Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jezu, Anka , jak Wy pedzicie :jawdrop: Panele? Koniec? Przeca ty dopiero te klucze pokazywałaś :jawdrop: To niemozliwe :no: Cfaniara jesteś i tyle . Klucze to Ty juz pewnie dawno miałas tylko na bidnego dewelopera zganiałaś ;) szykujesz pewnie te swoje wnętrza conajmniej od pół roku i teraz szybciocha będzie zgrywać . Ha, ha - ale Cie zdemaskowałam, nie? :p :P :p Nie z nami kochana takie numery :no:

Fotki bendom może jutro. Dzisiaj to co najwyżej kartony porozkładane na panelach byście zobaczyły.

A ma być efekt!

Bo znowu będzie marudzenie, że za mała perspektywa.

Odłóżcie zatem popcorn, żeby Wam brzuchy nie pękły :)

jezu, Anka , jak Wy pedzicie :jawdrop: Panele? Koniec? Przeca ty dopiero te klucze pokazywałaś :jawdrop: To niemozliwe :no: Cfaniara jesteś i tyle . Klucze to Ty juz pewnie dawno miałas tylko na bidnego dewelopera zganiałaś ;) szykujesz pewnie te swoje wnętrza conajmniej od pół roku i teraz szybciocha będzie zgrywać . Ha, ha - ale Cie zdemaskowałam, nie? :p :P :p Nie z nami kochana takie numery :no:

Tiaaa, ja jak ten świstak co siedzi i zawija :rotfl:

Między rusztowaniami już skakałam licząc płytki i przed wylewkami malowałam ściany.

Kochana, ja się do startu ponad rok szykowałam!

Statystycznie rzecz ujmując i mi w końcu musi coś na czas wyjść :p

Przez jedną literówkę moje wyniki zamiast osiąść w folderze docelowym na dysku twardy teleportowały się moją kabiną prysznicową w bliżej nie znaną cyberprzestrzeń :mad:

Wniosek?

Trzy razy sprawdzać to za mało.

Ze trzydzieści by się zdało.

No nic, udało mi się skierować rozmowę z promotorem na inne tory. Wyrok odroczony ;)

dobrze ze dal sie zagadac...ja tak mialam ostatnio z ofertą dla Klienta...:bash::bash::bash:

Mam w większości położone panele :wiggle:

Dzisiaj pan Janek skończy, położy płytki w przedpokoju.

Jutro podmaluje gdzieniegdzie i chyba kooooniec!

Jak to już? Koniec? Przecież dopiero był początek. Pan Janek to prawdziwy cudotwórca :). Nie opędzi się teraz biedny od ofert :).

ooo matko, jaka ja zacofana z komentarzem

foty widziałam, tylko czasu brakło na pisanie,

widze że ledy zrobiły furore: wszystkim wyobraźnia ruszyła:lol2:

Aniu,

płytki wyglądają ciekawie, przypominają mi te białe bloczki budowlane, ale to chyba przez słabej jakości fotki;)

grzejnik tez fajnie dopasowany kolorem ze ścianą

pędzisz na łep na szyje z tą wykończeniówką:eek:

Anka, ale dajesz czadu! Jestem przekonana, że doktorat też Ci pójdzie teraz błyskawicą. Ja zrobiłam błąd, że zostawiłam przeprowadzkę "na potem", aż uporam się z ważnymi sprawami, zamiast szybkim ruchem zmienić mieszkanie i w nowym na spokojnie kończyć to, co niedokończone. I teraz widzisz - i jedno, i drugie tkwi w zawieszeniu ;).

PS. A w niedzielę będę miała półkę w kuchni, tralalala! Mała rzecz, a cieszy :)

Kilka dni miałam do nadrobienia... i ...

Aniu pędzicie jak szaleni !!! Szarość na ścianie cudna !!! Grzejnik też super. Lampki w prysznicu - sama nie wiem - pewnie a żywo inny efekt.

Za to komentarz Siner - wymalował niezłego banana na mojej twarzy i pewnie taka zostanę przez kilka godzin ;)

Aniu współczuję straty danych, oby sie to nie powtórzyło !!!

koleżanki maja rację.....

Najpierw pomachałaś nam kluczami i co ? .... nic. Fotek w zasadzie żadnych.Jestem pewna że kolejne zdjęcie będzie z wigilii w nowym mieszkaniu, a co gorsza już DAWNO PO PARAPETÓWCE!!!!

Dupa nie kronikarz !!!

Obrażam się i foszę i opuszczam ten dziennik.:evil:

PS. Myślałam że dostaniemy jakies zadania domowe typu: kto mi znajdzie lub czy ktos wie gdzie to kupić ale nawet tu Aneczko się nie popisałaś!

Samodzielna się kuźwa znalazła !!! :evil:

Na tym forum samodzielnych nie ma! Każdy ma jakies wątpliwości, rozterki, doły i często przy wyborze czegoś prozaicznego - osobowość wieloraką.

Dzięki tym ostrożnie odważnym mamy zajęcie i rozrywkę - MY, ŁUDZĄCY SIĘ I ŻYJĄCY NADZIEJĄ NA NOWY DOM. Ty zabrałaś nam tę rozrywkę, obdarłaś nas z marzeń, uniemożliwiłaś zabawę w urządzanie ( nie) swojego domu. Ty....ty..... ty......zła kobieto.

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: