoś wiedział coś, to niech da mi znać na priv. pliiiiiz!!!!

że o tańszym odpowiedniku czarnego BERKERA obrotowego nie wspomnę....;)

p.s. na fotki betonu i cegiełek się nie załapałam, ale wnioskując po zachwytach innych forumek, juz nie mogę doczekać się finalnego looku :D

Wsiadaj w pociąg/samochód i w drogę :D

Może dojedziesz na coś więcej niż wersja beta.

Uważaj uważaj, bo jeszcze wywołasz wilka z lasu:P

ale póki co egzaminy i przygotowania do nich skutecznie mnie trzymają w Wawie

p.s. na fotki betonu i cegiełek się nie załapałam, ale wnioskując po zachwytach innych forumek, juz nie mogę doczekać się finalnego looku :D

ja na beton też:rotfl:

Jak była by taka potrzeba, to byś na koniec świata te 20kg szczęścia zaniosła w takim czasie, że medal na olimpiadzie byłby murowany.. Czego nie życzę.. ;)

Dobrze, ze już jest dobrze :)

GiPeeSów nie używam.. a zjeździłam pół Europy , Bałkany czy Stambuł.. Kolega ma.. i on bez przerwy.. jedziesz za szybko.. , zwolnij.. ograniczenie prędkości do.. tyle i tyle... Masakra jakaś..

Jedynie może w Warszawie by się przydał.. ale od czego jest język i telefony...

Na resztę zdjęć czekam z niecierpliwością...

GiPeeSów nie używam.. a zjeździłam pół Europy , Bałkany czy Stambuł.. Kolega ma.. i on bez przerwy.. jedziesz za szybko.. , zwolnij.. ograniczenie prędkości do.. tyle i tyle... Masakra jakaś..

Jedynie może w Warszawie by się przydał.. ale od czego jest język i telefony...

Arnika to chyba żart - w Warszawie nie ma kogo pytać o drogę bo wszyscy są przyjezdni!!! Jedynie jakieś leciwe staruszki co to pierwszą wojnę pamiętają mogą pomóc ale im też bym zbytnio nie ufała bo podpowiada im Alzheimer - także zostaje Krzysio !!!

narendilko ...... pocieszyłaś mnie tym, że twój mąż też zombie.... nie jestem sama :) A spod jakiego on jest znaku zodiaku ? Czyżby wodniczek ?

Aniu uściski dla Ciebie i dla Jakuba :hug:

My się od tygodnia inhalujemy 2 razy dziennie i w razie potrzeby w środku nocy :bash: - nie wiem skąd ten kaszel :o - bo osłuchowo nic nie ma- ale już dziś jest mokry, odrywający, więc będzie już lepiej.

Dziękuję i wzajemnie :hug:

My też na inhalatorze :rolleyes:

Aniu - gratki za opanowanie krwotoku. Ja trace głowę w takich sytuacjach . I buziak w nosek dla młodego

Kinia, ja w takich momentach jestem opanowana i niewzruszona.

Gorzej jakieś pół godziny po incydencie.

anula, sorry, ze z prywatą :D...ale Wy tu o krwotokach, a mnie właśnie krew zalewa!!!! :mad:

poczebuję pomocy w zlokalizowaniu czarnych uchwytów do CZARNEGO kabla (śr. 9mm), coby go ładnie po ścianie poprowadzić. w wszędzie są, ale białe :(może gdyby ktoś wiedział coś, to niech da mi znać na priv. pliiiiiz!!!!

TAKIE mogą być?

Z Berkerem nie pomogę, bo zrezygnowałam.

Betonu nie było.

A cegiełki nadal są ;) O TU

Uważaj uważaj, bo jeszcze wywołasz wilka z lasu:P

ale póki co egzaminy i przygotowania do nich skutecznie mnie trzymają w Wawie

Daleko nie masz :)

ja na beton też:rotfl:

Bo nie było!

Jak była by taka potrzeba, to byś na koniec świata te 20kg szczęścia zaniosła w takim czasie, że medal na olimpiadzie byłby murowany.. Czego nie życzę.. ;)

Wiem Arniś... :hug:

narendilko ...... pocieszyłaś mnie tym, że twój mąż też zombie.... nie jestem sama :) A spod jakiego on jest znaku zodiaku ? Czyżby wodniczek ?

Skorpion. Jeśli wierzyć w takie rzeczy, to najgorszy możliwy dla mnie znak :p

To wyjmij karte i włóż do laptopa :lol2:

Robiłam telefonem :p

Powyższy post pozostawiam bez komentarza lub spuszczam zasłonę milczenia :bash:

niech brak komentarza będzie moim komentarzem :rotfl:

Dobra, znalazłam zapasowy kabel.

Ciemna ściana z białym termostatem ;)

11092012514.jpg

Zafugowane płytki:

11092012517.jpg

Prysznic

11092012515.jpg

I dyskoteka :lol2:

11092012516.jpg

Zgasiłam światło i sprawdziłam, że światła wystarczy o golenia ;)

Wiem, że na moich super zdjęciach tego nie widać, ale kolor fugi zgrywa się z kolorem jasnych ścian :lol2:

matko bosko z Guadelupe .......

Pierwsze zdjęcie rzeczywiście kabina prysznicowa ale jak zobaczyłam drugie to miałam skojarzenie nastepujące...

albo u was kręcą kolejny sezon Star Trek i jest to jakis teleport no ale sama z soba uzgodniłam że jest to raczej nie możliwe

kolejna opcja, że macie zamontowany system inteligentny dom i jest to urządzenie do skanowania sylwetki domownika - system rozpoznaje: swój - puszczam wodę - obcy - puszczam gówno sąsiadów z góry ale po głębszym zastanowieniu doszłam do wniosku, że buszując od kilku lat na tym forum nie spotkałam się z taką zajebistą technologią no i nie słyszałam nigdy o złodziejach którzy przed ograbieniem chałupy z precjozów najpierw biorą prysznic

wpadłam na kolejny pomysł - ty taka inteligentna, doktoraty, cuda wianki więc mąż też raczej głupawy nie jest. Doszłam do wniosku, że pewnie studiuje lub robi jakąś specjalizację z tomografii komputerowej a co by sobie poćwiczyć zamontował sobie tego dynksa w domu.

Zgadłam ?

Podświetlta se jeszcze bidet - wrażenia nie zapomniane

Koloru fugi nie skomentuję - zdjęcia słabo oddają kolor więc przyjmuję że są białe

W horoskopy nie wierze ale w znaki tak a właściwie w cechy charakteru urodzonych w danym znaku - przepowiadam !!!! i sprawdza się

Aniu a ty co jesteś - chodzi mi o znak

Skorpion dla mnie fajny, znam kilka

aaaaaaaaaaaa i jeszcze skąd te zachwyty nad cegłą ? gdzie te foty bo ja nic nie widzę !!!!