mrówka75 12.09.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 tak sobie myślę, że nie ma co nad światełkami się pastwić drogie panie, bo w realu to może zupełnie inaczej wyglądać. Mój M realizował wszelkiego typu podświetlenia w dziwnych miejscach i nie myślę tu tylko o domu ( kiedyś wrzucę fotki podświetlenia jakie kazał zamontować w samochodzie) to teraz muszę przyznać , że podświetlenie ścianki za geberitem za które swego czasu na forum "wnętrza" zostało przyjęte z dezaprobatą jest moim ulubionym podświetleniem w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 aniu nawet nie wiesz co zaczęłaś !!! Już lecę tylko: dam jeść ekipie zrobię z dziewczynami lekcje pozmywam uprasuję wstawię ze 3 praleczki "zadbam" o męża pochowam uprasowane ciuchy pozaprowadzam i poodbieram wszystkich z terapii i będę za jakieś ............................................. 20 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.09.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Mrówciu masz rację te ledy dużo gorzej wychodzą na fotach niż na żywo niestety przylgnęła do nich zła opinia przez nadmierne stosowanie w różnych dziwnych miejscach. Maskownica na pewno złagodzi te błyski, ja mam dodatkowo jakiś regulator, który zmniejsza/zwiększa natężenie światła więc mam nadzieję będzie można ciut zmniejszyć dyskotekę. Aniu u mnie foty dopiero jak się mama na budowę pofatyguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 12.09.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Nie będę strzelać Wpadam w samozachwyt :rotfl No tak, siner, bezpieczna Termostat wybaczam yes: Kiedy fotki Twojego teleportera? I popatrz, nawet się wstrzeliłaś z moją ulubioną postacią! Cegiełka dziękuje! A Las Vegas złagodnieje po założeniu maskownicy. Spełnia swoje zadanie, oświetla mi prysznic Siner bezpieczna bo po tylu wpadkach zabezpiecza się gdzie może !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Właśnie się okazało, że diabli wzięli ponad tydzień moich badań i obliczeń Za pięć minut miałabym je promotorowi zaprezentować. Szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.09.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Two - uwierz , że łazienka to nie jest dziwne miejsce na ledy. Mój M kazał zamontować ledy ( bez mojej wiedzy żeby było jasne )- UWAGA niebieskie ( żeby pasowały do zegarów na desce rozdzielczej) na całej podłodze w nowiutkim samochodzie. Jak pojechaliśmy po odbiór i otworzyłam drzwi to dopiero był czad:jawdrop: A teraz to je lubię, cokolwiek mi nie spadnie na podłogę - zawsze znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.09.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Uffff.... przeżyłam:)A ja tam lubie ledy, tylko jak są pomysłowo (nie znaczy dziwnie) zamontowane. Bardzo mi się podoba np. podświetlenie progu wanny na dole, szafek w kuchni (również na samym dole) czy barku pod blatem. Ale to też już kwestia gustuZa to ledy w aucie... Mrówciu to masz zawsze niezłe wejście, niczym gwiazda filmowa - wystawia nogę z samochodu i zapalają się reflektory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.09.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Właśnie się okazało, że diabli wzięli ponad tydzień moich badań i obliczeń Za pięć minut miałabym je promotorowi zaprezentować. Szlag! a co się stało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.09.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a co raz się żyje to nie mogę być choć przez chwilę gwiazdą - chociaż we własnym samochodzie;) A facetom to podświetlenie się bardzo podoba - za każdym razem słyszę - ja jaki czaderski pomysł , też tak sobie zrobię ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 tak sobie myślę, że nie ma co nad światełkami się pastwić drogie panie, bo w realu to może zupełnie inaczej wyglądać. A pastwcie się na zdrowie. Ja tam jestem zachwycona Mrówciu masz rację te ledy dużo gorzej wychodzą na fotach niż na żywo niestety przylgnęła do nich zła opinia przez nadmierne stosowanie w różnych dziwnych miejscach. Maskownica na pewno złagodzi te błyski, ja mam dodatkowo jakiś regulator, który zmniejsza/zwiększa natężenie światła więc mam nadzieję będzie można ciut zmniejszyć dyskotekę. Aniu u mnie foty dopiero jak się mama na budowę pofatyguje To uśmiechamy się do mamusi Two :) Mój M kazał zamontować ledy ( bez mojej wiedzy żeby było jasne )- UWAGA niebieskie ( żeby pasowały do zegarów na desce rozdzielczej) na całej podłodze w nowiutkim samochodzie. Jak pojechaliśmy po odbiór i otworzyłam drzwi to dopiero był czad:jawdrop: WOW Ale przynajmniej dopasował je kolorystycznie A ja tam lubie ledy, tylko jak są pomysłowo (nie znaczy dziwnie) zamontowane. Bardzo mi się podoba np. podświetlenie progu wanny na dole, szafek w kuchni (również na samym dole) czy barku pod blatem. No, przy swoim prysznicu polubiłam ledy. Ale już paski na suficie to nie dla mnie jednak Co nie znaczy, że nie spodobają mi się ładnie zaaranżowane u innych. Za to ledy w aucie... Mrówciu to masz zawsze niezłe wejście, niczym gwiazda filmowa - wystawia nogę z samochodu i zapalają się reflektory:) O to to. Na pewno to miał na myśli mąż mrówki a co raz się żyje to nie mogę być choć przez chwilę gwiazdą - chociaż we własnym samochodzie;) Raz się żyje! A facetom to podświetlenie się bardzo podoba - za każdym razem słyszę - ja jaki czaderski pomysł , też tak sobie zrobię ....... Faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 aniu nawet nie wiesz co zaczęłaś !!! Już lecę tylko: dam jeść ekipie zrobię z dziewczynami lekcje pozmywam uprasuję wstawię ze 3 praleczki "zadbam" o męża pochowam uprasowane ciuchy pozaprowadzam i poodbieram wszystkich z terapii i będę za jakieś ............................................. 20 lat ? Kochana, to musisz po prostu szybciej prasować i gotować Siner bezpieczna bo po tylu wpadkach zabezpiecza się gdzie może !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 a co się stało ?? Przez jedną literówkę moje wyniki zamiast osiąść w folderze docelowym na dysku twardy teleportowały się moją kabiną prysznicową w bliżej nie znaną cyberprzestrzeń Wniosek? Trzy razy sprawdzać to za mało. Ze trzydzieści by się zdało. No nic, udało mi się skierować rozmowę z promotorem na inne tory. Wyrok odroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 12.09.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A nie masz śladu po tym w "dokumentach bieżących" w menu "start"? Pewnie dawno to sprawdziłaś, ale pytam na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.09.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aniu, gdyby to było takie proste Mój program na bieżąco zapisuje setki plików do dalszej analizy. I po prostu zapisywał w miejscu, które nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aniu, Już wspominałam, że fajnego masz Promotora . Mam nadzieję, że jednak da się odzyskać te dane i Twoją pracę Bardzo fajny ten brodzik. Ja mam teraz taki głęboki z siedziskiem i bardzo go lubię (wanny nie mam wcale). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.09.2012 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mój program na bieżąco zapisuje setki plików do dalszej analizy. I po prostu zapisywał w miejscu, które nie istnieje. o rany Udanego dzionka bez takich akcji z uciekającymi plikami Ps A co tam w mieszkanku się teraz dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.09.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czary mary hokus pokus abra kadabra...... niech pliki wrócą skąd uciekły Żeby nie kopać leżącego po tantiemy odezwę się za tydzień. Podówjna stawka za ledzika i pojedyncza za betonik. Hi, hi, bedzie na wymianę zalanych paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Stratę jakoś przebolałam. Obliczenia odpaliłam na nowo. Cóż, życie Żeby nie kopać leżącego po tantiemy odezwę się za tydzień. Podówjna stawka za ledzika i pojedyncza za betonik. Hi, hi, bedzie na wymianę zalanych paneli Pfff Może przekupię Cię jutro zdjęciami swoich paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mam w większości położone panele Dzisiaj pan Janek skończy, położy płytki w przedpokoju. Jutro podmaluje gdzieniegdzie i chyba kooooniec! W sobotę przyjeżdżają korpusy szafek kuchennych. Biedny mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 a bendooom fotki :popcorn: jakoś takoś malo foto relacji ....a my lubić foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts