Venus_m 13.09.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jezu, Anka , jak Wy pedzicie Panele? Koniec? Przeca ty dopiero te klucze pokazywałaś To niemozliwe Cfaniara jesteś i tyle . Klucze to Ty juz pewnie dawno miałas tylko na bidnego dewelopera zganiałaś szykujesz pewnie te swoje wnętrza conajmniej od pół roku i teraz szybciocha będzie zgrywać . Ha, ha - ale Cie zdemaskowałam, nie? :P Nie z nami kochana takie numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Fotki bendom może jutro. Dzisiaj to co najwyżej kartony porozkładane na panelach byście zobaczyły. A ma być efekt! Bo znowu będzie marudzenie, że za mała perspektywa. Odłóżcie zatem popcorn, żeby Wam brzuchy nie pękły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.09.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jezu, Anka , jak Wy pedzicie Panele? Koniec? Przeca ty dopiero te klucze pokazywałaś To niemozliwe Cfaniara jesteś i tyle . Klucze to Ty juz pewnie dawno miałas tylko na bidnego dewelopera zganiałaś szykujesz pewnie te swoje wnętrza conajmniej od pół roku i teraz szybciocha będzie zgrywać . Ha, ha - ale Cie zdemaskowałam, nie? :P Nie z nami kochana takie numery Tiaaa, ja jak ten świstak co siedzi i zawija Między rusztowaniami już skakałam licząc płytki i przed wylewkami malowałam ściany. Kochana, ja się do startu ponad rok szykowałam! Statystycznie rzecz ujmując i mi w końcu musi coś na czas wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 No, przy swoim prysznicu polubiłam ledy. Ale już paski na suficie to nie dla mnie jednak Co nie znaczy, że nie spodobają mi się ładnie zaaranżowane u innych. Paski na suficie? czyli że co:???: w sufitach podwieszanych jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.09.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Przez jedną literówkę moje wyniki zamiast osiąść w folderze docelowym na dysku twardy teleportowały się moją kabiną prysznicową w bliżej nie znaną cyberprzestrzeń Wniosek? Trzy razy sprawdzać to za mało. Ze trzydzieści by się zdało. No nic, udało mi się skierować rozmowę z promotorem na inne tory. Wyrok odroczony dobrze ze dal sie zagadac...ja tak mialam ostatnio z ofertą dla Klienta...:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.09.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mam w większości położone panele Dzisiaj pan Janek skończy, położy płytki w przedpokoju. Jutro podmaluje gdzieniegdzie i chyba kooooniec! Jak to już? Koniec? Przecież dopiero był początek. Pan Janek to prawdziwy cudotwórca . Nie opędzi się teraz biedny od ofert . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 GinDobryWieczór Aniu:hug:już się zabieram za nadrabianie, póki co chciałam tylko zostawić ślad, ze byłam i cały czas trzymam kciuki za wszystko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ooo matko, jaka ja zacofana z komentarzem foty widziałam, tylko czasu brakło na pisanie, widze że ledy zrobiły furore: wszystkim wyobraźnia ruszyła:lol2: Aniu, płytki wyglądają ciekawie, przypominają mi te białe bloczki budowlane, ale to chyba przez słabej jakości fotki;) grzejnik tez fajnie dopasowany kolorem ze ścianą pędzisz na łep na szyje z tą wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.09.2012 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To chyba będzie najszybsza wykończeniówka jaką obserwowałam Gratulacje Zgadza się : Ale teraz Ania wkroczy do działania i dopiero będzie się działo Aniu miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.09.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Anka, ale dajesz czadu! Jestem przekonana, że doktorat też Ci pójdzie teraz błyskawicą. Ja zrobiłam błąd, że zostawiłam przeprowadzkę "na potem", aż uporam się z ważnymi sprawami, zamiast szybkim ruchem zmienić mieszkanie i w nowym na spokojnie kończyć to, co niedokończone. I teraz widzisz - i jedno, i drugie tkwi w zawieszeniu . PS. A w niedzielę będę miała półkę w kuchni, tralalala! Mała rzecz, a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 14.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Kilka dni miałam do nadrobienia... i ... Aniu pędzicie jak szaleni !!! Szarość na ścianie cudna !!! Grzejnik też super. Lampki w prysznicu - sama nie wiem - pewnie a żywo inny efekt. Za to komentarz Siner - wymalował niezłego banana na mojej twarzy i pewnie taka zostanę przez kilka godzin Aniu współczuję straty danych, oby sie to nie powtórzyło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.09.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 o widze że ledy zrobiły furore: wszystkim wyobraźnia ruszyła:lol2: Chyba w tym wątku to niewiele trzeba by wyobraźnia się rozszalała:) Spróbuj rzucić proste hasło, np. "Janek na drabinie" i sama się przekonasz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aniu nie było mnie tu dawno a tu już takie postępy Przyznaję, że po łebkach nadrobiłam ostatnie kilka(naście ) stron. Idziesz jak burza i teraz postaram się już śledzić na bieżąco, żeby mnie za dużo nie ominęło PS. Widok z balkonu masz świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 14.09.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 No nie wytrzymam, ja tu wygodnie usiadłam nad twoim wykończeniem, a tu czytam ....KONIEC. Ty co kuchnię zamówiłaś, gdy fundamenty ci robili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 14.09.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 heja. przesliznelam sie przez ostatnie strony i nie mogę sie nadziwic...podczas ostatniej mojej wizyty odbieralas klucze, a dzis leza plytki szacunek. cos czuje, ze jak wpadne nastepnym razem bedziesz juz mieszkac trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.09.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jakas mala relacja z placu boju :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 jakas mala relacja z placu boju :rolleyes::rolleyes: no własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 14.09.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 http://board.whatisfatmagulsfault.com/public/style_emoticons/default/popcorn1-smiley.gif Oj tak! My kochamy fotki Napstrykaj nam http://i573.photobucket.com/albums/ss180/marjanv1/smiley-girl-camera-picture.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.09.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 koleżanki maja rację..... Najpierw pomachałaś nam kluczami i co ? .... nic. Fotek w zasadzie żadnych.Jestem pewna że kolejne zdjęcie będzie z wigilii w nowym mieszkaniu, a co gorsza już DAWNO PO PARAPETÓWCE!!!! Dupa nie kronikarz !!! Obrażam się i foszę i opuszczam ten dziennik. PS. Myślałam że dostaniemy jakies zadania domowe typu: kto mi znajdzie lub czy ktos wie gdzie to kupić ale nawet tu Aneczko się nie popisałaś! Samodzielna się kuźwa znalazła !!! Na tym forum samodzielnych nie ma! Każdy ma jakies wątpliwości, rozterki, doły i często przy wyborze czegoś prozaicznego - osobowość wieloraką. Dzięki tym ostrożnie odważnym mamy zajęcie i rozrywkę - MY, ŁUDZĄCY SIĘ I ŻYJĄCY NADZIEJĄ NA NOWY DOM. Ty zabrałaś nam tę rozrywkę, obdarłaś nas z marzeń, uniemożliwiłaś zabawę w urządzanie ( nie) swojego domu. Ty....ty..... ty......zła kobieto. :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts